Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ για ΠΟΛΑΚΗ: "Τώρα εμπλέκουν και συζύγους;" Το δράμα είναι όταν οι σύζυγοι εμπλέκουν -εκθέτουν- ΤΟΥΣ συζύγους

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευγενία Μανωλίδου με αδωνι
Στα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε η Ευγενία Μανωλίδου με ανάρτησή της στο twitter.   Η κ. Μανωλίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την αναφορά του κ. Πολάκη στο πρόσωπό της και έγραψε:...
«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί;».

1 σχόλιο:

  1. http://www.aoristies.gr/2013/11/blog-post_15.html

    Αδωνιs : Ο αυνανισμόs είναι η πιο διαδεδομένη σεξουαλική δραστηριότητα. Τον 19ο αιώνα τον θεωρούσαν αρρώστια… σήμερα είναι θεραπεία !!!

    Περικλής Vs Αθηναίους πολίτες : « Φιλοκαλούμεν τε γαρ μετ¨ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας …»

    Άδωνις Vs Νέο-Δούλους παλαμοκρούστες : « Οφθαλμοπορνούμεν τε γαρ μετ¨ Ευγενείας και ψηφοθηρούμεν μετά μαλακίας …»

    Μπουμπούκα μου τι κάνει ο άντρας σου κάθε μέρα;
    https://media1.giphy.com/media/ACEWc4xcm2B1u/200w.gif#69


    Συμβουλή της μπουμπούκας προς Νεό-Δούλους παλαμοκρούστες : "Παίξτον τρεις φορές απανωτά. Στείλε το σπέρμα σου με συστημένο φάκελο σε όλους τους Νέο-Δούλους παλαμοκρούστες στο κόμμα και στην τοπική σου και πες τους, να κάνουν το ίδιο με σένα και να ταχυδρομήσουν εντός τριών ημερών, τριών ωρών, τριών λεπτών και τριών δευτερολέπτων το προϊόν της αυτοϊκανοποίησής τους.

    Αν δε το κάνουν,να ξέρουν, ότι θα χάσουν το Μπουμπούκο μου και εμένα από όλα τα κανάλια εντός τριών μηνών, τριών ημερών και τριών λεπτών.



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive