Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Οι συνταξιούχοι μοίρασαν… ευρώ στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε φωτογραφίες από την πρωτότυπη διαμαρτυρία στα Προπύλαια. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Οι συνταξιούχοι μοίρασαν… ευρώ στο κέντρο της Αθήνας
Με έναν πρωτότυπο όσο και χιουμοριστικό τρόπο αποφάσισαν οι συνταξιούχοι να διαμαρτυρηθούν για τι εξαγγελίες της κυβέρνησης. 
Συλλαλητήριο των συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ
Κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ψεύτικα χαρτονομίσματα του ευρώ και τα μοίραζαν σε περαστικούς ή τα πετούσαν στον δρόμο....
 Υπενθυμίζεται πως οι συνταξιούχοι πραγματοποιούν πανελλαδικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια διεκδικώντας στο ακέραιο ό,τι τούς έχει αφαιρεθεί από τις περικοπές που έχουν υποστεί οι συντάξεις τους.
Κεντρικό σύνθημα των συνταξιούχων είναι ότι «δεν σκύβουν το κεφάλι» και δεν δέχονται τον «εμπαιγμό με ψίχουλα που πάνε να μοιράσουν σε σχέση με αυτά που τους έχουν πάρει».
Ειδικότερα, ζητούν να μην γίνει καμία νέα μείωση των συντάξεών τους, να αποκατασταθούν οι περικοπές, να επανέλθουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και να μην υπάρξει αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης.
spsynteu1spsynteu2spsynteu3
spsynteu4spsynteu5spsynteu6spsynteu7spsynteu8spsynteu9spsynteu10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive