Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτος διάλογος - Πούτιν σε Σαρκοζί: Θα σε τσακίσω! Κι έτσι έγινε. ΒΙΝΤΕΟ (ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΥΛΑΞΑΝ ΚΑΛΑ)



Quand Sarkozy s’attaque à Hollande: « Il a des petites jambes d’enfant… »Μια απίστευτη συνομιλία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πουτιν και του Νικολά Σαρκοζί το 2007, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο πρόεδρο. Το 2007 ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος Σαρκοζί, που είχε ασκήσει πολλές φορές κριτική του Βλαντιμίρ Πούτιν, ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ρωσία για να τον συναντήσει. Στη συνάντηση ο Σαρκοζί, με το γνωστό υπεροπτικό του ύφος έχει την πρόθεση να δώσει ένα «μάθημα» στον Πούτιν και απευθύνεται στον Ρώσο πρόεδρο με απαξιωτικό τόνο και τρόπο....
Ο Πούτιν αφήνει τον Σαρκοζί να μιλάει. Όταν ολοκληρώνει αυτά που έχει να πει, ο Ρώσος πρόεδρος με ψυχρό ύφος προειδοποιεί τον Σαρκοζί, πως αν του ξαναμιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο θα τσακίσει κι αυτόν και την χώρα του!
«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πουτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δηλώνει στη γαλλική τηλεόραση δημοσιογράφος που συνόδευε τον γάλλο πρόεδρο σ αυτό το ταξίδι.
Στη συνέχεια ο Σαρκοζί, εμφανώς σοκαρισμένος δίνει συνέντευξη Τύπου, όπου υπογραμμίζει ότι συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς καμία επιθετικότητα!


Αναλυτές και δημοσιογράφοι ερμήνευσαν τότε την περίεργη συμπεριφορά του Σαρκοζί ως «μέθη» όμως ξέχασαν μια λεπτομέρεια: o Σαρκοζί δεν πίνει ποτέ…! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive