Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΕΛΟ «τρολάρισμα» στο διαδίκτυο με την περιφορά του νεκρού ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ σε θρόνο! – «Όλα σας ενοχλούν σε αυτή τη χώρα»! (ΦΩΤΟ)

kallinikosΣάλο έχουν προκαλέσει στα ελληνικά social media οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα και δείχνουν την περιφορά της σορού του παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Θαυμακού, Καλλίνικου, όχι σε φέρετρο αλλά σε θρόνο....

mitropolitis-4
Το παράξενο αυτό θέαμα εξέπληξε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα έσπευσαν να το σχολιάσουν ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα το hashtag #Μητροπολίτης να παραμένει «καρφωμένο» στα κορυφαία trends για την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.
mitropolitis-6
Όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει με μια ματιά στο Twitter, η πλειοψηφία των σχολίων αντιμετωπίζει επικριτικά αυτές τις εικόνες, κάνοντας λόγο για «βάρβαρα έθιμα» και για «νέο μεσαίωνα». «Πείτε μου πως ο νεκρός παπάς πάνω στον θρόνο είναι ψέμα», γράφει ένας από τους… πολλούς χρήστες που εξέφρασαν δυσπιστία για την αυθεντικότητα των εικόνων που αντίκριζαν.
mitropolitis-1
Μεταξύ των πιο συνηθισμένων σχολίων ήταν (όπως θα περίμενε ίσως κανείς) η διατύπωση παραλληλισμών με την ταινία «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι», στην οποία  δύο υπάλληλοι μιας ασφαλιστικής εταιρίας ανακαλύπτουν ξαφνικά το πτώμα του νεκρού αφεντικού τους και περιφέρονται με αυτό προσπαθώντας να τον δείξουν ζωντανό.
mitropolitis-5
«Απαγορεύεται να σε κάψουν, αλλά τον Μητροπολίτη τον βγάζουμε μια βόλτα άμα λάχει», ανέφερε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε ειρωνικά «Έξω οι μουσουλμάνοι  και τα περίεργα έθιμα τους λέει ο Ελληνάρας καθώς βλέπει την περιφορά πτώματος του μητροπολίτη πάνω σε καρέκλα».
mitropolitis-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive