Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Που θα χτυπήσει η Ρωσία; "Επίσημη πρώτη ανακοίνωση του Ρώσου πρέσβη στο ΝΑΤΟ,πως η Ρωσία ετοιμάζει στρατιωτική …

112
… απάντηση κατά της νατοικής συμμαχίας»,όλες οι τελευταίες πληροφορίες απο τα μέτωπα φωτιά..την νύχτα μέρα έκαναν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στην Συρία(video). Είμαστε εν αναμονή,μεγάλων εξελίξεων,σε όλο το μέτωπο της στρατιωτικής αντιπαράθεσης ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑΣ, καθώς τα σημάδια πληθαίνουν,πως η Ρωσία ετοιμάζει στρατιωτική απάντηση στην προσπάθεια του ΝΑΤΟ,να την περικυκλώσει....
Πριν λίγο,ο Ρώσος πρέσβης στο ΝΑΤΟ,Alexander Grushko(φώτο)δήλωσε πως»πλέον το ΝΑΤΟ,χρειάζεται να λάβει,όχι μόνο πολιτική αλλά και στρατιωτική απάντηση στις προκλήσεις του απέναντι στην ρωσική ομοσπονδία».Παράλληλα,πυκνώνουν οι πληροφορίες,από σερβικές πηγές που διαθέτουν άμεση πρόσβαση στο περιβάλλ"ον του Ρώσου προέδρου,πως ετοιμάζεται από την Ρωσία,στρατιωτική πολυμετωπική απάντηση,η οποία θα περιλαμβάνει τον γεωγραφικό χώρο από την Βαλτική έως την Μέση ανατολή.Αυτό είναι και το αντικείμενο των συνεχόμενων επαφών του Β.Πούτιν με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο,της μαζικής στρατιωτικής εμπλοκής της Μόσχας στην Συρία και ήδη τα τελευταία 24ωρα,ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη Il-76,μεταφέρουν επιπλέον ειδικές δυνάμεις στην Λατάκια,οι οποίες και λαμβάνουν μέρος στις επιχειρήσεις της Ράκκας.Χθές βράδυ(βλ.βίντεο),ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη,έκαναν την νύχτα μέρα στην Συρία,εξαπολύοντας πλέον των 100 αεροπορικών επιδρομών,σε Χαλέπι,Ράκκα,Χομς,Ιλντίμπ και Νταραά στα νότια της χώρας.Η Ρωσία δεν έχει επιλογές.Αν δεν αντιδράσει ασύμετρα,στην περικύκλωση του ΝΑΤΟ,τότε αυτό θα σημάνει την γεωπολιτική της ομηρία και οι κόποι τόσων ετών για την επαναφορά της στην διεθνή σκηνή ως υπερδύναμη,θα πάνε χαμένοι…

2 σχόλια:

  1. Η Ρωσία δεν γίνεται να πλήξει στόχους επειδή και μόνο την σκοπεύουν,αυτό που πρέπει να κάνει είναι η υποχρεωτική εξουδετέρωσις των μέσω δικών της οπλικών συστημάτων με ταυτόχρονη ανάπτυξη άλλων όπλων στρεφομένων στα κέντρα που ελέγχουν τα όπλα που την απειλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive