Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ... ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!! Μόνο στο Ελλαδιστάν αυτά – Επιχειρηματίας καταπάτησε τον αιγιαλό για 19 μέτρα. ΠΟΛΛΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ .. ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Π.Χ. "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ .. ΑΡΜΟΔΙΟΙ", ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ !! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΑ... ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ .. ΦΥΣΙΚΑ!!Ο λόγος για την παραλία που βρίσκεται στο Πανωστράτι της Ελούντας στο Λασίθι όπου ένα γραφικό και όμορφο κολπάκι μέσα σε μόλις ένα χρόνο φαίνεται ότι μεγάλωσε κι έγινε… πλαζ. Μία απίστευτη καταπάτηση αιγιαλού έρχεται στο φως στην περιοχή της Ελούντας. Επιχειρηματίας κάλυψε την θάλασσα κατά… 19 μέτρα !!!...αλλάζοντας εντελώς την γραμμή του αιγιαλού.

Σύμφωνα με την το ρεπορτάζ  του «cretapost.gr»  η συγκεκριμένη παραλία το καλοκαίρι του 2015 είχε την μορφή ενός μικρού κολπίσκου με βότσαλο, ψάθινες ομπρέλες και καρέκλες παραλίας.
Υπήρχε ένας μόλος ο οποίος χώριζε το κολπάκι με τη διπλανή παραλία και στο τέλος του ήταν τοποθετημένη μία κατασκευή για να «δένουν» τα σκάφη που χρησιμοποιούνταν για τα θαλάσσια σπορ.
Αυτή τη στιγμή η εικόνα έχει αλλάξει άρδην ως εκ θαύματος. Ο κόλπος έγινε πλαζ, ενώ το βότσαλο αντικαταστάθηκε με άμμο. Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν ριχτεί τόνοι άμμου καθώς έχει καλυφθεί η θάλασσα κατά 19 μέτρα πλάτους.
Πλέον, υπάρχει μία τεράστια αμμουδιά ενώ τα όρια του αιγιαλού αρχίζουν από την κατασκευή για τα θαλάσσια σπορ, εκεί που παλαιότερα τελείωνε ο μόλος.
Την ίδια ώρα, ο μόλος έγινε πετρόχτιστος και υπάρχουν διάσπαρτα πήλινα δοχεία με λουλούδια.
Πάντως, δεν έμεινε «παραπονεμένος» ούτε ο δίπλα κολπίσκος από την ανθρώπινη επέμβαση. Εκεί που παλαιότερα υπήρχαν θέσεις για να «δένουν» οι βαρκούλες, τώρα έχει τοποθετηθεί βότσαλο μετατρέποντάς την σε παραλία.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το cretapost.gr είναι αποκαλυπτικές:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive