Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Έριξε κεραυνούς ο καθηγητής Αστροφυσικής Χρίστος Γούδης για να βγει η χώρα από το πολιτικό αδιέξοδο: «Να κατέβει ο Στρατός να αναστηθεί το γένος. Η κατάσταση χειροτερεύει, αναζητούμε νέο Νάσερ»

efimerida-31-5-2016
ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.
Ευχαριστώ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας
Σ.Χ

8 σχόλια:

  1. για να δεις φίλε Αργύρη πόσο βρώμιαρης τύπος είναι ο ΚΑΛΛΙΘΕΟΑΜΦΙΘΕΌΤΗΣ που ανάγκασε αυτόν τον Ελληναρά να φύγει από το κόμμα!!! μιλάμε για μεγάλη λέρα!!!ένας αισχρός πολιτικάντης,που πουλάει τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να επικρατήσει αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑ ΝΥΚΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ "ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΩΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙΤΕ. ΛΕΓΟΥΣΙ ΓΑΡ ΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΣΙ". ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ". ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ" ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ ΚΑΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ 3ου ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ. Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 400ΔΙΣ ΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΕΠ ΤΟΥ 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τα τόσα που εγίνοντο εκεί μέσα (έβλεπε και άκουγε ο άνθρωπος,όπως όλοι μας) και με την αδικία να μην τον βάλει 1ο στο επικρατείας τα βρόντηξε και έφυγε!!! τον έφαγε η μπόχα εκεί μέσα, όπως και όλους μας βεβαίως βεβαίως!!!ουστ παλιολαμόγια της ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!!!!ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!! ΕΓΩ;;ΤΙ,ΠΟΥ,ΠΩΣ,ΠΟΤΕ;;ΣΥΝΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΠΑΔΗΜΟΓΑΠ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΑΓΑΡΑ!! ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΘΕΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ OFFSHORE ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!ΠΟΙΟΣ;;; Ο OFFSHORE-ΙΣΤΑΣ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΑΣΟΣ!! ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;;; ΣΕ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ,ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!ΟΠΟΤΕ, ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΝ ΛΌΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΑΠΑΤΕΩΝ-ΣΑΝΟΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΗΤΗΣ-ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΜΠΟΡΑΣ!!!ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΕΣ!!!ΟΡΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὸ νὰ φύγῃ ἦταν ἀναφαίρετον δικαίωμά του. Ἐκεῖνο ὅμως τὸ ὁποῖον τὸν ἐχαρακτήρισε ἦτον ὁ ΤΡΟΠΟΣ μὲ τὸν ὁποῖον ἔφυγε. Ἄς συναντοῦσε τὸν Καρατζαφέρηγ, νὰ τοῦ τὰ "ἔψελνε" καὶ μετὰ νὰ ἔφευγε. Ἀντιθέτως ἔφυγε, ὡς κλέπτης διὰ νυκτός. Καὶ καλὰ ὁ κακὸς Καρατζαφέρης. Τὸ ἵδρυμα Ἴων Δραγούμης τὶ τοῦ ἔφταιξε νὰ τὸ ἐγκαταλείψῃ ἀντὶ νὰ φροντίσῃ τοὐλάχιστον διὰ τὴν διαδοχήν του εἰς τὴν προεδρίαν;
      Βεβαίως πολλὰ συνέβαιναν εἰς τὸν ΛΑ.Ο.Σ. ἐκείνας τὰς ἡμέρας καὶ τοῦτο ἦτο ἡ ἀναστάτωσις ἡ προερχομένη ἐκ τῶν "βαρυδἰων" εἷς ἐκ τῶν ὁποίων καὶ ὁ περὶ οὗ ὁ λόγος κύριος. Ὁ ἴδιος, ἐδήλωνε μετὰ στόμφου ὀλίγας ἡμέρας πρὶν "λακίσῃ"ὅτι παρέμενε ἑδραῖος εἰς τὰς ἀρχὰς τοῦ κόμματος, καὶ ὅλα αὐτὰ τὰ ὡραῖα...!
      Παρεπιπτόντως: Οἱ μόνοι οἱ ὁποῖοι ἀπεχώρησαν ἀπὸ τὸν ΛΑ.Ο.Σ. ἀξιοπρεπῶς καὶ χωρὶς νὰ "λακίσουν" ἦσαν μέρος τῶν συναγωνιστῶν μου Ἐθνικιστῶν οἱ ὁποῖοι τὸν ἐπλαισίωναν (οἱ ὑπόλοιποι παρέμειναν,) εἴτε ὁμαδικῶς εἴτε κατὰ μόνας (Χαρίτος, Χρυσανθακόπουλος κ.ἄ), καὶ τοῦτο διὰ λόγους διοικητικούς κυρίως, ὁ πρέσβυς κ. Κοραντῆς λόγῳ τῶν περιπετειῶν τῶν ὁποίων εἶχεν, ἡ κα Τζαβέλλα ἡ ὁποία ἐγκαίρως εἶχε δηλώσει εἰς τὸν κ. Καρατζαφέρην τὴν ἐπιθυμίαν της νὰ ἀποχωρήσῃ, καὶ δύο-τρεῖς ἄλλοι μεταξὺ τῶν ὁποίων καὶ ὁ κ. Ἀστέριος Ροντούλης ὅστις ἐπιστρέφει δρυμήτερος.
      Τέλος, ὑπάρχει καὶ κάποιος ὅστις ἀκουσίως καὶ ἀναγκαστικῶς, λόγῳ μεταβάσεως εἰς τὰς νήσους τῶν Μακάρων, ἀπεχώρησεν ἀπὸ τὸν ΛΑ.Ο.Σ. καὶ αὐτὸς εἶναι ὁ παλαιός μου φίλος καὶ Συναγωνιστὴς, πρώην βουλευτής, Ἡλίας Πολατίδης ἀφιέρωμα εἰς τὴν μνήμην τοῦ ὁποίου εἶναι καὶ τὸ παρὸν σχόλιον!

      Διαγραφή
    2. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΑΤΑΚΙΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΤΗΝ ΑΞΙΖΕ; ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΟΣΟ...

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχα!! καλά ρε σεις πόσο σανό σας έχει ταϊσει ο σανοπώλης και τον αγιοποιείται;;; δυστυχώς ο Καρατζαφέρης δεν είναι αυτός που περιγράφετε!!!! τέλος πάντων αποψή σας με γειά σας με χαρά σας, χαρείτε τον!! πάντως οι χιλιάδες έλληνες πατριώτες,ένα 4% περίπου,που αποχωρήσαμε δεν είμασταν ηλίθιοι!! κρίναμε,σύμφωνα με τις ανθελληνικές ενέργειες του, τα πεπραγμένα του και την κάναμε!!άλλα έλεγε άλλα έκανε της κωλοτούμπας το ανάγνωσμα,λαμογιές,προδοσίες γενικώς,παπατζιλίκι,ψευτιές,ανοργανοσιά,τι να λέω τώρα, σελίδες θέλω!! έχουν μείνει μερικοί γραφικοί,1% σαν και του λόγου σας, που δεν εννοούν να καταλάβουν τα αυτονοήτα!!τι να κάνουμε τώρα!! αν δεν χωρούν μερικά πράγματα στο μυαλό σας;;;;έχετε στουμπώσει από το σανό.... και το γάλα...... περαστικά σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive