Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΙΛΑΡΙΩΝΑΣ: Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ (;;;) ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΞΑΛΛΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

aaaaaaaaaa23_433_355
Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. Σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη με τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα όπως αναφέρει το candianews.gr…ilarion-2Σάλος με δήθεν (;;;) μητροπολίτη που υπόσχεται θαύματα σε γυναiκες – Χαμός στο facebook με τις φωτογραφίες του! Οι φωτογραφίες του αγκαλιά με γυναίκες και ποζάροντας με το ποτό του, με γυαλιά ηλίου μάσκα…. σαν τον πασά με το χαρέμι του…. αυτές οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου – Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της η αρχιεπισκοπή της Κρήτης… Ως εκπρόσωπο μιας ανύπαρκτης εκκλησίας ονομάζει τον «μητροπολίτη Ιλαρίωνα» με ανακοίνωσή της η αρχιεπισκοπή Κρήτης. 
ilarion-6
Μετά τις αποκαλύψεις, η αρχιεπισκοπή ανέφερε ότι «ο συγκεκριμένος ρασοφόρος πραγματοποιεί συνάξεις σε ξενοδοχεία, αίθουσες και ιδιωτικούς χώρους, προσκαλεί ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας για να τους «σταυρώσει» και δήθεν να τους θεραπεύσει», ενώ «δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία Κρήτης, ούτε με κάποια από τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο». 
αρχείο λήψης (1)
Οι φωτογραφίες του δήθεν μητροπολίτη που βάφει τα μαλλιά του κάνουν το γύρο των social media… αρχείο λήψης (1) αρχείο λήψης Η ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής Κρήτης «Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανισθεί στο Ηράκλειο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής κυρίως Κρήτης, κάποιος ρασοφόρος, ο οποίος ονομάζεται «Μητροπολίτης Κρήτης Ιλαρίων ο Α’, Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Ευρώπης και Πρόεδρος της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου Ευρώπης». Ως έδρα του παρουσιάζει κάποιο Ησυχαστήριο «Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής. 
αρχείο λήψης
Ο συγκεκριμένος ρασοφόρος πραγματοποιεί συνάξεις σε ξενοδοχεία, αίθουσες και ιδιωτικούς χώρους, προσκαλεί ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας για να τους «σταυρώσει» και δήθεν να τους θεραπεύσει. Πληροφορούμε τον ευσεβή λαό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, ότι ο συγκεκριμένος ρασοφόρος είναι άγνωστος για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία Κρήτης, ούτε με κάποια από τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο, ούτε υπάρχει Ελληνορωσική Μητρόπολη Ευρώπης ή Ελληνορωσική Μητροπολιτική Σύνοδος. Για τους παραπάνω λόγους, ζητούμε την προσοχή των ευσεβών χριστιανών εις το συγκεκριμένο θέμα, να βρίσκονται σε εγρήγορση, να εμπιστεύονται μόνο  την Τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία μας και τις ευρισκόμενες σε κοινωνία με τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες.»
illarion-1
Ο ίδιος στην ανάρτηση αυτή έγραψε: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΕΛΟΥΝΤΑ 26/05/2016 ΟΤΑΝ Η ΕΥΧΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ… ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΖΩΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ….. ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ….. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…. 
ilarion-5
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΚΡΗΤΗ… ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,,,,, ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ… ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ…. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ….» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive