Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΦΡΙΚΗ, ΣΟΚ & ΔΕΟΣ !! Βρέθηκε ανθρώπινο παιδικό κρέας !! στα Εργοστάσια των McDonald’s. ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ… Οι επιθεωρητές βρήκαν ανθρώπινο κρέας και κρέας αλόγου στην κατάψυξη του εργοστασίου κρέατος των McDonald’s στην πόλη της Οκλαχόμα. Ανθρώπινο κρέας βρέθηκε επίσης σε πολλά φορτηγά που ήταν στο δρόμο για να παραδώσουν μπιφτέκια στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι αρχές επιθεώρησαν τα εργοστάσια και εστιατόρια σε όλη τη χώρα και βρήκαν ανθρώπινο κρέας στο 90% των θέσεων...
Κρέας αλόγου βρέθηκε στο 65% των θέσεων. Ο Πράκτορας του FBI Lloyd Harrison είπε στους δημοσιογράφους: «Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με ανθρώπινο κρέας, αλλά με κρέας παιδιού. Τα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε όλα τα εργοστάσια των ΗΠΑ και θεωρήθηκαν πάρα πολύ μικρά για να είναι μέρη σώματος ενηλίκων. Αυτό είναι πραγματικά φρικτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive