Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

3 αυτοκτονίες - δολοφονίες μέσα σε 24 ώρες! Ακούει κάποιος από την κατοχική κυβέρνηση; Μπαααα ε;


Δραματικά μακραίνει ο μακάβριος κατάλογος των δολοφονημένων απο την μνημονιακή κυβέρνηση αυτοχείρων στη χώρα μας. Τα συστημικά ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι της πολιτικής ορθότητας συνεχίζουν να αποκρύπτουν τις αυτοκτονίες που όμως συνεχίζονται με ρυθμό περίπου 2 την ημέρα. Το τελευταίο 24ωρο τρεις ακόμη εξαθλιωμένοι Έλληνες δεν άντεξαν τα προβλήματα και προέβησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Στην Φθιώτιδα, στα Χανιά και στη Μάνη με πιστόλι, κρεμάλα και δίκαννο, τρεις άντρες έδωσαν τέλος στην ζωή τους με δημόσια αυτοκτονία σε πλατεία της πόλης, ο ένας, στο μπαλκόνι του σπιτιού του ο άλλος και σε ένα δέντρο της αυλής του ο τρίτος.
Στη Φθιώτιδα, τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε το βράδυ της Κυριακής ένας 79χρονος ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε σε δημόσια θέα σοκάροντας την τοπική κοινωνία.
Ο ηλικιωμένος από το Μαρτίνο, πήγε στην παραλία της γειτονικής Λάρυμνας και κάθισε σε ένα παγκάκι. Μαζί του είχε και ένα όπλο, το οποίο έβαλε στο στήθος και πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Περίοικοι άκουσαν τον πυροβολισμό και έτρεξαν, αλλά ήταν αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια. Συγκλονισμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 79χρονος έφυγε τόσο άδικα.
Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Αταλάντης.
Λίγες ώρες αργότερα, μια ακόμη αυτοκτονία σημειώθηκε στα Χανιά. Τραγικός πρωταγωνιστής ήταν ένας 57χρονος, που έγραψε τον δραματικό επίλογο με ένα κυνηγετικό δίκαννο. 
Τον αυτόχειρα βρήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά, ένα συγγενικό του πρόσωπο.
Ωστόσο, o άτυχος άντρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απέλπιδα πράξη.
Στην Μάνη, τέλος, ένας 72χρονος βρέθηκε χθες το πρωί από τους οικείους του κρεμασμένος σε ένα δέντρο, στην αυλή του σπιτιού του. 
Ο αυτόχειρας δεν είχε δώσει σημάδια πως μπορεί να προβεί σε μια τέτοια κίνηση απελπισίας και ολόκληρη η περιοχή έχει θορυβηθεί.
Για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του, παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή, που θα διενεργηθεί από ιατροδικαστή στην Πάτρα.
ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive