Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΤΩΡΑ. Τουρκικά πολεμικά πλοία κόβουν βόλτες ανενόχλητα σε ελληνικά χωρικά ύδατα απ το πρωϊ



Μία φρεγάτα και μία τορπιλάκατος που συμμετέχουν σε στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας παραβίασαν την Τρίτη (20/05) τα ελληνικά χωρικά ύδατα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:...

Πλοία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση “BEYAZ FIRTINA 2014” εισήλθαν την 20η Μαΐου εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων ως εξής: 
- Η φρεγάτα “TURGUT REIS”, εισήλθε στις 13:43 μεταξύ Ν. Εύβοιας και Ν. Άνδρου (στενό Καφηρέα) και κινούμενη με νότια πορεία, εξήλθε στις 17:50 Νότια Ν. Κύθνου. 
- Η ΤΠΚ “ΒΟRΑ” εισήλθε στις 13:21 βόρεια Ν. Νάξου και κινούμενη με δυτική πορεία, εξήλθε αυτών στις 15:24 Δυτικά Ν. Σερίφου. 
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν τα αντίστοιχα τουρκικά, καθόλη τη διάρκεια του πλου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive