Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΣΟΚ απο την άγρια δολοφονία άστεγης στη Γλυφάδα

Σοκάρει η άγρια δολοφονία άστεγης στη ΓλυφάδαΣενάριο κινηματογραφικής ταινίας θρίλερ με φοβερό σασπένς και… άγνωστο τέλος θυμίζει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας γυναίκας στη Γλυφάδα την Κυριακή του Πάσχα. Περιπατητές στο μικρό πάρκο της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν ανακάλυψαν τυχαία το πτώμα μιας άγνωστης.  Εκεί όμως που το αίμα τους πάγωσε ήταν όταν αντίκρισαν το πολτοποιημένο κεφάλι του θύματος από τα χτυπήματα με βαριά πέτρα που της είχε καταφέρει ο δράστης. Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι ερευνητές της Ασφάλειας αλλά και ιατροδικαστής. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης της δολοφονίας είχε χρησιμοποιήσει μια βαριά πέτρα για να σκοτώσει με φρικτό τρόπο την άτυχη γυναίκα. Η 40χρονη, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία...
είχε δεχτεί αρχικά ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια ο αδίστακτος δολοφόνος κάθισε πάνω στην αναίσθητη γυναίκα και άρχισε με μανία και μίσος να τη χτυπά με τη βαριά πέτρα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Ήταν τέτοια η μανία και το μίσος που επέδειξε, ώστε από τα απανωτά χτυπήματα το πρόσωπο κα το κεφάλι της γυναίκας πολτοποιήθηκαν! Εξαιτίας αυτού, το θύμα δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστεί ακόμη. Το έγκλημα διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη άστεγη, ενώ στα χέρια της δεν βρέθηκαν ίχνη χρήσης ναρκωτικών.
Πηγή: ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive