Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΧΑΜΟΣ! Άνεργοι παρ’ ολίγον να πιαστούν στα χέρια με υπαλλήλους του ΟΑΕΔ! – Δείτε το βίντεο…

oaed-patratora-805x510Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΔ. Λεκτικοί διαπληκτισμοί, εκνευρισμός και παρολίγον χειροδικίες κατά υπαλλήλων από αγανακτισμένους πολίτες ήταν το σκηνικό που διαμορφώθηκε στο ισόγειο του κτηρίου που βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου της Παναχαϊκής. Σύμφωνα με όσα μετέφερε αναγνώστης....
στο patratora.gr, στις 11 το πρωί παρέλαβε αριθμό προτεραιότητας 264 όταν στα γκισέ εξυπηρετείτο το 215. Την ίδια ώρα δεκάδες άνεργοι βρίσκονταν στο χώρο προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Στις θέσεις τους στην διάθεση του κοινού, ήταν μόλις τρεις υπάλληλοι καθώς οι υπόλοιποι απουσιάζαν λόγω άδειας. Οι πλειοψηφία των πολιτών ήταν άνεργοι που βρέθηκαν σήμερα στα κεντρικά του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, προκειμένου να θεωρήσουν την κάρτα ανεργίας!
Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη, μετά από μια ώρα αναμονής και τις έντονες διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων για την καθυστέρηση εξυπηρέτησης, τότε ένας εκ των τριών υπαλλήλων ενημέρωσε πως όσοι είναι για θεώρηση κάρτας ανεργίας μπορούν να ανέβουν στο δεύτερο όροφο του κτηρίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Αυτή η «ανακοίνωση» ήταν αρκετή για να ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτισης των πολιτών….! Τότε ήταν που η κατάσταση ξέφυγε με ανέργους να καταφέρονται αρχικά λεκτικά κατά υπαλλήλων κατηγορώντας τους για έλλειψη σεβασμού, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά επιχειρώντας να περάσουν τα γκισέ…! Η δήλωση υπαλλήλου πως «το φιλότιμο μας ξεπερνάει τα καθήκοντα μας», έβαλε λάδι στην φωτιά, αρχίζοντας νέο γύρο διαπληκτισμών!
Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ωστόσο παρέμενε εκρηκτική!
Μάλιστα όπως καταγγέλθηκε στο patratora.gr, εκείνο που «ερέθισε» περισσότερο τους πολίτες ήταν το γεγονός της προκλητικής και ειρωνικής συμπεριφοράς των δυο εκ των τριών υπαλλήλων.
Σύμφωνα με μαρτυρία, νωρίτερα άνεργη που ζήτησε από υπάλληλο να εξυπηρετήσει μητέρα με δυο ανήλικα παιδιά που περίμενε όρθια υπομονετικά στην σειρά της, δέχθηκε την επίθεση υπαλλήλου όπως καταγγέλεται λέγοντας της «με ποιο δικαίωμα κυρία μου εσείς κανονίζεται ποιος θα εξυπηρετηθεί και με ποια σειρά», όταν η γυναίκα του ανταπάντησε πως «βάσει νόμου σειρά προτεραιότητας έχουν ΑμεΑ, εγκυμονούσες, ηλικιωμένοι και μητέρες με ανήλικα παιδιά, και πως ο ίδιος όφειλε να το γνωρίζει», την αποστόμωσε λέγοντας της «ηρέμησε αυτά να τα κάνεις στο σπίτι σου και όχι εδώ»…!  
http://www.makeleio.gr/?p=85808

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive