Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η "ΛΙΤΣΑ & Η ΠΙΤΣΑ" ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΣΚΑΪ

ΛΙΤΣΑ: -Άκουσες Πίτσα μου τις ειδήσεις σήμερα στο ΣΚΑΪ;
ΠΙΤΣΑ: -Βεβαίως Λίτσα μου, ποιός Έλληνας δεν ακούσει τις πιο αντικειμενικές , αληθινές, πραγματικές και άκρως μορφωτικές ειδήσειςμε τον κ. Εισαγγελάτο, την κ. Τζένη ..Μπότση και τον κ. Άρη Πρωτοψάλτε.
ΛΙΤΣΑ: -Και για να ενημερώσουμε και τους αδαείς αναγνώστες μας τι ακριβώς σε εντυπωσίασε; Γιατί αν θυμάμαι -που θυμάμαι- έκαναν πλήρη ανάλυση περί του Αναστάσιμου για την χώρα μας πλεονάσματος.
ΠΙΤΣΑ: -Να σου πω, υπήρξαν μερικές έντονες διαφωνίες μεταξύ των παρουσιαστών για τις .. τελίτσες ανάμεσα στα μηδενικά των δις του πλεονάσματος, άλλοι τάβαζαν μπροστά, άλλοι πίσω, άλλοι ανάμεσα, ο χαμός σου λέω. Επική μάχη μεταξύ λεόντων.
ΛΙΤΣΑ: -Ναι Πίτσα μου το είδα, ο Εισαγγελάτος έλεγε ότι ο πλεόνασμα είναι τόοοοσο μεγάλο, ή Τζένη ότι είναι τεράστιο και ο Πρωτοψάλτε ότι είναι τιτανοτεράστιο. Αφού έγινε της κακομοίρας τελικά...
συμβιβάστηκαν και συμφώνησαν ότι είναι όντως τεράστιο.
ΠΙΤΣΑ: -Εγω τι να σου πω, εκτός απο τις τιτανομαχίες, θαύμασα πάνω απο 1 ώρα τις ατέλειωτες διαφημίσεις του υπουργείου τουρισμού μέσα στο δελτίο που με ταξίδεψαν και στο πιο μικρούλι Ελληνικό νησάκι που απ την πείνα μου μας δέρνει, ούτε σε όνειρο θα τάβλεπα. 
ΛΙΤΣΑ:- Μα τι μου λές; ΜΙΑ ώρα διαφήμιση κοστίζει ενα κάρρο λεφτά, οι ψαράδες τα πληρώνουν ή οι ταβέρνες;
ΠΙΤΣΑ:- Εντελώς άσχετη σε βρίσκω Λίτσα μου. Ο Υπουργός πληρώνει, η Κυβέρνηση δηλαδή.
ΛΙΤΣΑ:- Εγω είμαι άσχετη ή εσύ Πίτσα μου; Και γιατί σε παρακαλώ να πληρώνει ολόκληρος υπουργός για βλέπουμε εμείς τα νησάκια μας.
ΠΙΤΣΑ: - Α, καλά, τώρα κάνεις την κουτή. Είναι ένας τρόπος πληρωμής για να λένε ότι τους λένε, δύσκολο είναι να το πιάσεις;
ΛΙΤΣΑ: -Τώρα δηλαδή μας λές ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε ότι τους πεί η κυβέρνηση ενω ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια όσα λένε;
ΠΙΤΣΑ: - Έλεος πια, που ζείς κοπέλα μου; στον Άρη; Δεν μου λές, τι σου είπαν σήμερα; Ότι υπάρχει πλεόνασμα έτσι; Εσυ τι μούλεγες πρίν; Ότι φέρνει ο Αργύρης 750 ευρώ το μήνα κι ότι οι λογαριασμοί μαζί με το νοίκι φτάνουν τα 1000. Ε, άμα δεν πληρώσεις τίποτα, εσείς τι θάχετε; ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ !! Τόσο απλά αγάπη μου, τόσο απλά.
ΛΙΤΣΑ: - Εγω τώρα ως ξανθούλα πρέπει να καταλάβω ότι μας δουλεύουν και μάλιστα γι αυτό πληρώνονται ακριβά;
ΠΙΤΣΑ: -ΣΥ ΕΙΠΑΣ !! Και όχι αυτοί, αλλά ΟΛΟΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive