Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γιατί παραιτήθηκε η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού!

fylakes
Εξελίξεις στις φυλακές Κορυδαλλού, με την διευθύντρια, Χαρά Κουτσομιχάλη, να θέτει την παραίτησή της μετά από τρεις μήνες, ζητώντας την επιστροφή της στις φυλακές της Θήβας. Σύμφωνα με την Καθημερινή και το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη, ο υπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση, όμως ούτως ή άλλως η διευθύντρια απουσιάζει το τελευταίο διάστημα κάνοντας χρήση της νόμιμης άδειάς της...
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή που επικαλείται η Καθημερινή, στην επιστολή παραίτησής της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης η κ. Κουτσομιχάλη «ζητούσε να επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές Θήβας, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, αδυναμία συνεργασίας με υπαλλήλους της φυλακήςΚορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για την υπόθεση Ξηρού και την άσκηση πειθαρχικών διώξεων σε βάρος αρχιφυλάκων, η κ. Κουτσομιχάλη αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά από μερίδα σωφρονιστικών υπαλλήλων του Κορυδαλλού.»
Εν τω μεταξύ η εφημερίδα μίλησε με εκπρόσωπο των σωφρονιστικών ο οποίος έκανε λόγο για «διάχυτο παράπονο» των υπαλλήλων όσον αφορά τη στάση της κ. Κουτσομιχάλη. «Ειδικότερα, την κατηγόρησε ότι στο τελικό πόρισμα που συνέταξε (για την υπόθεση Ξηρού) δεν έλαβε υπόψη τους ισχυρισμούς των υπαλλήλων, σύμφωνα με τους οποίους η απόφαση του Συμβουλίου για την απαγόρευση μετακινήσεων κρατουμένων μεταξύ των πτερύγων δεν είχε κοινοποιηθεί στο προσωπικό της φυλακής. Η ίδια πηγή υποστήριξε, μάλιστα, ότι παλαιότερη ανακοίνωση – απόφαση του τέως διευθυντή Γιάννη Ανέστη, η οποία επέτρεπε στον Χριστόδουλο Ξηρό να προαυλίζεται στην Α΄ πτέρυγα των φυλακών, δεν έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive