Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Παραδόθηκε ο «απόστρατος» που μίλησε με Ρουπακιά

O Γιώργος Ρουπακιάς Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί, ο απόστρατος αξιωματικός που συνομιλούσε με το Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.Ο «απόστρατος», όπως αναφέρεται από τον Ρουπακιά...
στις απομαγνητοφωνήσεις της Αντιτρομοκρατικής, προκύπτει από την άρση απορρήτου ότι τις ώρες πριν από τη δολοφονία βρισκόταν στην περιοχή, είχε τηλεφωνήσει στον Ρουπακιά στις 23.31, ενώ από τις 23.34 δέχεται διαδοχικές κλήσεις από τον Ρουπακιά, καθώς και τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη.
Σήμερα Παρασκευή απολογούνται στην ανακριτή η σύζυγός και η πεθερά του 45χρονου που έχει ομολογήσει την ενοχή του στη δολοφονία του Φύσσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες θεωρούνται μάρτυρες-κλειδιά στην υπόθεση. Ο Ρουπακιάς έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Στο μεταξύ, το δρόμο προς την Βουλή έχουν πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αιτήματα της εισαγγελίας του Άρειου Πάγου για την άρση της ασυλίας των υπόδικων βουλευτών της ΧΑ.
Θα αφορούν αδικήματα που δεν διώκονται με τη διαδικασία του αυτοφώρου και είναι από πλημμελήματα έως και κακουργήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive