Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης:Τι είπε για τη δίωξη στη ΧΑ και τη κλωτσιά στο δημοσιογράφο. BINTEO

Κασιδιάρης:Τι είπε για τη δίωξη στη ΧΑ και τη κλωτσιά στο δημοσιογράφοΕπί περίπου δυόμιση ώρες μιλούσαν στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελένη Ζαρούλια.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «βρώμικο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής», με την κα Ζαρούλια να κάνει λόγο για άδικη δίωξη που υφίστανται οι βουλευτές του κόμματος. «Διεξάγουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα, είμαστε υπό πολιτική ομηρία» πρόσθεσε ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος εκτίμησε ότι το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει: «Βιάστηκε να πει ο κ. Αθανασίου ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη χωρίς να έχουμε ακόμη παραπεμφθεί σε δίκη! Όλο αυτό θα καταρρεύσει στο δικαστήριο»! BINTEO>>

Ο ίδιος έκανε λόγο για «σκευωρία» και «πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, για το οποίο πρέπει να λογοδοτήσουν»,  ενώ χαρακτήρισε άδικες τις προφυλακίσεις του Γιάννη Λαγού, του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά: «Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι μέσα για ένα τηλεφώνημα, γιατί ενημερώθηκε ώρες μετά για ένα συμβάν που είχε γίνει. Για τον Χρήστο Παππά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, απλά ότι είναι ο υπαρχηγός, όπως τον χαρακτήρισαν. Τώρα για τον Γιάννη Λαγό, και τι δεν είπαν. Μέχρι ότι είναι μπράβος και έχει 3 σπίτια. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Γιάννης ήταν ντελιβεράς, πήγε ένας στο σπίτι του και με ρωτούσε “είναι βουλευτής; Ζει πολύ φτωχικά”».
Η κα Ζαρούλια αγανακτισμένη σημείωσε πως σε συνομιλίες της με Αλβανούς της τονίζουν ότι «ούτε στη χώρα τους επί Χότζα δεν γίνονταν αυτά» , ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά του κόμματος: «Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει λάβει καμία εντολή για έλεγχο στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής το ΣΔΟΕ. Είναι πάντως ευπρόσδεκτοι όποτε θέλουν». Ο κ. Κασιδιάρης πρόσθεσε ότι «θα προλάβουμε το ΣΔΟΕ και θα βγάλουμε στη δημοσιότητα τους ισολογισμούς μας. Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να το κάνουν».

O κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον φωτογράφο και τον καμεραμάν στην Ευελπίδων, τονίζοντας ότι ήταν λάθος του να σπρώξει την κάμερα, διευκρινίζοντας ότι είχε δικαιολογημένη οργή για την άδικη επίθεση εναντίον του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι υπήρχε και ένα άλλο συμβάν με έναν φωτογράφο ο οποίος έπεσε κάτω μόνος του και είπανε ότι τον έριξε ο ίδιος.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στην κρατική χρηματοδότηση: «Πάνε να καταργήσουν την κρατική χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή. Εμείς απαντάμε “καταργήστε την” αλλά όχι μόνο από εμάς, από όλα τα κόμματα! Καταθέσαμε και πρόταση νόμου για να καταργηθεί αλλά μας είπαν πως είναι αντισυνταγματικό να μην υπάρχει κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα. Αντισυνταγματικό πλην Χρυσής Αυγής, βεβαίως. Δε θα κάνουν τίποτα, ας την καταργήσουν. Απλά θα αναγκαστούμε να μειώσουμε τις δράσεις μας, συσσίτια κλπ. Θα μειωθεί το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive