Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

«Έσκασε θέμα» Google μόλις ανέλαβε το FBI

fbiΜε το που ανέλαβε την ηγεσία του FBI ο Τζέιμς Κόμεϊ, ένας τεχνοκράτης με πολιτική αναφορά στον ευρύτερο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που αντικατέστησε Ρόμπερτ Μιούλερ, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πολύ ευαίσθητο για την αμερικανική κοινή γνώμη: την παρακολούθηση της δραστηριότητας των πολιτών μέσω…GoogleΟ Κόμεϊ είχε τοποθετηθεί επί της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ στη θέση του Εισαγγελέα του Μανχάταν, και στη συνέχεια για το αξίωμα του αναπληρωτή Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ. Είναι 52 ετών, και διδάσκει στη Σχολή Νομικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, ενώ στο αξίωμα του διευθυντή του FBI επιλέχτηκε από τον ίδιο τον Ομπάμα....

Ο νέος διευθυντής του FBI έχει λοιπόν μπροστά του τα ρεπορτάζ που στηρίζονται σε ανεπίσημες παραδοχές στελεχών του FBI, πως η υπηρεσία παρακολουθεί τους Αμερικανούς πολίτες ακόμη και στη βάση των αναζητήσεων που κάνουν στο διαδίκτυο, μέσω της “Google”. Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι πολίτες δέχτηκα επίσκεψη στο σπίτι τους από πράκτορες του FBI, οι οποίοι ενδιαφέρονταν να μάθουν για ποιόν λόγο οι πολίτες αυτοί έκαναν συγκεκριμένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο.
Το κακό είναι πως η υπόθεση Google έρχεται στο προσκήνιο, την ώρα που η Ρωσία έδωσε προσωρινό άσυλο στον Σνόουντεν…
http://rizopoulospost.com/eskase-thema-molis-anelave-to-fbi/#ixzz2bPUycl6O
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive