Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ (ΦΩΤΟ) Toυ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΡΗ

 
Κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν σε αστυνομική επιχείρηση και ενήργησαν παράλληλες έρευνες στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Νέας Κίου, Κρανιδίου, Πόρτο Χελίου και Άνω Φανουρίου Τροιζηνίας...... Οι έρευνες αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας με τις ανακριτικές αρχές του Ναυπλίου και σε εκτέλεση Εισαγγελικής Παραγγελίας 
σχετικά με εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας και της Τροιζηνίας.

Συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου εννιά άτομα – βασικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ σε βάρος τριών από αυτούς σχηματίστηκαν αυτοτελείς δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαεπτά (17) κινητά τηλέφωνα, μία (1) ζυγαριά ακριβείας, (23,65) γραμμάρια κάνναβης, ένα (1) πιστόλι φωτοβολίδων, ένα (1) κυνηγετικό όπλο άνευ αδείας και (124) φυσίγγια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΡΗΣ
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/2013/07/9.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive