Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΝΝΑΣ . ΣΥΓΓΝΩΜΗ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσιο το σχόλιο σε σχετική ανάρτηση που λάβαμε...
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...
"Αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου, "Σκεφτόμαστε Ελληνικά",έχουμε ξαναεπικοινωνήσει μαζί σας, όταν σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μικρής κόρης μου είχατε παρέμβει και μας βοηθήσατε όσο κανείς. Δεν ανήκαμε ποτέ στο ΛΑΟΣ, ακούγαμε όλοι τα γνωστά κανάλια που τελικά απεδείχθησαν κολαούζοι του συστήματός. Πριν 2 χρόνια έχασα τον άντρα μου απο την επάρατο, μας άφησε άθελά του 3 γυναίκες μόνες με μοναδικούς πόρους την πενιχρή σύνταξη των 444 ευρώ που σήμερα έφτασε στα 300 περίπου ευρώ....
Ακούγαμε τον κ. Καρατζαφέρη να λέει , προβλέποντας τις πολιτικές εξελίξεις, ότι έρχονται πολύ μαύρες ημέρες στο μέλλον, αλλά δεν τον πιστέψαμε. Προτιμήσαμε και πιστέψαμε τα δυο μεγάλα κόμματα γιατί όσα έλεγαν ήταν ή μοναδική ελπίδα μας. Βλέποντας σήμερα την κατάσταση στη χώρα μας, κατανοήσαμε τόσο ολέθριο λάθος κάναμε. Στις εκλογές ψηφίσαμε όλες μαζί τη ΔΗΜΑΡ -αριστερών καταβολών ούσες- και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η ψήφος μας θα γινόταν μεταφορικός ιμάντας πρός το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν σας κρύβω ότι η στέρηση , η ανεργία και η έλλειψη στοιχειωδών αναγκών μας, πολλές φορές μας ανάγκασε να σκεφτούμε τη λύση της αυτοχειρίας, όμως οι Θρησκευτικές μας πεποιθήσεις μας έβγαλαν απ το μυαλό αυτές τις σκέψεις. Εχτές, στο κομπιουτεράκι της κόρης μου είδαμε την εκπομπή σας και μας έπιασε ομαδική κατάθλιψη γιατί ενω εσείς τα λέγατε εμείς δεν σας πιστέψαμε. Σήμερα βιώνουμε τις απερισκεψίες μας και έχουμε εναποθέσει τις ελάχιστες ελπίδες μας στον Ύψιστο και σε σας. κ.Καρατζαφέρη σας ζητούμε συγγνώμη που δεν σας πιστέψαμε. Εύχομαι όλοι οι Έλληνες που ακόμα δεν σας πιστεύουν νομίζοντας πως κι εσείς είστε σαν τους άλλους, να τους δώσει ο Θεός τη δύναμη να δούν την αλήθεια, όσο ακόμα υπάρχουν ελπίδες. Ο Θεός μαζί σας και με την Ελλάδα μας.
"Ελλη, Σόφη, Αντριάννα"
ΥΓ δεν ξέρουμε αν το σχόλιό μας φτάσει στα χέρια σας, αλλά παρακαλούμε να γίνει.

14 Νοεμβρίου 2012 12:34 μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive