Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ! ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ..


Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο! 
Ο επικίνδυνος κακοποιός, ονόματι Εμερσίδης, ομογενής από την Ρωσία, βρίσκεται ελεύθερος ήδη από τις 2 Οκτωβρίου! Πρόκειται για πολλαπλό σκάνδαλο το οποίο δείχνει ότι γι' αυτή την υπόθεση ...λαδώθηκε το γρανάζι της μηχανής! Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, διότι μετά το έγκλημα που διεπράχθη σε βάρος των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, συνεχίστηκε να διαπράττεται διαρκές έγκλημα με την υπόθεση απελευθέρωσης του κακοποιού. Και ιδού τι εννοούμε:..

Ο επικίνδυνος κακοποιός εκτός από τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ συνελήφθη στις 8 Μαϊου 2011 και για ληστεία που φέρεται να είχε διαπράξει! Προσέξτε: Το 18μηνο για την αποφυλάκισή του έληγε στις 8 Νοεμβρίου 2012 αλλά ο Εμερσίδης απελευθερώθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού ήδη από τις 2 Οκτωβρίου 2012!!! Και αυτό επειδή αθωώθηκε από τις κατηγορίες για συμμετοχή του στην ληστεία! Αντί όμως να κρατηθεί και να παραμείνει στις φυλακές μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, τον άφησαν και έφυγε λες και δεν κατηγορείτο για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ!!! Ποιοι συνέπραξαν σε αυτό το έγκλημα; Γιατί από τις φυλακές Κορυδαλλού εκρατείτο ως επτασφράγιστο μυστικό, η εδώ και δύο σχεδόν μήνες απελευθέρωση του Εμερσίδη; Πού βρίσκεται τώρα ο επικίνδυνος κακοποιός; Μάλλον την κοπάνησε εκτός Ελλάδος!    Tα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη;
ΣΧΟΛΙΟ: Έχουμε μια ... μικρή απορία μετά την διαθεσιμότητα που ετέθησαν η Δ/ντρια και 2 υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού ως πιθανοί υπεύθυνοι της απελευθέρωσης του επικίνδυνου κακοποιού. Δηλαδή ΑΥΤΟΙ δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Λές και ΑΥΤΟΙ θα μπορούσαν να τον κρατήσουν παρά την αθωωτική απόφαση για το ενα αδίκημα. Όμως ΔΕΝ φταίει ο Υπουργείο Δικαιοσύνης που ΔΕΝ τους δίκασε για 18 μήνες και η Δίκη τους θα γίνει στίς 11/12 δλδ ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετά το πέρας προσωρινής κράτησης, που ήδη θα ήταν έξω για τις δολοφονίες αν δεν καταδικαζόντουσαν για την ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι. Θα ήταν ΕΞΩ ΟΛΟΙ και με την άδεια του νόμου. Αλλά ο νόμος, το κράτος, ο Υπουργός  φυσικά δεν φταίνε ΠΟΤΕ σε ΤΙΠΟΤΑ. Οι ... υπάλληλοι φταίνε για ΟΛΑ ! Μωρέ δε πα να κουρευτείτε λέω εγω παλιομαλόγια του κερατά.
"ARGY SID"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive