Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

''Πραξικόπημα'' Το τελευταίο χαρτί παίζει το.... Συγκρότημα. Aντίδραση του Α/ΓΕΕΘΑ με προσωπικό μήνυμα στο twitter

Σοκ από σενάρια για πραξικόπημα από στρατιωτικούς επί Γ. ΠαπανδρέουΤην Δευτέρα 1/10 ...μια ανάλυση στα περί πραξικοπήματος από τα Εθνικά Θέματα για το τελευταίο σπασμό των συγκροτημάτων! Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΒΗΜΑ της Κυριακής, έχει πρώτο θέμα το πως «αποφύγαμε το πραξικόπημα», αναφερόμενο σε σενάρια περί ...πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου. Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο. 
Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου:...« Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι προσηλωμένες στο καθήκον που τους έχει τάξει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Ελληνικός Λαός: να διασφαλίζουν και να κατοχυρώνουν την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κυριαρχία και την Εθνική Ακεραιότητα της χώρας. 
Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας...» δήλωσε ο ΥΕΘΑ. 
Αμεση αντίδραση του Α/ΓΕΕΘΑ με προσωπικό μήνυμα στο twitter..... Michalis Kostarakos ‏@Kostarakos 
"Τα περι πραξικοπήματος πέρυσι τον Νοέμβριο είναι απολυτα αβάσιμα κ προσβλητικά για τις ΕΔ. Είμαστε οι φρουροί της πατρίδος και όχι επιορκοι". Αναρτήθηκε από Βετεράνος

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΤΟ 2008 : "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΑ" Κ "ΑΚΕΣ" ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive