Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ποιός ειναι ο Πάνος Κυριακόπουλος του STAR και η δωρεά του στις 'Ενοπλες Δυνάμεις


Στην μνήμη του πατέρα του πρώτου Διοικητή της 180  ΜΚΒ/ΧΩΚ
 Στρατηγού Όθωνα Κυριακόπουλου, ο Πάνος Κυριακόπουλος Διευθυντής  του STAR έκανε δωρεά το κτίριο Κοιτώνων και Λέσχης της 180 ΜΚΒ/ΧΩΚ που  εγκαινίασε ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Πάνο Κυριακόπουλο.... Υπάρχουν  και τέτοιοι  Έλληνες !
Γνωρίστε τον !...

Ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος από τον Ιούλιο του 2002 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STAR INVESTMENTS , ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους των ΜΜΕ, στον έλεγχο του οποίου υπάγονται η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ ‐ STAR CHANNEL, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί και η εταιρεία INFOTE AE [Χρυσός Οδηγός].
Επίσης είναι Πρόεδρος του ΤΕΑ‐ΕΛΤΑ [Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης προσωπικού ΕΛΤΑ], Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INFOTE, μέλος του Δ.Σ της EUROSEAS LTD [Ναυτιλιακή Εταιρεία εισηγμένη στο NASDAQ] και της IMPERIO AE. Eίναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας [ΕΙΤΗΣΕΕ].
Από τον Ιούλιο του 1997 έως τον Ιούλιο του 2002 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων AE και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΤΑ έως τον Δεκέμβριο του 2006. Ο ΕΛΤΑ είναι ο φορέας που παρέχει καθολικές ταχυδρομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα καθώς επίσης δραστηριοποιείται και σε χρηματοοικονομικά προϊόντα.
Από το 1986 μέχρι το 1996 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Globe Group of Companies ΑΕ με δραστηριότητα στους τομείς της Ναυτιλίας , της Κλωστοϋφαντουργίας και των Τροφίμων. Η εταιρεία ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
Από τον Ιούνιο του 1983 έως τον Δεκέμβριο του 1986 ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος ήταν βοηθός στον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας ARMADA MARINE SA, η οποία δραστηριοποιείτο στην διαχείριση 12 εμπορικών πλοίων.
Ο κ. Κυριακόπουλος έχει B.Sc. στην Ναυπηγική και Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Newcastle upon Tyne, England και M.Sc. με εξειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Ναυπηγική από το Massachusetts Institute of Technology [MIT], USA.
Είναι 48 ετών, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive