Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ . ΛΑΡΙΣΣΑ. Μόνο ένας κατέθεσε αίτηση για υποψήφιος Βουλευτής!


Συνεδρίασε σήμερα η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα με θέμα τις υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου για τις εθνικές εκλογές.Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατατεθεί μόλις μία αίτηση, από την περιφερειακή σύμβουλο Αγγέλα Βαγενά. Σε ότι αφορά πάντως τις φήμες που κάνουν λόγο για μη κατάθεση άλλης αίτησης, αυτό δεν φαίνεται πως οφείλεται σε έλλειψη ενδιαφέροντος αλλά σε μία «διαφορετική προσέγγιση» από πολλούς «μνηστήρες» που λόγω της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού προτιμούν τις παρασκηνιακές διεργασίες και όχι την επίσημη κομματική οδό.Στη σημερινή συνεδρίαση έπεσαν στο τραπέζι τουλάχιστον είκοσι ονόματα για τις ένδεκα θέσεις. Οι επικρατέστεροι,...
εκτός από την Αγγέλα Βαγενά, είναι οι εξής: ο δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας, ο αγρότης Άρης Αγραφιώτης, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Ηλίας Σκυλλάκος και ο διοικητής του Νοσοκομείου της Καρδίτσας Λάζαρος Μακρής.
Σ' αυτούς προστίθενται οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές Βάσω Αλεξανδρίδου, Βασίλης Έξαρχος και Φίλιππος Σαχινίδης ενώ σίγουρα θα υπάρξει μία υποψηφιότητα από το χώρο της νεολαίας του κινήματος.
Πηγή : onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive