Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Άδωνις Γεωργιάδης:«Το κράτος δεν μπορεί να λείπει απο το Αιγαίο!» Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ναυτιλίας παίρνει θέση για την απόφαση του Μ.Χρυσοχοϊδη να καταργήσει την Γ.Γ. Αιγαίου


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΑπάντηση  έδωσε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης για την κατάργηση της γενικής γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,  κρατώντας εμμέσως αποστάσεις απο τον Μ.Χρυσοχοϊδη.
Συγκεκριμένα,  τόνισε:
«Στο πλαίσιο των μνημονιακών μας υποχρεώσεων ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε μια σειρά ορθών καταργήσεων γενικών γραμματειών. Μέσα σ' αυτές έγινε και η κατάργηση της ΓΓ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, πιστεύω ολίγον βεβιασμένα. Σε κάθε περίπτωση η θέση μου είναι ότι η κεντρική διοίκηση του κράτους μας δεν μπορεί να λείπει απο το Αιγαίο για πολλούς και διαφόρους λόγους».

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive