Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

BOMBA: Σύμβουλος του πρωθυπουργού ο άνθρωπος που έβγαλε Συνταγματικό το Μνημόνιο!


 Εντελώς απροκάλυπτα και προκλητικά γίνονται κάποια πράγματα στην Ελλάδα και μάλιστα μπροστά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών!
Ένας από τους ανθρώπους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που πριν λίγες εβδομάδες απεφάνθη ότι το Μνημόνιο είναι Συνταγματικό, παραιτήθηκε από την θέση του για να πάει στο πλευρό του Παπανδρέου!
Πρόκειται για τον Νο2 στο ΣτΕ, ο αρχαιότερος αντιπρόεδρός του και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος.
Θέλετε να μάθετε και το καλύτερο;
Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση δεν είναι ακριβώς το Μνημόνιο Ι ή το ΙΙ που μας έρχεται.
Ο κ. Σταυρόπουλος παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού, ειδικά εν όψει της εξαγγελθείσας αναθεώρησης του Συντάγματος!
Όπως έχουμε ξαναπεί στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ο Παπανδρέου θα φέρει το δημοψήφισμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τέτοιο τρόπο ώστε να "βγάζει λάδι" ό,τι παράνομο έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα!
Ο Γ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα (εάν δεν παραιτείτο) σε δύο χρόνια, αλλά προτίμησε να πάει στο πλευρό του πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος (τότε) του Α' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Ανεμογιάννης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού.
Ένα "έγκλημα" δηλαδή, προμελετημένο σε όλο του το μεγαλείο, αφού τον Οκτώβρη του 2009, τον ίδιο μήνα που ανέλαβε καθήκοντα το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία με το "Λεφτά Υπάρχουν"!

Όπως είχε πει και ο Στρος Καν, ο πρωθυπουργός είχε δουλέψει "υπογείως" με το ΔΝΤ, προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος για την έλευση του ταμείου στην Ελλάδα! Συνεπώς, το έδαφος για το απεχθές Μνημόνιο, προετοιμαζόταν και νομικά τουλάχιστον 7 μήνες πριν υπογραφεί!

2 σχόλια:

 1. XΑΣΑΜΕ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ...) ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΙΝ ΣΤΟΠ

  ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΟΥΔΟΡ EMPOREYMA ΣΤΟΠ!

  ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΔΟΡ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΠ!

  ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥAΔΟΡ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ;

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ !!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ!


  31 illegal immigrants detained in Edirne province


  Thirty-one illegal immigrants were detained in Edirne's Keşan district on Monday after the driver of their minibus attempted to escape patrolling gendarmerie.


  Gendarmes requested Kadir Sat, 21, to stop the minibus he was driving down the Küçükdoğanca-Keşan road. However, instead of stopping, Sat sped off, leading to the gendarmes having to chase the minibus, which came to a head when the minibus drove off the road into a field.

  The driver of the minibus was arrested and taken to Keşan Kapalı Prison, whilst the illegal immigrants, who had come from Burma, Ecuador, Eritrea, Ethiopia, India, Iraq, Palestine, Somalia and Sri Lanka, were taken to the Passport and Immigration Office.

  http://www.todayszaman.com/news-249375-31-illegal-immigrants-detained-in-edirne-province.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ; ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive