Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ του Μιχάλη Ιγνατίου επειδή αποκάλυψε ότι ο Τουρκ.στρατός χρησιμοποιούσε Έλληνες αιχμαλώτους ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

Τηλεγράφημα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία, που υπεκλάπη από το Wikileaks, είχε εισηγηθεί την αποκοπή από κάθε ροή πληροφοριών για τον δημοσιογράφο, επειδή είχε αποκαλύψει ότι ο Τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε Ελληνες αιχμαλώτους ως πειραματόζωα
Σχέδιο "δημοσιογραφικής εξαφάνισης" του ανταποκριτή του "Εθνους" στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, είχε εισηγηθεί η αμερικανική πρεσβεία της Λευκωσίας με εμπιστευτικό τηλεγράφημαπου εστάλη στους τότε υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις καιΝτόναλντ Ράμσφελντ, και στην DIA (μυστική υπηρεσία του Πενταγώνου).

Το σχέδιο καταγράφεται σε τηλεγράφημα που φέρει ημερομηνία 3 Νοεμβρίου του 2006, καιυπογράφει ο Αμερικανός πρέσβης στη Λευκωσία, Ρόναλντ Σλίκερ. Το τηλεγράφημα υπεκλάπη από τον ιστότοπο WikiLeaks και το έφερε στη δημοσιότητα το "Πρώτο Θέμα".
Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρέσβη, στις 22 Οκτωβρίου του 2006 η Λευκωσία ξύπνησε συγκλονισμένη από την είδηση του Ιγνατίου ότι ο τουρκικός στρατός προκάλεσε τον θάνατο άγνωστου αριθμού Ελληνοκυπρίων και Ελλήνων κρατουμένων, τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωα, σε εργαστήρια παρασκευής χημικών όπλων, στην Αγκυρα. Η πληροφορία είχε δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2006 στο αμερικανικό εμπιστευτικό περιοδικό "Defense and Foreign Affairs Strategic Policy".
Η συνέχεια στο http://antiparakmi.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive