Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Γίναμε και επίσημα προτεκτοράτο του Ισραήλ...!


Οι ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα το Λιμενικό, κατόπιν «άνωθεν» εντολών, σταμάτησαν το υπό αμερικανική σημαία πλοίο «Θάρρος της Ελπίδας» («Audacity of Hope»), στο οποίο επιβαίνουν περίπου 35 ακτιβιστές και δέκα δημοσιογράφοι, λίγο μετά τον απόπλου του.
Το πλοίο, το μόνο του Στόλου για τη Γάζα που είχε αποπλεύσει (από το Πέραμα), αναγκάστηκε να ανακόψει τον πλου του, όταν φουσκωτά του Λιμενικού μπήκαν μπροστά του (!), δύο μόλις ναυτικά μίλια από τον Πειραιά. Μια παρατήρηση: αν την «αποφασιστικότητα» που επέδειξε στην περίπτωση αυτή το Λιμενικό, την είχαν επιδείξει οι οικείες αρχές ασφαλείας σε άλλες περιπτώσεις, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα στη χώρα μας...
Yes men του Ισραήλ
Μέχρι εκεί έφτασαν λοιπόν οι «πράσινοι»! Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε προτεκτοράτο του Ισραήλ και σε βραχίονα του σιωνισμού, συμμετέχοντας στον απάνθρωπο αποκλεισμό της Γάζας, που στοιχίζει πολύ σε ανθρώπινες ζωές.
Read more...

1 σχόλιο:

  1. Ο σκοπός των "συμμάχων" μας πάντα ήταν
    η ρήξη των άριστων Ελληνικών σχέσων με
    όλη την Ανατολή εξ αιτίας του ισραηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive