Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για παράνομη χρήση χημικών κατά πολιτών

Προσφυγη στο ευρωπαικο δικαστηριο για παρανομη χρηση χημικων κατα πολιτων ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ )

Οι πολίτες οργανώνονται και με σύμμαχο την τεχνολογία, ακολουθούν την δικαστική όδο σε Ευρωπαικό πλέον επίπεδο ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Με μια μήνυση κατά των αστυνομικών αρχών απαντούν οι αγανακτισμένοι στα έκτρωπα που διαδραματίστηκαν την Τετάρτη 29/6,  την οποία μπορεί κάποιος να υπογράψει ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου.

Το 1925, μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε έγινε για πρώτη φορά εκτεταμένη
χρήση χημικών όπλων, η Συνθήκη της Γενεύης απαγόρευσε τη χρήση χημικών αερίων διεθνώς, ενώ η χρήση τους στη διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων συνιστά έγκλημα πολέμου.
Ο Ο.Η.Ε., το 1969, αποφάσισε την υπαγωγή και των δακρυγόνων ουσιών (CS,CN,CR,OC) στην κατηγορία αυτών των απαγορευμένων όπλων. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει χρήση κυρίως των ουσιών CS και CN.

Σύμφωνα με ειδική έκθεση του Έλληνα Συνηγόρου του Πολίτη σχετικά με τις προκαλούμενες βλάβες από τα χημικά αέρια, αναφέρεται: ερεθισμός δέρματος, οφθαλμών, αναπνευστικής οδού, πονοκέφαλοι, πεπτικές διαταραχές, δερματικά εγκαύματα και σε περίπτωση χρόνιας τοξικότητας καρκίνος, έλκη στο δέρμα και στο ρινικό διάφραγμα, νεφρικές βλάβες.

Ενώ, σε μελέτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο: "Αποτίμηση της Τεχνολογίας Ελέγχου Πλήθους- Προτάσεις προς την Ευρωπαϊκή Ένωση", εκτιμάται ότι η χρησιμοποίηση του OC (αέριο πιπεριού) και των υπολοίπων χημικών ουσιών θα πρέπει να πάψει σε ολόκληρη την Ε.Ε., μέχρι να καταλήξει η ανεξάρτητη έρευνα σε πιο πλήρη αποτίμηση των κινδύνων που ενέχουν για την υγεία. Ήδη η Σουηδία το έχει απορρίψει λόγω της δυνατότητας να προκαλέσει βλάβη στα μάτια.

Το κείμενο που υπόγραφουν ηλεκτρονικά οι πολίτες είναι το εξής:Ζητούμε την παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των υπευθύνων για την βίαιη καταστολή και την παράνομη χρήση χημικών κατά των πολιτών στις 15,28 και 29 Ιουνίου.

Να τιμωρηθούν η ένοχοι και να τηρηθεί η απαγόρευση των χημικών όπλων και των δακρυγόνων σύμφωνα με τις Συνθήκες της Γενεύης.


ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩFACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/185531308167876

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive