Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Το μέλλον ενός αυτιστικού λαού είναι να εξαφανιστεί.


Γράφει ο 29-26
Όποιος σοβαρός άνθρωπος ακούει τα περί ''επανάστασης'' του ελληνικού λαού βάζει τα γέλια. Αρκεί να δει το βαρόμετρο του Μαϊού της Καθημερινής για να πιστέψει στην ''επανάσταση'' αυτή. Μετά τα τόσα όργια της ανύπαρκτης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που σύντομα απαριθμώ :...

1. Λεφτά υπάρχουν - υπόγειες συμφωνίες με ΔΝΤ - ένταξη, χωρίς άλλα σχόλια.
2. Το σκληρότερο ασφαλιστικό στον πλανήτη γη.
3. Μειώσεις μισθών 30% οριζόντια - χωρίς καμία ντροπή.
4. Αθρόες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα συνέπεια της οικονομικής ασφυξίας.
5. Διακράτηση προνομίων των δικών τους παιδιών (80.000¤ τον χρόνο σε ΕΛΠΕ, διατήρηση κλειστών επαγγελμάτων-φορτηγών κλπ) εις βάρος όλων των υπολοίπων.
6. Αρνηση εφαρμογής εκείνων των όρων εκείνων (ναι υπάρχουν και αυτοί!) που θα έκαναν καλό στη χώρα με συνέπεια να κινδυνεύει η 5η δόση και να είμαστε ένα βήμα προ της χρεοκοπίας.
7. Φτάσαμε όλο τον πλανήτη στη θέση να λέει φωναχτά πλέον ''ας τελειώνουμε πλέον με τους Έλληνες''.
8. Λαθρομετανάστευση - κέντρο Αθήνας - χωρίς σχόλια.
9. Γενικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Μεγάλο κατόρθωμα να το προκαλέσεις αυτό σε έναν ολόκληρο λαό.

μετά από όλα αυτά λοιπόν (που σε μια σοβαρή χώρα θα στήνονταν λαϊκά δικαστήρια) το 32% των Ελλήνων επιλέγει το ΠΑΣΟΚ ως την καλύτερη κυβέρνηση της χώρας. Και σε αυτό το 32% πέρα από τα δικά τους παιδιά που λογικό είναι να στηρίζουν εξαρτημένες κυβερνήσεις που δεν θα τους πειράξουν ποτέ, υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ανθρώπων. Ποίοι;

1. Οι οπαδοί γενικώς. Αυτοί δεν αλλάζουν ομάδα ότι και να γίνει.
2. Παππούδες και γιαγιάδες ζώντες σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η νίκη Σαμαρά για παράδειγμα ισοδυναμεί με εξορία στη Μακρόνησο των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων. 
3. Συγγενείς προνομιούχων συμπολιτών μας που ματώνουν για το δίκιο του λαού και του εργάτη. (Αν ο πατέρας μου ήταν κολλητός Φωτόπουλου ήταν ποτέ δυνατόν να ψηφίσω κάτι άλλο);
4. Ονειροπόλοι που πιστεύουν ότι ο Γιωργάκης είναι καλό παιδί που ξεγελάστηκε από τους ''μεγάλους'' κλπ κλπ.
5. Ψυχοπαθείς και μανιοκαταθλιπτικοί γενικώς. Το ποσοστό τους σύμφωνα με στατιστικές είναι 1% στις ανεπτυγμένες χώρες. Στην Ελλάδα πολύ πιθανό να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ.
6. Ο κάμεραμαν του Ράδιο Αρβύλα (που είναι μια κατηγορία μόνος του).

Όλοι αυτοί μαζί με εμάς, δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστούν στην περίπτωση που το παγκόσμιο λόμπι πει στους Έλληνες :'' Αντε και γαμ....... επιτέλους!!''. Το μόνο που έχουν να κάνουν μετά, όλοι αυτοί, είναι να απολογηθούν στα παιδιά τους που θα μεγαλώσουν στο Μπαγκλαντές αντί μιας ευρωπαϊκής χώρας που κάποτε είχε μέλλον. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, το κόμμα να είναι καλά!!!



Φιλικά

 
 
Christiana & Christos
Himaira / 29-26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive