Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ισόβια δεσμά στον 16χρονο, κατά παραγγελία, εκτελεστή της Βρετανίας. Σκότωσε 26χρονη μητέρα για 230 ευρώ, ενώ ετοίμαζε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού της


Ισόβια δεσμά στον 16χρονο, κατά παραγγελία, εκτελεστή της Βρετανίας
ΦΩΤΟ:Ο 16χρονος δολοφόνος, Σάντρε Σάντσεζ Γκέιλ.
Βρετανικό δικαστήρια επέβαλε τελικά την αυστηρότερη δυνατή ποινή στον, αποκαλούμενο κι ως «νεώτερο εκτελεστή της Βρετανίας». Ο 16χρονος Σάντρε Σάντσεζ Γκέιλ καταδικάστηκε χθες σε ισόβια δεσμά για τη δολοφονία της 26χρονης Γκαλιστάν Σουμπασί. Η άτυχη μητέρα ενός 7χρονου αγοριού πυροβολήθηκε από τον έφηβο δολοφόνο πέρσι, μέσα στο σπίτι της μητέρας της, την ώρα που προετοίμαζε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού της. 
Ο δολοφόνος, που εισέπραξε για την ειδεχθή πράξη του 200 λίρες (περίπου 230 ευρώ), «στρατολογήθηκε» από τον πρώην σύζυγο της Σουμπασί, τον 28χρονο Τούρκο υπήκοο Σερντάρ Οζμπέκ, ο οποίος ήθελε να την βγάλει από τη μέση ώστε να πάρει αυτός την κηδεμονία του γιου τους.

Ο νεαρός προέρχεται από ένα διαβόητο «τζάκι» εκτελεστών, καθώς τοσο ο ετεροθαλής αδερφός του, όσο και ο ξάδερφός του, έχουν διαπράξει δολοφονίες επίσης σε νεαρές ηλικίες.

Ο Γκέιλ, μέλος της συμμορίας νεαρών εγκληματιών «Κένσαλ Γκριν Μπόιζ», είχε αποβληθεί από το σχολείο για βίαιη συμπεριφορά ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές. Όπως είπε ο ίδιος διάπραξε το φόνο μόνο και μόνο για να καυχηθεί στη συμμορία της οποίας ήταν μέλος.

http://www.tovima.gr/

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive