Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Citigroup για επίμαχο mail: «Δεν κάναμε κάτι μεμπτό – Συνεργαζόμαστε με τις αρχές»

Η Citigroup είπε ότι η ίδια και οι υπάλληλοί της δεν έχουν κάνει τίποτα μεμπτό, καθώς η Ελλάδα ξεκίνησε έρευνα αναφορικά με τις εικασίες στην αγορά για επικείμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, λέγοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές.Η Citigroup τοποθετήθηκε σχετικά με το χθεσινό επίμαχο email που προκάλεσε αναστάτωση στο Υπουργείο Οικονομικών και «βούλιαξε» το ΧΑ καθώς μιλούσε για αναδιάρθρωση του χρέους μέσα στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

"Συνεργαζόμαστε με τις αρχές και δεν θεωρούμε ότι υπήρξε κάποια παράβαση από την Citi ή τους υπαλλήλους της", είπε η Citi σε ανακοίνωση που εστάλη με e-mail.
Έλληνες αξιωματούχοι είπαν την Πέμπτη ότι η εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για e-mail που εστάλη από υπάλληλο της Citigroup.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποστολέας του email που προώθησε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα σε έλληνες, φέρεται να είναι Βρετανός, στέλεχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος , ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της Ιντερπόλ, που ειδοποιήθηκε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive