Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

'Aντε μην σε πω Πάγκαλο... Γράφει η Κουκίδα


thumb

Το ακούσαμε χθες στην ραδιοφωνική «Ελληνοφρένεια» και κοντέψαμε πέσουμε κάτω από τα γέλια. Μαζί και ο οδηγός ταξί που έχασε λίγο το τιμόνι. Η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου ζητάει 300.000 ευρώ αποζημίωση από κάτοικο της Κερατέας επειδή την αποκάλεσε «κυρία Παγκάλου». Και όχι κ. Χριστοφάκη, επίθετο το οποίο προφανώς κράτησε για να κατέβει στην πολιτική χωρίς να κινδυνεύει να τρώει καθημερινά αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ.

Όπως μάθαμε, η κυρία Χριστίνα (του Παγκάλου βεβαίως, βεβαίως) ζητά από την δικαιοσύνη να κλείσει πίσω από τα σίδερα της φυλακής την κ. Ελευθερία Ψυχογιού για ένα ολόκληρο χρόνο- πέρα απ το χρηματικό πρόστιμο - γιατί την απαξίωσε προσδίδοντας της το όνομα «Πάγκαλος». Άντε και στον Μπαμπινιώτη ως νέα βρισιά. Λέει επί λέξει η αγωγή :

«Η εναγόμενη επιχειρεί με ειρωνικό τρόπο να με ταυτίσει με τον σύζυγό μου και τις πολιτικές του επιλογές, θίγοντας έτσι την εν γένει προσωπικότητά μου. Η εναγόμενη εξαπέλυσε στοχευμένη, αήθη και απρόκλητη επίθεση εναντίον μου με τη χρήση άκρως συκοφαντικών και ψευδών ισχυρισμών που ως στόχο είχαν να με εμφανίσουν ως ηθικό ή φυσικό αυτουργό της απώλειας ενός κυοφορούμενου παιδιού αφετέρου δε, ως άνθρωπο ανήθικο. Διεφθαρμένο και αδιάφορο για τα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής. Ακόμα η εναγόμενη επιχείρησε να ταυτίσει τις επιλογές και τις ενέργειές μου με αυτές του συζύγου μου Θεόδωρου Πάγκαλου με τελικό σκοπό να πλήξει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσει την εικόνα μου ως πολιτικού προσώπου που ασχολείται με τα κοινά του τόπου του».

Κατά την σύζυγο Θόδωρου δηλαδή, «Πάγκαλος» = απώλεια τιμής, υπόληψης και αμαύρωση της προσωπικής εικόνας.

Βρε κυρ Θόδωρε, άμα η ίδια η γυνή σας, δεν σας έχει κορώνα στο κεφάλι της και - για να το πούμε κομψά- τηρεί αποστάσεις από τις θέσεις σας, τσάμπα το εκτόπισμα!

Μας δημιουργείται η απορία βέβαια πως είναι δυνατό η κ. Χριστοφάκη να μην αντιλήφθηκε την έκταση που θα έπαιρνε η αγωγή εάν έβλεπε τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλλον την συνέταξε… δόκιμος δικηγόρος του ΣΥΡΙΖΑ και την έστειλε άνευ ... proofing. ΄Η μπορεί να μην την διάβασε καν, ενδεικτικό της αλαζονικής προχειρότητας που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση και τους δορυφόρους της.

Έλα Χριστέ και Παναγιά μέρες που είναι.

ΥΓ : Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο λόγος που ο κύριος πρωθυπουργός, μετά από συμβουλές αστρολόγων, δεν ανακοίνωσε τα μέτρα την Παρασκευή γιατί ο Ερμής ήταν ανάδρομος, ελέγχονται.. Δηλαδή άμα ο αγγελιοφόρος πλανήτης γυρίσει σε ορθή πορεία, η λυπητερή θα είναι μικρότερη, ή απλά ο George θα κατανοήσει καλύτερα αυτά που εξαγγέλει; Έρχονται και έτοιμα από το Αμέρικα βλέπετε...

http://www.topontiki.gr/article/15912

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive