Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ:΄΄ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ΄΄



΄Η πρωτοβουλία του

agioritikovima.gr για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο με συγκίνησε,μακάρι να γίνονται κι άλλα τέτοια πράγματα για να βοηθήσουμε υλικά και ηθικά αυτές τις παιδικές ψυχές.΄Εχω επισκεφθεί τα παιδάκια στις κλινικές του νοσοκομείου ΄΄Αγία Σοφία΄΄ μαζί με τους συναδέλφους της τηλεοπτικής σειράς sigles΄΄τονίζει στο agioriritikovima.gr η γνωστή ηθοποιός. Και συνεχίζει΄΄Καθήσαμε αρκετές ώρες ,παίξαμε μουσική και μιλήσαμε με τα παιδιά,να σας πω ότι είναι κανονικά,φυσιολογικά παιδιά που έχουν φτιάξει ένα μικρόκοσμο μέσα στο νοσοκομείο,στα δωμάτια έχουν φτιάξει διάφορα σπιτάκια κτλ΄.΄.

΄΄Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει,τραγικά στενάχωρο,κόντεψα να πεθάνω.Μόλις είχα γεννήσει και όλοι με κρατάγανε αλλά είναι κάτι το οποίο συμβαίνει.. και συμβαίνει σε παιδιά μωρά που εκεί δεν ξέρεις τι να κάνεις.Εκεί δεν ξέρεις τι κάνεις,είναι λίγο άγριο. Κάνω το σταυρό μου,Παναγία μου να είμαστε καλά,ευχήθηκα βλέπωντας αυτές τις εικόνες.Υγεία.΄΄σημειώνει.

΄΄Ο κόσμος πρέπει να συμβάλει σε αυτή τη προσάθεια του agioritikovima.gr,να δώσουμε λίγη από την αγάπη μας σε αυτά τα παιδιά.Δεν είναι όλα τα παιδάκια από οικογένειες εύπορες ,ο καρκίνος στοιχίζει …εκτός από το γεγονός ότι πάσχεις .Ειδικά όταν έχεις ένα παιδί μωρό,θα ξεπουληθείς, θα πουλήσεις το σπίτι σου για να το κάνεις καλά,εάν υπάρχει μία τέτοια περίπτωση που ειδικά ο καρκίνος των παιδιών νομίζω ότι είναι ο χειρότερος καρκίνος.Όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο εύκολα γιατρεύεται, από ότι έχω ακούσει,καλπάζει.Διότι στις μικρές ηλικίες τα κύταρα αναπτύσονται ραγδαία.Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό.

Εξαντλείσαι σαφέστατα αλλά είναι κάτι που θα περάσεις.Θεωρώ ότι η χημειοθεραπεία είναι ότι χειρότερο.Στον εαυτό μου δεν θα έκανα αλλά τις περισσότερες φορές είναι αναπόφεκτο και σωτήριο!΄΄ καταλήγει η κ. Σολωμού.

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Στηρίζουμε τα παιδάκια με καρκίνο, είμαστε δίπλα τους όσο μπορούμε.Ο παιδικός καρκίνος είναι ιάσιμος σε ποσοστό άνω του 80%.Το agioritikovima.gr σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (ο καρκίνος στη παιδική ηλικία) ΄΄Πίστη΄΄συνδιοργανώνουν καμπάνια αγάπης για τα εκατό και πλέον παιδιά με καρκίνο,ηλικίας που νοσηλεύονται στις τέσσερις κλινικές(αιματολογικές και ογκολογικές) του νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγία Σοφία΄΄.

Με μία τηλεφωνική κλήση στο 901 11 159 159 (μόνο απο σταθερό ΟΤΕ 3,68 € / κλήση) ή με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου 0026.0426.34.0100094467(Eurobank) ενισχύεται το αξιόλογο έργο που γίνεται για τα ασθενούντα παιδιά,απο τα νεογέννητα ..μέχρι 18 χρονών.Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Μαϊου 2011(Κυριακή του Θωμά)

Ο παιδικός καρκίνος “Θερίζει” και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάθε χρόνο περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται από καρκίνο και κυρίως από λευχαιμία. Μάλιστα, ο παιδικός καρκίνος αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου, μετά τα ατυχήματα, για τα παιδιά ηλικίας μεγαλύτερης του ενός έτους

Του Γιώργου Θεοχάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive