Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πολιτική τριών ταχυτήτων στις παραλίες του νέου Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης


Ο καιρός μπορεί να μη θυμίζει καλοκαίρι, ωστόσο οι δημοτικές παραλίες σιγά-σιγά ανοίγουν. Η πλαζ της Βουλιαγμένης άνοιξε από την 1η Απριλίου τις πύλες της για τους πολίτες και τα βατραχοπέδιλα τους, χωρίς ωστόσο να προσφέρει τις στοιχειώδεις υποδομές.
Το εισιτήριο εισόδου είναι 4 ευρώ και 3 το μειωμένο, ενώ στον νέο Καλλικρατικό Δήμο, μόνο οι πρώην Βουλιαγμενιώτες έχουν μειωμένο κατά πολύ εισιτήριο (1,50 €).
Μάλλον η συνένωση έγινε μόνο στα χαρτιά αφού μετά από ερώτηση του κ. Κοντονή στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος απάντησε ότι θα παραμείνει το καθεστώς των παραλιών ως έχει, δηλαδή μειωμένο εισιτήριο θα έχουν στις παραλίες μόνο οι δημότες του πρώην Δήμου όπου ανήκουν.
Έτσι, οι περίπου 50.000 κάτοικοι της Βούλας θα έχουν πρόσβαση σε μία, ίσως δύο παραλίες, οι περίπου 25.000 κάτοικοι Βάρης θα έχουν πρόσβαση σε μία παραλία, και οι 5.000 κάτοικοι της Βουλιαγμένης θα έχουν προνομιακή μεταχείριση στην Πλαζ της Βουλιαγμένης, στη Λίμνη, και αναμένουμε να δούμε τι πολιτική θα επικρατήσει στον Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive