Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το άθεο κατεστημένο χαλυβδώνει την πίστη μας! Γράφει ο Ανδρέας Μητσόπουλος


Είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, αυτές τις Άγιες Ημέρες των Θείων Παθών, οι αντίπαλοι του Χριστιανισμού και ειδικότερα της Ορθοδοξίας, να επιχειρούν να δοκιμάσουν την Πίστη των Χριστιανών και να χτυπήσουν ύπουλα το κύρος της Εκκλησίας.
Είναι πασιφανές ότι διεθνείς αλλά και εγχώριοι αθεϊστικοί κύκλοι, βυσσοδομούν κατά του Αρχηγού της Πίστεώς μας Ιησού Χριστού και κατά του περιεχομένου της ίδιας της Πίστεως. Ήταν Μεγάλη Σαρακοστή του 1982, όταν η πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να καταργήσει τον θρησκευτικό τύπο του γάμου και να επιβάλει την υποχρεωτική τέλεση του πολιτικού τύπου. Ο λαός και ο κλήρος ξεσηκώθηκαν και η τότε κυβέρνηση υποχρεώθηκε να περιοριστεί στην προαιρετική τέλεση πολιτικού γάμου, θεσπίζοντας το Ν. 1250/1982.
Το 1987 ήταν πάλι Μεγάλη Εβδομάδα, όταν τη στιγμή που ο λαός πενθούσε τον Χριστό πάνω στον Σταυρό Του, το ΠΑΣΟΚ μεθόδευε να αφαιρέσει την εκκλησιαστική περιουσία, με αποτέλεσμα η λαϊκή αντίδραση να λάβει τέτοιες διαστάσεις, ώστε σε συνδυασμό με τα γνωστά σκάνδαλα της εποχής να οδηγηθεί στον «πάτο του βαρελιού».
Ποιός λησμόνησε την αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σημίτη, η οποία το 2000 στέρησε το δικαίωμα του θρησκευτικού αυτοπροσδιορισμού στις ταυτότητες σε Χριστιανούς Ορθόδοξους, Καθολικούς και Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης;
Τα τελευταία χρόνια το σύστημα προχωρεί σε ακόμη πιο άγριο και πρωτόγνωρο διωγμό κατά της Ορθοδοξίας. Έχοντας ως όργανά της άθεους «επιστήμονες», προσπαθεί να μας πείσει περί πλαστότητας και απάτης του Αγίου Φωτός, που ξεπηδά μέσα από τον Πανάγιο Τάφο αιώνες τώρα, κάνοντας show με ψευτοπειράματα και ψευτοθεωρίες.
Στόχος τους είναι η αποθρησκοποίηση του ελληνικού λαού και ιδίως της νέας γενιάς. Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, που συνεχίζει να προωθεί την απαιδευσιά και αποφασίζει την βαθμιαία κατάργηση των Θρησκευτικών στα σχολεία, δεν αντιτίθεται στους θιασώτες της αθεΐας.
Δεν υπολογίζουν όμως οι ιθύνοντες του τόπου, ότι οι Έλληνες πέρα και πάνω από διαφορετικές πολιτικές θέσεις, ιδεολογικές τοποθετήσεις, κομματικές περιχαρακώσεις, οπαδικές στρεβλώσεις, τοπικιστικές τάσεις, τοποθετούν την Πίστη τους σε Θρησκεία και Πατρίδα.
Έχουμε χάσει εξαιτίας των ανάξιων πολιτικών της τελευταίας τριακονταετίας, κατά τη διάρκεια της οποίας κυβερνά σχεδόν πάντα το ΠΑΣΟΚ, την εθνική μας αξιοπρέπεια, την οικονομική μας ευμάρεια, την κοινωνική μας υπόσταση. Μας απέμεινε η χαλύβδινη Πίστη μας και θα την διατηρήσουμε με οποιοδήποτε τίμημα, στερώντας για άλλη μια φορά την εξουσία από τους φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων, σε βάρος του Έθνους και του Λαού.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/04/blog-post_5680.html#ixzz1KBk4MmUJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive