Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΑΜΕ ΚΚΕ - Να ποιοί τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο ! NA γιατί ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ..ΒΙΝΤΕΟ


.... Και αναρωτιόμουν....

Ποιός τα έφαγε μαζί με τον Πάγκαλο, και τώρα φωνάζει και διαμαρτύρεται - επειδή έχει καλή οργάνωση;......

Δείτε το Ρεπορτάζ!...


1 σχόλιο:

  1. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


    Γκρεμίζουν κτήρια του Λιμενικού προς χάριν τζαμιών


    Σε μια πρωτοφανή όσο και παράνομη ενέργεια, προχώρησε ο «πράσινος» δήμαρχος Χανίων. Συγκεκριμένα, ο (πρώην υπουργός) Σκουλάκης, προχώρησε την Κυριακή (!) 10 Απριλίου 2011, στην κατεδάφιση του κτιρίου του Λιμενικού Περιπτέρου, το οποίο θεωρούσε ότι απέκρυπτε το γειτονικό κτίριο, γνωστό και ως Γυαλί Τζαμί, παλιό τέμενος της οθωμανικής εποχής. Αυτό, χωρίς αν έχει εξασφαλιστεί η προβλεπόμενη άδεια για τις σχετικές εργασίες με βαριά μηχανήματα. Σύμφωνα με πηγές του δημαρχείου, σκοπός της δημοτικής αρχής, είναι αρχικά η «ανάδειξη» του μνημείου, ενώ ακούστηκαν και φωνές για να δοθεί αυτό για λατρευτικούς σκοπούς (!), στους μετανάστες που έχουν μαζευτεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.
    Τη Δευτέρα το απόγευμα, οι αρχιτέκτονες της πόλης, έξαλλοι στην κυριολεξία από την αυθαιρεσία του δημάρχου, ετοίμαζαν εκδήλωση διαμαρτυρίας, της οποίας θα προηγείτο σχετική συνεδρίαση, ώστε να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες. Όπως όμως όλα δείχνουν, οι αριστεριστές, με την ενεργή πολιτική συνδρομή των ΠΑΣΟΚων της πόλης, προσπαθούν να κερδίσουν το πάνω χέρι και να καταστήσουν τα Χανιά «πολυπολιτισμική» πόλη, απ' όπου θα διαγραφεί ο,τιδήποτε ελληνικό.

    http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7344:%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A7%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC&catid=87:epikairotita&Itemid=277

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive