Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας Τσάκωνας; ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ φίλε Κώστα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Δεν σπούδασε ποτέ υποκριτική αλλά έκανε καριέρα 30 ετών στην επιθεώρηση. Από τύχη βρέθηκε στην έβδομη τέχνη αλλά η αγάπη του γι’ αυτή τον κράτησε. Αν και αυτοδίδακτος ηθοποιός, ανέλαβε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση.

Ο Κώστας Τσάκωνας τελείωσε την τεχνική σχολή μηχανολόγων ηλεκτρολόγων αλλά τα… παράτησε για την υποκριτική. Και πέτυχε αφού το κοινό τον επιβράβευσε. Και δεν είναι τυχαίο ότι το τηλέφωνό του χτυπά ακόμη από ανθρώπους που του προτείνουν να εμφανίζεται σε εκπομπές της τηλεόρασης και να δίνει συνεντεύξεις. Αλλά εκείνος μιλά μόνο για σημαντικά θέματα. Δεν θέλει να κάνει τον… καραγκιόζη.

Έχει γυρίσει πλέον σελίδα στη ζωή του και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση του θεάματος. Τον παραξένεψε όμως ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», αλλά όπως αναφέρει, αρνήθηκε βάζοντας τα γέλια.



Σήμερα ο Κώστας Τσάκωνας, 67 ετών και με πλούσιο βιογραφικό, δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από τις δουλειές του σπιτιού. Δεν κάνει τη φιλιππινέζα, αλλά ασχολείται με τις τεχνικές εργασίες. Παίρνει το κατσαβίδι, τοποθετεί ψηφιακές κεραίες και ασχολείται με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ό,τι χαλάει, το επιδιορθώνει εκείνος. Άλλωστε, και στην ταινία με τίτλο «Κλασική περίπτωση βλάβης» είχε υποδυθεί το μάστορα και τώρα τον κάνει στην καθημερινότητά του.

Μένει στην Αργυρούπολη μαζί με την οικογένειά του, τη γυναίκα του και το γιο του. Στην ίδια πολυκατοικία μένουν και τα αδέρφια του, τα οποία, όπως σημειώνει, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η αδερφή του είναι επιληπτική και ο αδερφός του πάσχει από νοητική υστέρηση.

Όμως, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για τον κ. Τσάκωνα. Ο τρίτος του αδερφός είναι ρακοσυλλέκτης και μαζεύει ό,τι άχρηστο βρει από τους κάδους ανακύκλωσης στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα είναι ο κωμικός ηθοποιός να τα μαζεύει και να τα πετάει πάλι στα σκουπίδια. Μία καθημερινή τρέλα, περιγράφει ο κ. Τσάκωνας την κατάσταση που βιώνει με το πρόβλημα του αδερφού του.

Πάντως, ο κ. Τσάκωνας βρίσκει χρόνο να ξεφεύγει από τα προβλήματά του. Σερφάρει στο Διαδίκτυο, μιλά με ανθρώπους μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook αλλά δηλώνει ερασιτέχνης της τεχνολογίας.

Αυτό που του λείπει όμως είναι το χειροκρότημα του κόσμου. Το οποίο απολαμβάνει όταν βγαίνει έξω αφού οι περαστικοί τον ρωτούν αν είναι καλά και του αναφέρουν ότι έχουν μεγαλώσει με τις επιτυχίες του. Κι αυτό, όπως σημείωνει, είναι κάτι που του δίνει καθημερινά παρηγοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive