Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τι τους κοιτάτε; Πάρτε τους με τα γιαούρτια! Γαλάζια επανάσταση … με Λουί Βιτόν


Όπλα, μπαλάσκες … και Λουί Βιτόν! Οι βουλευτές της ΝΔ, με πρώτη την Ελίζα Βόζεμπεργκ βρέθηκαν στην κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας για να … δώσουν τον αγώνα τους!
Σε πεδίο εσωστρέφειας στη ΝΔ εξελίσσονται οι κινήσεις «κόκκινων» βουλευτών που υπερασπίζονται δυναμικές κινητοποιήσεις συγκεκριμένων ομάδων εργαζομένων. Ουσιαστικά πρόκειται για μια επανάληψη επιλογών που είχαν κάνει κατά το παρελθόν βουλευτές της ΝΔ (που μετέπειτα έγιναν υπουργοί την περίοδο 2004-2009) στα μπλόκα των αγροτών.
Η διαφορά τώρα είναι ότι πεδίο αντιπαράθεσης στις εθνικές οδούς δεν υπάρχει κι έτσι οι «κόκκινοι» της ΝΔ αναζητούν άλλα πεδία δράσης. Ένα από αυτά ήταν οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων, που κατέλαβαν το δημαρχείο καταγγέλλοντας για εμπαιγμό τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.
Εκτός από την Ελίζα Βόζενμπεργκ, στο πλευρό των καταληψιών έσπευσε και ο πρώην ΠΑΣΟΚος, νυν γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης! Έλεος…

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις σε 2 ακόμα αντιμνημονιακούς μύθους του Μνημονίου!...

    http://area51gr.blogspot.com/2011/04/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαστε στην ΚΡΙΣΗΜΗ ΚΑΜΠΗ ,μεσω διαδικτυου ξερουμε εχουμε παραδειγματα [Αργεντινη] κτλ.Ολες οι δυναμεις του καλου και του κακου θα παραταχθουν αντιμετωπες για να ωθησουν το μελλον στο φως η το σκοταδι.Μας ρουφαει η μαυρη τρυπα των γεγονοτων ,τωρα ειμαστε στην ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ,με αυτοκυριαρχια να κανουμε τα σχεδια που θα κανουν ασφαλη την πατριδα μας,δεν πρεπει να τους αφησουμε να καταστρεψουν την Ελλαδα,και μετα ολο τον πλανητη,θα κανουμε αυτο που εκαναν οι προγονοι μας ,αυτο ειναι το κλειδι.Να αφουγκραστουμε την ανασα του Αιγαιου να ακουσουμε την ψιθυρο του Εθνους. Μας σπρωχνουν στα βαθη της Αβυσσου ,το Ερεβος εκει ειναι βαρυ και πνιγηρο που κοβει την ανασα ,οι σειρηνες τραγουδουν τα τραγουδια της λησμονιας ,να ξεχασουμε το ενδοξο παρελθον ,σταλα σταλα σταζουν της φοβιες,το αιμα ομως νερο δεν γινεται .Πολλες φορες η μοιρα ειναι αδικη ,εμεις θα κανουμε αυτο που μπορουμε να κανουμε, μαλλον το καλυτερο,αυτο που ξερουμε απο μνημης ,που ειναι γραμμενο στα κοκαλα μας ,οπως ηταν γραμμενο στα κοκαλα του παππουλη μας . Ειναι λαθος να ισχυριζεσαι οτι οσοι πεθαναν προσπαθωντας για τα ονειρα για την ελευθερια απετυχαν .Το μετρο ενος ανθρωπου δεν ειναι το μεγεθος της επιτυχιας του ,αλλα η ποιοτητα του αγωνα του. Μπορει πραγματι να υπηρξαμε ηλιθιοι ,ψηφιζοντας τους ιδιους ανθρωπους σε παραλλαγη ,ειμαστε ομως ικανοι και αξιζουμε το καλυτερο.Μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα και να διαμορφωσουμε ενα τελειως διαφορετικο αποτελεσμα ,θα προσπαθησουμε για την ευκαιρια ,οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορουν να κυβερνησουν αυτη τη πατριδα σαν σοφοι φυλακες,να αποτελεσουμε την απαρχη μιας νεας χρυσης εποχης .Τωρα ειναι η ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ,δεν προκειται να μας δωσουν αλλες ευκαιριες ,ας την αδραξουμε με το σπαθι μας,θανε μεγαλη διαδρομη αξιζει ομως ,τιποτα δε τελειωσε ,ακομα θεριζουμε τον καμπο ,βρισκομαστε αληθινα στην κρισιμη καμπη να φερουμε την Ελλαδα στο φως η θα την αφησουμε να βουλιαξει στο απυθμενο σκοτος . Ο Πλανητης περιμενει απο μας το φως ,το φορτιο βαρυ αβασταχτο ,ομως πρεπει να το αντεξουμε το εχουμε ξανακανει αδελφια ,ο φαρος της ελπιδας εισε εσυ,ατσαλενια θεληση , και θα νικησουμε δεν θα ειναι ευκολο αλλα θα το κανουμε . Θα προτιμουσατε να μεινουμε απραγη ,να κρυφτουμε αναμεσα στο κοπαδι,δεν θα σκυψουμε κεφαλι ,μια χουφτα ψυχες φτανει ,με αυτοκυριαρχια σχεδιασμενο ,με συνεση θα εκτελεσουμε το σχεδιο που εχει υφανει ο κεντρικος νους [ που δεν θα ειναι απληστος,κρυψινους ,και συγκεντρωτικος] ,.Το κοπαδι ειναι δικο μας θα το οδηγησουμε στην ασφαλεια ,θα βγαλουμε μια μια της βδελλες ,και θα σκοτωσουμε τα παρασιτα με την καταλληλη αντιβιωση ,θα ψαξουμε σε καθε κασονι για το σαπιο φρουτο .Εμεις θα παμε κοντρα στον καιρο, ορτσαριστα στο ματι του καιρου ,μπασο μουδα και φλοκο θυελλης για να περασουμε την λαιλαπα .Στην κρισιμη καμπη η πατριδα μας χρειαζεται ολους ,ολοι να βαλουμε το λιθαρακι μας για τον σκοπο.Δυο φιλοι ο πυρηνας ,δεκα πυρηνες οι ομαδα ,δεκα ομαδες η φαλαγγα.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive