Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ιδιωτικοποιήσεις: Ένα παράλογο ξεκίνημα


Ύστερα από μήνες χαρακτηριστικής κυβερνητικής απραξίας, μάθαμε από. το πουθενά τα περί επικείμενης ιδιωτικοποίησης του ΟΔΙΕ και τα περί των Γάλλων ενδιαφερομένων!
ΠΡΙΝ καν επιλεγεί σύμβουλος και πολύ ΠΡΙΝ φυσικά προκηρυχθεί ανοιχτός διαγωνισμός (ή μήπως δεν προκηρυχθεί;), είδαμε τους Γάλλους να προβάλουν ως. αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμη πιο περίεργα, αν συνεκτιμηθούν και τα παρακάτω:
Πρώτον, όπως πληροφορούμεθα, υπήρξαν κάποιοι "πρόθυμοι" Έλληνες -και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο όπου η λέξη ιδιωτικοποιήσεις ήταν παντελώς απούσα από το κυβερνητικό λεξικό- που είχαν σπεύσει να συναντήσουν τους Γάλλους πριν κάμποσους μήνες.
Δεύτερον, το γεγονός ότι ο ΟΔΙΕ πωλείται με μπόλικο "λίπος", ενώ θα μπορούσε πρώτα να εξυγιανθεί και στη συνέχεια να ρευστοποιηθεί έναντι αυξημένου τιμήματος.
Και τρίτον ότι ακούγεται πως η πώληση του ΟΔΙΕ επισπεύδεται όπως-όπως, προκειμένου να καθυστερήσει η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, οπότε ο "εθνικός προμηθευτής" (ε, καλά τώρα!.) να μη μείνει εκτός νυμφώνος!
Λέτε?
http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/636508/ChameleonArticle.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive