Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ Ω! ΓΕΛΟΙΟΙ - ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ, ΤΙ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛιοι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ..

ΑΠΟ ΤΟ:ΠΡΕΖΑ TV
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΜΟΝΤΑΡΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Χωρις τελος η μαλακια και ο παραλογισμος του Τηλεαστυ,το οποιο ειτε κατα λαθος...ειτε κατα παραγγελια του ιδιου του ΛΑΟΣ ,μονταρε τις δηλωσεις του Γιωργου Καρατζαφερη,στις οποιες φαινεται να λεει πως θα βυθιζει οποιο πλοιο με μεταναστες εισερχεται στην Ελλαδα.

Δειτε το επιμαχο σημειο ετσι οπως προβληθηκε στο Τηλεαστυ και αναπαραχθηκε απο ολα τα ΜΜΕ απο το 13:00 εως το τελος...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ VIDEO ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

http://www.neolaialaos.org/2011/04/blog-post_4286.html

Δειτε τωρα και τις πραγματικες δηλωσεις του Καρατζαφερη,ετσι οπως τραβηχθηκαν με κινητο στην ομιλια του στη Λαρισα και εβγαλε στη δημοσιοτητα εθνικιστικο blog πριν απο λιγη ωρα,το οποιο μαλιστα δεν χανει την ευκαιρια να επιτεθει σε γνωστη εκπομπη η οποια ουσιαστικα προβαλε την εικονα που το ιδιο το Τηλεαστυ μετεδωσε...!!!

Και το ερωτημα τωρα ειναι...το Τηλεαστυ απο μαλακια του μονταρε ετσι την ομιλια του Καρατζαφερη...ή κατα παραγγελια ωστε να φανει μετα μαγκας και δημοκρατης ο χουντικος ακροδεξιος φασιστας Γ.Καρατζαφερης;;;


Δειτε το video απο το 3:16 και μετα!



ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΛΑΟΣ) ΥΛΙΚΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ,ΥΠΗΡΞΕ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...


ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2011
************************************8
ΣΗΜ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:Δλδ το ΛΑ.Ο.Σ επέλεξε να αυτοκτονήσει θεαματικά και ύστερα να ξεαυτοκτονήσει ηρωϊκά παίζοντας επικοινωνιακό παιχνίδι όπως λέει το ΠΡΕΖΑ TV. Καλά ε; Θα πρέπει να παίρνουν με νταλίκες τα ληγμένα. Κατ αρχάς το βίντεο στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ανέβηκε αυτούσιο απ την ίδια ώρα. Και καλά βρε άρρωστοι, εντάξει, το βίντεο το.... μαστόρεψε ο αυτόχειρας Καρατζαφέρης το άρθρο αυτό: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=394773#commentForm του ανώνυμου παραχαράκτη στο ΒΗΜΑ ο ΙΔΙΟΣ ο Καρατζαφέρης τόγραψε; και άντε ας πούμε ότι ΚΑΙ αυτό είναι έργο δικό του, όλα συμβαίνουν στίς μέρες μας, έφτασε όμως η χάρη του ΚΑΙ στην Τουρκία και έγραψε ΚΑΙ αυτό:http://www.neolaialaos.org/2011/04/sabah.html στην Sabah; Ε, τότε, αυτός -ο Καρατζαφέρης- δεν είναι πολιτικός, αλλά ο ... Λάζαρος -μέρες πούναι- σε νέα έκδοση. Πως έγινε το νέο Γκεμπελίστικο σκηνικό; Απλά , Μοντάζ στο Μοντάζ του επίμαχου σημείου, απλά τώρα ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ για μπέρδεμα και το λογότυπο του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ. ΝΕΟ Εγκλημα για κάλυψη του πρώτου εγκλήματος.Τέλος πάντων, ας τελειώνουν κάπου οι γελοιότητες του Γκέμπελς και ας ασχοληθείτε λίγο και με τον Άντερσεν, που ούτε και αυτός θα σκαρφιζόταν τέτοια παραμύθια. Το εύκολο θάτανε, να μπείτε στα παντελόνια σας και να πείτε στα ΙΣΙΑ:"Ο.Κ. κάναμε μαλακία, SORRY!" Tόσο δύσκολο είναι να γίνετε άνδρες, έστω και λίγο;
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive