Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ: ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ , ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ;

Με αυτή την απίθανη φράση «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;», ο νεόκοπος σοσιαλιστής Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου απάντησε στους αντάρτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που του έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια..

Καταλάβετε δηλαδή πως το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης υπολογίζει τον Ελληνικό λαό ως κοινωνία και ως κουλτούρα.

Εντάξει Υπουργέ μου βεβαίως και υπάρχει ο τζόγος . Βεβαίως Υπουργέ μου και γιατί να μην βγάλει το κράτος 700 εκατομμύρια!

Ξέρεις και κάτι άλλο Υπουργέ μου όπως σου είπε και η Βάσω Παπανδρέου.

Και η πορνεία υπάρχει. Και το φακελάκι με την διαπλοκή !

Και τα ναρκωτικά υπάρχουν . Και το λαθρεμπόριο. Και η τοκογλυφία!

Νομιμοποιήστε τα λοιπόν όλα να βγάλει λεφτά το κράτος!

Και από ποιόν θα εισπράξει αυτά τα 700 εκατομμύρια όταν βάλετε φρουτάκια και στην τελευταία γειτονιά; Θα πηγαίνουν να παίζουν εκεί ο Κόκκαλης, ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος και η παρέα τους;

Ο φτωχός λαός θα παίζει , σοσιαλιστή Υπουργέ μου και πάνω στην απόγνωση του για μια ανύπαρκτη ελπίδα τύχης θα τιναχτεί ολοσχερώς οικονομικά στον αέρα.
Μπράβο σου σοσιαλιστή Υπουργέ μου.
Γιαυτό κάποιες γενιές έβγαιναν στις διαδηλώσεις , έκαναν πορείες, έτρωγαν ξύλο από τα ΜΑΤ και το παρακράτος, κρέμαγαν πανό και κολλούσαν αφίσες , μάτωναν για τα ιδανικά τους , για να έρθεις εσύ σήμερα και κάποιοι όμοιοί σου στο όνομα του Σοσιαλισμού και του ΠΑΣΟΚ των έντιμων και αγνών αγωνιστών που εσείς ξευτιλίζεται, να διαλύσετε οράματα, ελπίδες και αγώνες!
Αν είχες λίγο φιλότιμο εδώ και καιρό έπρεπε να είχες παραιτηθεί μόνος σου! Θα σε παραιτήσει όμως ο Ελληνικός λαός .Και εσένα και πολλούς ακόμα σαν εσένα . Έρχεται σύντομα η ώρα!

http://www.sfedona.gr/2011/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive