Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δωρεάν γη σε αγρότες,ομάδες παραγωγών,κτηνοτρόφους και ΕΠΟΙΚΟΥΣ !! Ώπα, τι θέλει να πεί εδω ο.. ποιητής; Τους 300 της "Υπατίας" εννοεί;

Σημ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:Μπορεί να κάνουμε και λάθος, άνθρωποι απλοί είμαστε, οχι παντογνώστες Υπουργοί, αλλά αυτό το "ΕΠΟΙΚΟΙ" (http://el.wikipedia.org/wiki) ΔΕΝ μας κάθεται καλά, ενθυμούμενοι τους ΕΚΟΙΚΟΥΣ στο Ισραήλ, http://www.nooz.gr/world/israilinoi-epoikoi,

στην Κύπρο http://antistasi.org/?p=13884,

η ΕΔΩ: http://patmos-island.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html

και απορούμε,

ΠΟΙΑ Εθνική ανάγκη επιτάσσει το μοίρασμα ΕΘΝΙΚΗΣ γής σε ΕΠΟΙΚΟΥΣ! Φυσικά αργότερα με μια απλή Υπουργική απόφαση γίνεται εύκολα και η επέκταση χρόνου ΚΑΙ η ΟΡΙΣΤΙΚΗ παραχώρηση.

Άσε που θα δημιουργηθούν αγροτικές "Υπατίες" ανα την Ελλάδα και άντε να τους ξεκολλήσεις μετά αφού μαζί με τους "Αλληλέγγυους" θα θεωρούν την παραχωρηθείσα έκταση "ΓΗ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ" και σαφώς ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! Απο .. "νιονιό" πούλεγε η γιαγιά μου, πως τα πάνε στο Μαξίμου;

Τέλος ΤΙ δικαιολογητικά θα προσκομίσουν οι "ΕΠΟΙΚΟΙ" σε σχέση με τους Έλληνες γηγενείς αγρότες, κτηνοτρόφους κ.λ.π.;

Θα πούν απλά είμαστε ΕΠΟΙΚΟΙ και ... ορίστε πάρτε τόσα στρέμματα γης;

Να περιμένουμε κάποια ερμηνεία;

Είδαμε το θέμα στο : http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/dikaioyxoi_oi_neoi_agrotes

Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο καλλιεργήσιμες εκτάσεις μέσω μακροχρόνιων συμβάσεων 5 έως 15 ετών.

Δικαιούχοι θα είναι νέοι έως 30 ετών, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμοί.

Μίκα Κοντορούση

Αγροτικές εκτάσεις του Δημοσίου συνολική έκτασης 4,5 εκατομμυρίων στρεμμάτων θα παραχωρήσει σχεδόν δωρεάν η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της ύφεσης που πλήττει και την ελληνική περιφέρεια.

Η γη θα παραχωρηθεί με συμβολικό ενοίκιο μέσω μακροχρόνιων συμβάσεων 5 έως 15 ετών και δικαιούχοι είναι νέοι έως 30 ετών, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμοί.

Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο αγροτική γη που ανήκει στο Δημόσιο σε ακτήμονες, γεωργούς με μικρούς κλήρους, εποίκους και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι νέα διέξοδο στον αγροτικό κόσμο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.

Περισσότερα από 140.000 αγροτεμάχια εκατομμυρίων στρεμμάτων του Ελληνικού Δημοσίου, που παρέμεναν ανεκμετάλλευτα επί σειρά δεκαετιών, πρόκειται να παραχωρηθούν, ξεκινώντας άμεσα με 15.000 στρέμματα στην Αττική και 660.000 στρέμματα στην Κεντρική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive