Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Απαντήσεις σε 2 ακόμα αντιμνημονιακούς μύθους του Μνημονίου!...


Έφτιαξα το παρακάτω βίντεο, για να αντιληφθείτε τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ που έχουν όσοι κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ., πως επειδή ψήφισε ΥΠΕΡ του Μηχανισμού Στήριξης, ψήφισε αναγκαστικά και υπερ των Μέτρων του Μνημονίου και άρα και υπερ της Πολιτικής και των Μέτρων που Εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ, παρότι την μεγάλη πλειοψηφία των μέτρων/νομοσχεδίων του ΠΑΣΟΚ τα έχει καταψηφίσει στην Βουλή!


Τα ίδια ακριβώς κάνει και η Νέα Δημοκρατία, η οποία μάλιστα, όχι μόνο μιλάει για άλλη πολιτική που μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στο Μνημόνιο, αλλά μάλιστα λέει.. πως αν υπάρχει βούληση μπορούν να αλλάξουν και οι όροι του Μνημονίου!!!

Είναι πραγματικά παράλογο, το ότι ενώ κατηγορούν όλοι - με πρώτη την Νέα Δημοκρατία - το ΛΑ.Ο.Σ. πως επειδή ψήφισε ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ το νόμο 3845, στηρίζει την Πολιτική ΠΑΣΟΚ ασχέτως με το αν ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτό το αρνείται καθέτως, οριζοντίως και επί του πρακτέου (καταψήφιση νομοσχεδίων ΠΑΣΟΚ), τη Νέα Δημοκρατία που κρατάει την ίδια στάση με το ΛΑ.Ο.Σ. (δηλαδή Ναι στο Μηχανισμό Στήριξης, Οχι στα μέτρα - απλά ψήφισε ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ για τα μέτρα και όχι για το Μηχανισμό Στήριξης ως έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ. και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ), να μην την κατηγορεί κανένας αλλά αντίθετα να την προβάλλουν κι όλας ως αντιμνημονιακή!

Χαρακτηριστικός είναι ο Τίτλος ενός άρθρου στα ΝΕΑ, για τις θέσεις του κ. Σαμαρά: «Μόνη λύση ο μηχανισμός στήριξης, αλλά με άλλο πακέτο μέτρων»
Γιατί αυτό που το λέει συνεχώς ο Σαμαράς ακούγεται ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ, ενώ για τον Καρατζαφέρη (ο οποίος ψήφισε με αυτή την λογική και ο οποίος το λέει συνεχόμενα επίσης) ακούγεται ΠΑΡΑΛΟΓΟ; ...

Γιατί απλά ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, οι οποίοι αντιπαθούν ένα κόμμα:
ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ από την αξιωματική αντιπολίτευση της συμφωνίας στήριξης της ελληνικής οικονομίας από Ε.Ε. και ΔΝΤ επεδίωξε να εξηγήσει από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ ο Αντώνης Σαμαράς. Και χωρίς περιστροφές ανέφερε ότι βασικός στόχος της Ν.Δ. είναι να μην ταυτιστεί με την κυβέρνηση και να αποφύγει να βρεθεί κι εκείνη σε έναν κύκλο φθοράς από τα μέτρα σκληρής λιτότητας.

Ναι.. Το κατάφερε, να κοροϊδέψει τον κόσμο!

Έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο ο ίδιος ο Σαμαράς να ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ:
Είπα “όχι” στα μέτρα που μας πρότειναν. Αυτό το ερώτημα τέθηκε στη Βουλή. Δεν μας ρώτησαν αν πρέπει να πάρουμε τη βοήθεια του μηχανισμού στήριξης. Εδώ που μας έφεραν, δεν υπάρχει άλλη λύση
αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ο οποίος μάλιστα έχει ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ απ' ότι η ΝΔ!

Και ενώ ο Καρατζαφέρης που ΨΗΦΙΣΕ: "ΝΑΙ στο Μηχανισμό Στήριξης, ΟΧΙ στα μέτρα" θεωρείται μνημονιακός-Πασοκικός και κολοτούμπας, ο Σαμαράς που ψήφισε: "Όχι στα μέτρα, ΝΑΙ στο Μηχανισμό Στήριξης" (δηλαδή ακριβώς τα ίδια!!!) να θεωρείται αντιμνημονιακός και αντιΠασοκ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ; ΧΑΖΑ ΜΥΑΛΑ; ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΪΔΑ; ...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ...
...Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive