Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πόλεμος μεταξύ Τσιγγάνων και Πακιστανών! με 2 νεκρούς και 4 βαρειά τραυματίες στον.... ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ !! Στην ΕΛΛΑΔΑ έτσι;


Εικόνες πολέμου είδανε εχθές οι κάτοικοι του Ασπρόπυργου στην Αθήνα...

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν μια οικογένεια Πακιστανών μεταναστών (που συγκέντρωνε ανακυκλώσιμο υλικό στο ΧΥΤΑ της Φυλής για λογαριασμό αθίγγανων, έναντι αμοιβής) πήγαν στον καταυλισμό ζητώντας να πληρωθούν.Έκει μετά από συμπλοκή που ξέσπασε όταν οι αθίγγανοι αρνήθηκαν να τους πληρώσουν, ένας τσιγγάνος σκότωσε με μια καραμπίνα δυο Πακιστανούς και τραυμάτισε άλλους τρεις, εκ των οποίων οι δυο άφησαν την τελευταία τους πνοή στον νοσοκομείο! Ως αποτέλεσμα ήταν μια ομάδα Πακιστανων για εκδίκηση να επιτεθούν αργότερα στον καταυλισμό και στην συνέχεια να τον κάψουν όλο!!! Ο καταυλισμός καιγόταν από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα τις πρωινές ώρες!! Αυτή την στιγμή η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να συλλάβει τους υπευθύνους!
Το σίγουρο είναι πως μόλις ξεκίνησε μια μεγάλη βεντέτα μεταξύ των μεταναστών και των ατόμων της φυλής Ρομά, που μόνο καλό τέλος δεν θα έχει.

http://tostaurodromi.blogspot.com/2011/04/blog-post_433.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive