Τη σύζυγο του τραγουδιστή των σκυλότράγουδων και πρών υποτιθέμενη ηθοποιό-τραγουδίστρια-celebrity-μοντέλο-ό,τι να ναι, που κάποτε γέμιζε κάθε λογής κωλοφυλλάδα με αισθησιακές φωτογραφίες και δηλώσεις "επιπέδου", πήγε ο Jeffrey Papandreos και την έβαλε υφυπουργό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! Μα πως αλλιώς θα δήλωνε ο νεοέλληνας με μεγαλύτερη σαφήνεια την ταυτότητα του; Ο πολιτισμός της χώρας μας είναι αυτό το πράγμα: να πηγαίνει ο Ελληνάρας στα μπουζούκια να χαζεύει το ξανθό γκομένακι με το μίνι που έχει ανέβει στο απέναντι τραπέζι και χορεύει τσιφτετέλι και αυτός να πετάει άνθη στους καλλίγραμμους της γλουτούς! Μετά τα άνθη και μερικά σφηνάκια, o Έλληνας και η Ελληνίδα μπορεί και να συσφίξουν τις σχέσεις τους, μόλις αφήσουν πίσω τους το "πολιτιστικό κέντρο"...

Αυτόν τον πολιτισμό εκπροσωπούσε η Άντζελα Γκερέκου, αυτός είναι ο ποπ πολιτισμός μας, και αυτός προβλήθηκε και μέσα και έξω από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση.
Και δήθεν ξαφνικά ανακάλυψαν πως ο Τόλης είναι απατεώνας... Άντε ρε; Τώρα το καταλάβατε; Όταν από μόνη της η ύπαρξη αυτής της κυρίας έκανε τη συγκεκριμένη κυβέρνηση να μοιάζει γραφική και εγώ σας το έλεγα με λέγατε μαλάκα!
Αλλά θα μου πεις μια κυριλέ καστανή βουλευτής τύπου "Τζούλια" πάντα χωρούσε, πάντα χωράει, και πάντοτε θα χωράει ανάμεσα στους 300! Και αν ξέρει και λίγο να μιλάει ακόμη καλύτερα! Και ψήφους φέρνει, και τα βλέμματα τραβάει, και συντηρεί μια δεδομένη-κατεστημένη κατάσταση. Αυτό το είδος βουλευτή τα έχει όλα και συμφέρει, τουλάχιστον μέχρι να γίνει το μεγάλο μπαμ!