Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! ΑΠΟ ΤΙΣ 17/12/08 ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ, ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ό πανάξιος πορτιέρο της Εθνικής μας, με αίτησή του, κάνοντας χρήση του σχετικού νόμου, ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ δενδροκηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς. ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ και δεν το πιστεύαμε! Ψάξαμε , ξενυχτήσαμε, βρήκαμε το σχετικό ΦΕΚ και αφού είαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιοι, κάναμε τη σχετική ανάρτηση. Απο εκεί και πέρα το θέμα πήρε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαστάσεις απο τα Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ιστολόγια, γελοιογράφους κ.λ.π.
Από ΟΛΟΥΣ αυτούς ΜΟΝΟ τα blogg ανέφεραν την πηγή καθώς και η "ESPRESSO" και o "ΦΙΛΑΘΛΟΣ", ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!
Όλοι χειρίστηκαν το θέμα σαν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!! κλέβοντας τον κόπο και τον κίνδυνο που διέτρεξαν άλλοι για να αναδείξουν το θέμα. Ας είναι, η πίεση που δέχθηκε ο διεθνής μας είναι η αιτία που ενας ΑΝΕΡΓΟΣ που έχει ΑΝΑΓΚΗ επιβίωσης, θα φάει ενα κομμάτι ψωμί.
Για όλους εμάς, αυτό το γεγονός, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
**************
Απο ΕΔΩ, ξεκίνησε ΟΛΟ το θέμα. δείτε και μόνοι σας, κάποιες απο τις 10άδες αναρτήσεις μας>>Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2008
ΑΠΟ ΤΣΙΤΑΧ ΤΩΝ ΓΚΟΛΠΟΣΤ , ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ! ΦΤΥΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!

ΘΕΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΚΑΝΑΛΙΑ , BLOGS, ANAΓΝΩΣΤΕΣ

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΣΤΟ BLOGG ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;
Όχι σε όλα θα πει ο Νικοπολίδης!

ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ.... ΑΠΑΝΤΗΣΕ !!

Βγάλτε λεφτά απ' όλα...

Νικοπολίδης: "Έτσι νίκησα τον ...δάκο"

Πλονζόν στο... γκαζόν!

Τι κοινό έχουν;

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ

ΑΠΑΙΧΤΟ !! ΕΝΤΕΛΩΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ.... ΤΣΙΤΑΧ;
Αυτά και ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

ΩΧ !! ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ !!

Η Ε.Ε παίρνει μέτρα κατά της κρίσης

Τα βασικά θέματα της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις Βρυξέλλες θα περιστρέφονται γύρω από τη χρηματοπιστωτική κρίση, την εξέταση των προγραμμάτων ανάκαμψης της οικονομίας, τη διατήρηση της απασχόλησης και την ομαλή λειτουργία της εσωτερικής αγοράς.
Με επικεφαλής την Πολωνία και την Ουγγαρία, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, επιθυμούν να τεθούν το συντομότερο υπό την ασπίδα του ευρώ, προκειμένου να αποφύγουν την κατάρρευση των νομισμάτων και κατ' επέκταση των οικονομιών τους. Στο πλαίσιο αυτό ασκούν έντονες πιέσεις για χαλάρωση της διαδικασίας ένταξης στην Ευρωζώνη.
Ειδικότερα, επιδιώκουν την άμεση ένταξή τους στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών, που θεωρείται προπομπός για την ένταξη στην ΟΝΕ.
Σχετικά με την επιστολή του Τσέχου πρωθυπουργού και προέδρου της Ε.Ε., Μίρεκ Τοπολάνεκ, προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, η χρηματοπιστωτική κρίση θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων της Κυριακής. Πρώτη προτεραιότητα, όπως αναφέρει, θα είναι η ομαλοποίηση της ροής των δανείων, μέσω της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθούν οι δύο προχθεσινές πρωτοβουλίες της Κομισιόν για την εποπτεία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την επίλυση του προβλήματος των «τοξικών» προϊόντων.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Πάλι τα ίδια στην Λ. Συγγρού και Δημητρακοπούλου



Μου φαίνεται ότι όσο γράφουμε τόσο μας γράφουν.
Εμείς όμως είπαμε θα επιμένουμε και θα επιμένουμε. Κάποτε θα υπάρξει διάδρομος και για τους πεζούς αφού οι οδηγοί βροντοφωνάζουν
" στο πεζοδρόμιο ΡΕ !!"

Του μυστικού δείπνου το ...ανάγνωσμα !

Φλόγες αντιπαλότητας και ανησυχία για το μοντέλο διοίκησης που έχει επιλέξει ο Γ. Παπανδρέου προκαλεί στους πολίτες αλλά και στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ η δημοσιοποίηση μυστικού δείπνου του, με επιχειρηματίες , στην οικία του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Ν. Καραμούζη.
Να σημειωθεί ότι το γεγονός το αποκάλυψε το έγκριτο antinews, ενώ το επίσημο ΠαΣοΚ δεν έχει εκδώσει μέχρι και σήμερα κάποιο δελτίο τύπου σχετικά με την συνάντηση.
Αντίθετα το επιτελείο του κ. Παπανδρέου μοιάζει να ήθελε να συγκαλύψει το μυστικό δείπνο και από την στιγμή που αυτό διέρρευσε καταβάλει έντονες προσπάθειες μέσω του παρασκηνιακού κύκλου των ΜΜΕ να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαλά.
Ως συνδαιτυμόνες στο μυστικό δείπνο του κ. Παπανδρέου φέρονται ο Δημ. Παπαλεξόπουλος της γνωστής εταιρίας τσιμέντου ΤΙΤΑΝ, ο κ. Σκλαβενίτης, ο ένας εκ των τριών αδελφών της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ, ο Αν. Καλιτσάντζης επικεφαλής της ΕΛΤΕΧ, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα στον τομέα των κατασκευών, ο οποίος δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενέργειας, ο γνωστός εφοπλιστής Π. Λασκαρίδης μεγαλομέτοχος στη « Μεγάλη Βρετανία» και εφοπλιστής, πρώην ιδιοκτήτης του Καζίνου, - ως συνεργάτης του εργάζεται ο κ. Νίκος Παπανδρέου, συγγραφέας και αδελφός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ο Β. Σπανός από το χώρο της Υγείας (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ), ο Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο), ο Σπ. Θεοδωρόπουλος από το χώρο των τροφίμων (VIVARTIA), ο Αρ. Μπελλές από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών (ΝΗΡΕΥΣ), ο Ευτ. Βασιλάκης από το χώρο των αερομεταφορών (AEGEAN), ο Ευ. Μυτιληναίος από τη βαριά βιομηχανία, ο Αγγ. Πλακόπιτας από το χώρο του επενδυτικού κεφαλαίου και ο Σπ. Διβάνης των γνωστών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων...
liondani picks Comments from Greek Blogger...You!
H ΣYNEXEIA ΕΔΩ>>
http://politis-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_28.html
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Ωδή στο πατρινό καρναβάλι...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ωδή του φετινού πατρινού καρναβαλιού γραμμένη από φίλο πατρινό και είναι δημοσιευμένη στην online-press.gr -
Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες καλή αποκριάτικη διασκέδαση Αναρτήθηκε από ONLINE-PRESS

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ !!

Επί πέντε χρόνια περίμενε ο πτωχός και ο εργάτης την βοήθεια από τον μεγαλομετοχο της Hellenic Carriers αλλά μάταια .
Ο ευτραφής ακαταλληλότερος μεγαλομέτοχος της οικογενειακής Ναυτιλιακής Εταιρίας των καραμανλήδων διατήρησε τις Λιβεριανές Σημαίες να κυματίζουν στις πρύμνες των οικογενειακών πλοίων για να δίνει δουλειά στους φτηνούς Φιλιππινέζους ναυτικούς χωρίς να ενδιαφέρεται για τους Έλληνες εργαζόμενους .
Μείωσε κατά 50% την φορολογία των μεγαλο-Βιομηχάνων , φοροαπάλλαξε πλήρως τους Δεσποτάδες , κατήργησε τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας .
Τον πτωχό εργάτη τον ''τακτοποίησε '' κανονικότατα, βάζοντας φόρο σε όλα τα ταπεινά ακίνητα .
Αυξάνοντας το ΦΠΑ . Αυξάνοντας την φορολογική κλίμακα στο ... 40% !!!
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ που δεν δείπνησε με τους μεγιστάνες ,γιατί είναι οι ίδιοι μεγιστάνες .
Chief Engineer
Υ.Γ. διά την πλήρη ενημέρωσή σας περί των off shore Καραμανλικών Εταιριών διαβάστε στο site : Hellenic-Carriers.com
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

H MEΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ !!

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Texe Marrs, αναφορικά με την Επιχείρηση Ιεριχώ της 15ης Μαϊου 2008 http://texemarrs.com
Όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα ότι η Γερμανία έχει στείλει πλοία - πολεμικά πλοία, στην ακτογραμμή του Λιβάνου. Για πρώτη φορά, από το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία.
Τώρα η Angela Merkel είναι στην πραγματικότητα Εβραία, αν & κρύβει αυτό το γεγονός από το γερμανικό λαό.

Η Καγκελάριος, ηγέτης της Γερμανίας, είναι Εβραία.

Αντίπερα στη Γαλλία έχουμε τον Κύριο Sarkozy που κατά κοινή ομολογία είναι Ουγγροεβραίος, η οικογένεια του μετακόμισε στη Γαλλία, & τώρα είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας. & έτσι οι ηγέτες των 2 αυτών εθνών είναι & οι 2 τους εβραίοι, & τάσσονται υπέρ του Ισραήλ, & πρόκειται να συμφωνήσουν σε οποιεσδήποτε συνωμοσίες όπως την Επιχείρηση Ιεριχώ.
Σας εξήγησα πολύ προσεχτικά προηγουμένως & σας απέδειξα ότι η οικογένεια Bush είναι στην πραγματικότητα Εβραϊκή & έχουν κρύψει για πολλές δεκαετίες αυτήν την ύπαρξη ακόμη ενός Σολομώντα Bush. Επί τη ευκαιρία: O Prescott Bush, παππούς του George W. Bush, χρηματοδότησε το Χίτλερ. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=32707797
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/20/9

Κώστα Γαβρά σκέψου το !! Θα΄χεις εισπράξεις!!

Με το χέρι απλωμένο καταφθάνει σήμερα στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός γράφουν τα σημερινά ΝΕΑ, δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τίποτα αιτώντας κηδεμονία από την αυστηρή καγκελάριο (ΕΒΡΑΙΑ) Άνγκελα Μέρκελ! όπως αιτώντας γκάλοπ για καθορισμό κινήσεων ακόμη και για το < πήδημα του ψύλου>, όπως αιτώντας συμβουλές από τηλεοπτικούς αστέρες και για το δείπνο του! Η απώλεια της εμπιστοσύνης στο σύστημα που τον στήριζε του δημιούργησε εμφανή πανικό, και η καλλιέργια της συνωμοσιολογίας προστρέξασα εις βοήθειαν του, δημιούργησε την κοινωνική αποσταθεροποίηση, ο τίτλος του καταλληλότερου πλέον τσαλακώνεται σε βαθμό επικίνδυνο για την παράταξη και η ταραχή στο δελφινάριο κάνει τρόμο στο επιτελείο. Το σενάριο της αυτοκαταστροφικής δραστηριότητας θυμηθείτε παρολίγο να λέει τις ειδήσεις των 8, ας το σκεφτεί ο Κώστας Γαβράς θα κάνει είσπραξεις ανάλογες με τις ταινίες,(Ζ), (αγνοούμενος ), και την ( Απόδραση απο το Αλκατράζ ) που χαρακτηρίζει την εποχή του <καταλληλότερου>!
Ρε πλάκα πούχει αυτή η χώρα! Έχω άδικο?
diaporon-bl/

Λοιπόν, για να σοβαρευόμαστε σιγά σιγά. Έρχονται και εκλογές ...

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ!

Μέ μεγάλο ἐνθουσιασμό ὑποδέχθηκε ἡ Θεσσαλονίκη τήν παρουσίαση τοῦ Πολιτικοῦ Προγράμματος τῆς Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», πού πραγματοποιήθηκε τήν Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009, στίς 6.30ʼ μ.μ. στήν μεγάλη αἴθουσα τοῦ Ξενοδοχείου ELECTRA PALACE τῆς Πλατείας Ἀριστοτέλους.
Σέ μιά κατάμεστη αἴθουσα, μέ ὀρθίους στούς διαδρόμους καί στά μετόπισθεν τῆς αἰθούσης, ἔγινε ἡ εἰσαγωγική ὁμιλία τοῦ Προέδρου τῆς Παρατάξεως κ. Ἐμμανουήλ Β. Βολουδάκη διακοπτομένη ἀπό χειροκροτήματα τῶν παρισταμένων καί ἐπηκολούθησε συζήτηση μέ τό ἀκροατήριο μέ τήν βοήθεια ἀσυρμάτων μικροφώνων.
Τήν ἐκδήλωση ἐτίμησε ὁ Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης διά τοῦ ἐκπροσώπου του Πανοσιολογιωτάτου Ἀρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Νάση, ὁ ὁσιολογιώτατος μοναχός π. Δοσίθεος, ἐκπρόσωπος τῆς Ἱ. Μονῆς Μεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος Σοχοῦ Λαγκαδᾶ καί τοῦ Καθηγουμένου αὐτῆς Πανοσιολ. Ἀρχιμ. Ἰωαννικίου Κοτσώνη, οἱ Θεσσαλονικεῖς αἰδεσιμολογιώτατοι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Κωνσταντῖνος Πλευράκης καί π. Γεώργιος Κουγιουμτζόγλου, ὁ ἐκ Πτολεμαΐδος Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Βαδραχάνης συνακολουθούμενος ἀπό τρεῖς ἱερεῖς τῆς Μητροπόλεως Φλωρίνης καί οἱ ἱερεῖς ἐξ Ἀθηνῶν π. Βασίλειος Βολουδάκης, π. Πασχάλης Γρίβας καί π. Γεώργιος Χάας.
Συγκινητική ἦταν καί ἡ προσέλευση πολλῶν Ἀθηναίων μέ πούλμαν καί ἰδιωτικά αὐτοκίνητα.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/98

Η ΕΛ.ΑΣ ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο...

ΚΑΛΑ , ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΛΑΝΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Αρχιφυλακας 46χρονων απο το τμημα Αλιμου με προβληματα υγειας, εριχνε με πρασινο lazer σε συναδελφους του για να τους εκνευρισει! Οταν πηγαν να τον συλλαβουν εξαφανιστηκε με το αυτοκινητο του αφου πρωτα ειχε αφαιρεσει τις πινακιδες του!
Σε πολυ λιγο εμφανιστικεξανα με αποτελεσμα οι συναδελφοι του αυτη τη φορα να τον συλλαβουν.Ο αρμοδιος Εισαγγελεας εδωσε εντολη να εξεταστει απο ψυχολογους.Η κατηφορα στην αστυνομια δεν εχει τελειωμο...
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Αυστραλία: Το Κόμμα του Σεξ κατεβαίνει στις εκλογές

Άρωμα «ερωτισμού» θα έχουν οι επόμενες εκλογές στην αυστραλιανή πολιτεία του Κουίνσλαντ, καθώς το Αustralian Sex Party – το οποίο χρηματοδοτείται από τη βιομηχανία του σεξ - προσπαθεί να μαζέψει μέλη για να κατεβάσει τρεις ανεξάρτητους υποψηφίους στις εκλογές της 21ης Μαρτίου…
Η ιδρύτρια του Κόμματος του Σεξ, Φιόνα Πάτεν, ελπίζει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης Sexpo που γίνεται στο Μπρισμπέιν, το κόμμα της θα καταφέρει να εγγράψει αρκετά μέλη προκειμένου να κατεβάσει υποψηφίους στην έδρα South Brisbane που κατέχει η πρωθυπουργός της Πολιτείας Άννα Μπλάι, την έδρα Southern Downs την οποία κατέχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Πολιτείας Λόρενς Σπρίνγκμποργκ, και την έδρα Indooroopilly που κατέχει ο μόνος βουλευτής των Πρασίνων Ρόναν Λι.Η κυρία Πάτεν εκτιμά ότι η νομοθεσία της Πολιτείας για θέματα που σχετίζονται με το σεξ - όπως η νομιμοποίηση των εκτρώσεων, του γάμου ομοφυλοφίλων, αλλά και των ερωτικών δικαιωμάτων των υπερηλίκων που βρίσκονται σε γηροκομεία - είναι απαρχαιωμένη και και πολύ συντηρητική σε σύγκριση με αυτή άλλων πολιτειών της χώρας.«Η νομοθεσία του Κουίνσλαντ για θέματα που σχετίζονται με το σεξ είναι τόσο απαρχαιωμένη όσο και αυτή ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως της Κίνας» είπε χαρακτηριστικά η Φιόνα Πάτεν.
my greek blogspot

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Blogers ελάτε να υπογράψουμε την Παγκόσμια Διακήρυξη του Πολιτισμού των Ελλήνων !!!

Ελάτε να αναγκάσουμε όλη την Υφήλιο να απολογείται για τα ''εγκλήματα'' που έχει διαπράξει σε βάρος του Ελληνικού Πολιτισμού.{Η είσοδος του Σταδίου στην Αρχαία Ολυμπία}
Έτσι απαντάμε στις ανούσιες Διακηρύξεις για ''ολοκαυτώματα'' και ''όνειρα θερινής νυχτός''!Με την Πολιτιστική μας Κληρονομιά οι Έλληνες δείχνουμε στους μισαλλόδοξους και ανιστόρητους εχθρούς μας τον Δρόμο της Γνώσης, της Δημιουργίας, της Ελευθερίας του σκεπτόμενου Ανθρώπου.
Τα έργα των Ελλήνων είναι η απάντηση και η Ασπίδα στα ''σενάρια'' των σκοτεινών εγκεφάλων του Σιωνισμού, της Μασονίας, των Στοών, των Σατανιστών.Φως Ελληνικό όλα τα σκεπάζει και τα ξε-σκεπάζει!
http://makelio.blogspot.com/2009/02/blogers.html
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Tα Μακεδονικά μας και η κοιμωμένη του ΥΠΕΞ !

Ρωτά ο Πρόεδρος του UMD
(United "Macedonians" Diaspora),
Metodija Koloski :
(πρώτο ολέθριο σφάλμα, η συζήτηση μαζί του!)
ΑΠΟΦΩΝΗΣΗ:
"Hello Minister Bakoyannis, I would like to congratulate Greece on assuming the OSCE Chairmanship. The United Macedonian Diaspora looks forward to working with Greece on the many issues that plague Europe, such as minority rights, conflict mediation, post-conflict rehabilitation, democratization, and human rights.You stated that Turkey must respect minority rights, freedom of religion and freedom of expression. According to the report last week by the Council of Europe’s Commissioner for Human Rights the Commissioner remains concerned by Greek authorities’ refusal to recognize the existence of any other minority, except Muslims. What prevents Greek authorities from showing greater receptivity to diversity and allowing members of the Macedonian, Albanian, Turkish, Roma, and Vlach minority groups to be identified as such and to express their identities? When does Greece plan to ratify the Framework Convention for the Protection of National Minorities, the European Convention on Nationality and the Fourth Protocol to the European Convention on Human Rights and when will the Macedonian, Turkish, Albanian, Vlach, and Roma minorities be granted full minority rights, freedom of religion, and recognition by the Government of Greece?Thank you."
Εαν λοιπόν Κα Ντόρα μας, δεν διακόπτεις έναν τύπο που σε ρωτά, εσένα την Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τον όρο "macedonian minority" τρεις φορές και δεν τον κόβεις νέτα-σκέτα λέγοντας του, "are you joking? Macedonian minority in Greek Macedonia?", τι να πούμε; Πόσο ψύχραιμοι να μείνουμε στο απόλυτο ξεπούλημα;Και του απαντάς "άρες, μάρες κουκουνάρες¨, ότι στην Ευρώπη όλοι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα...Κι ενώ ο Μεθόδιος πανηγυρίζει γιατί σε παγίδευσε, εσύ δεν τόλμησες να του πεις για "αντίποινα", μία φορά έστω τη λέξη "slavomacednians" ή "FYROM"...Μπέρδεψες και τις συνθήκες...(Lisbon treaty?) και του λες: "γιατί η Ελλάδα αναγνωρίζει μόνο μία μειονότητα; Είναι πολύ απλό, επειδή υπάρχει η συνθήκη της Λωζάνης", αντί να του πεις, "επειδή απλά ΔΕΝ υπάρχουν άλλες αξιοσημείωτες μειονότητες!".
Από που ως που, οι Βλάχοι είναι μειονότητα;;;;;
Τους ρωτήσατε; ακούσατε κανένα βλάχο να θέλει να τον αποκαλούν "μειονότητα";;;;
Μας φαίνεται ότι είσαι αδιάφορη για τα εθνικά θέματα και το μυαλό σου είναι αλλού (στην προσωπική σου προβολή.
Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε.
Άσε που επέλεξες να μη θέσεις το Σκοπιανό στην Κλίντον, για λόγους ...τακτικής! Παραμύθια.Ντόρα, είσαι πολύ ντεφορμέ!
Με αγάπη στο λέμε, άλλαξε Υπουργείο !!!
Η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ πρέσβης, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου αποχώρησε χθες από πολυμερή διάσκεψη για τον πολιτισμό, που πραγματοποιείται στα Σκόπια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι διοργανωτές χρησιμοποιούσαν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Η κα Παπαδοπούλου, σε παρέμβασή της, κατηγόρησε τους διοργανωτές ότι ενήργησαν με κακή πίστη και σε πλήρη παραβίαση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η ΠΓΔΜ στο πλαίσιο της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ το 1995. Εξέφρασε ακόμη τη δυσαρέσκειά της για το ότι το υπουργείο Πολιτισμού της ΠΓΔΜ επιχείρησε να εκμεταλλευθεί τη διάσκεψη για την προώθηση πολιτικών στόχων και αποχώρησε.Η υπουργός Πολιτισμού της ΠΓΔΜ, Ελιζαμπέτα Κάντσεσκα-Μίλεφσκα, εξέφρασε την «έκπληξή» της για την αποχώρηση της κας Παπαδοπούλου, κι έκανε λόγο για «προσπάθεια πολιτικοποίησης, από την ελληνική πλευρά, ενός πολιτιστικού γεγονότος».
«Επιπλέον, πρόκειται για μία προσπάθεια με στόχο την αμφισβήτηση του ονόματός μας μέσα στην ίδια μας τη χώρα», πρόσθεσε.Διοργανωτής της διάσκεψης με θέμα «Πολιτισμός και Οπτικοακουστική Επικοινωνία-Παράγοντας ειρήνης και εξασφάλισης του ευρωπαϊκού μέλλοντος για τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης», στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι χωρών της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι της UNESCO και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν το υπουργείο Πολιτισμού της ΠΓΔΜ, σε συνεργασία με ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Σκοπίων.
Σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=yAp856aGP2M

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία από το blog tou fititi για το νόμο πλαίσιο...

... στην οποία το 58%(σχετικά μικρό ποσοστό) όπως ήταν φυσικό τάχθηκε ενάντια στο νόμο για την παιδεία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 23% πιστέυει πως ο νόμος θα ωφελήσει την κατάσταση. Φυσικά υπάρχουν και οι αδιάφοροι (για να εξηγούμαστε κακώς είναι αδιάφοροι) με ποσοστό 2%. Τέλος το 16% θεωρεί ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Η άποψη μας είναι πως η παιδεία ιδιωτικοποιείται νόμιμα αφού εδώ και αρκετά χρόνια ξοδεύονται χρήματα σε φροντιστήρια κτλ. . με την εφαρμογή του νόμου στην ουσία η Ελλάδα δεν παρεκλίνει από την υπόλοιπη Ευρώπη στο σύστημα που εφαρμόζει για την παιδεία κάτι που αποτελεί σίγουρα μία λάθος απόφαση. Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται μακράν πίσω από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πολλά επίπεδα και δεν είναι έτοιμη να ακολουθήσει και να στηρίξει μια τέτοια πολιτική προς όφελος του Έλληνα πολίτη διότι αυτό θα ήταν εφικτό σε μία ποιο σταθερή στις πολιτικές της αποφάσεις χώρα. Εμείς ευχόμαστε το καλύτερο και ελπίζουμε η νέα τάξη των πραγμάτων να ωφελήσει και τότε πραγματικά θα τους συγχαρούμε!!!
...η κατάσταση αυτή οφείλεται στη λάθος νοοτροπία......του Έλληνα Πολίτη και Πολιτικού...
Αναρτήθηκε από Blog tou Fititi

Διαβάστε - Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ ! : εξω απο την Επιτροπη Ανταγωνισμου.

16 Ημέρες ο Θ.Τενέζος συνεχίζει ενα μοναχικό δρόμο. 28-2-2008
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
"Ο Ελύτης το έγραψε σε χαρτί . . . αυτός όμως το βίωσε και μας διδάσκει ότι ο θόδωρος ο Τενέζος είναι σίγουρα ένας έντιμος αγωνιστής και ποιητής της αξιοπρέπειας, του φιλότιμου και της ντομπροσύνης στο δίκαιο αγώνα του."

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

«Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει.!!

Από την μια κατραπακιά στην άλλη αυτή η Κυβέρνηση, είναι αυτό που λέμε δεν ξέρει από που να κρυφτεί! Καθότι χθες το λογιστήριο του κράτους, δηλαδή τα παιδιά της, είπαν τάκανες πάλι σκατά! μαύρη τρύπα 5,6 δις ευρώ! και έλλειμα κρατικού προϋπολογισμού στα 14 δις ευρώ για το 2008 ανακοίνωσαν!! Βέβαια δεν της είπαν το < έτσι όπως τάκανες φάτα!> αυτό θα της το πεί ο Λαός στην ώρα του !, αλλά μέχρι τότε θα τρώμε στην μάπα την γελειότητα του < καταλληλότερου> και τις κατραπακιές του Καραγκιόζη! Και επειδή το γεγονός της αποτυχίας του προϋπολογισμού έχει καταντήσει καλαμπούρι και επειδή οι πλάκες έχουν τα όρια τους και μαζί τους και ο Λαός Μπλε -Πράσινος -Κόκκινος και ότι άλλο χρώμα ήθελε προκύψει, ας πάρουν την απόφαση οι του επιτελείου του καταλληλότερου κατά Ντερμπεντέρ, να το διαλύσουν το μαγαζί προσφέυγοντας στις κάλπες σύντομα, γιατί τους βλέπω άπαντες του συμπαθούς Αντώναρου συμπεριλαμβανομένου να τραγουδούν συν γυναιξί και τέκνοις το λαϊκό άσμα "Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει"....Άδικα?
ο diaporon-bl/

Καλο τριημερο ...με iraklio web radio !

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Ερωτευθείτε μαζί μας
Οι ωραιότερες μπαλάντες θα σας κρατήσουν συντροφιά όλο το Σαββατοκύριακο Πάρτε βαθιά ανάσα,κλείστε τα μάτια και αφήστε την μουσική μας να σας χαλαρώσει
IRAKLIO WEB RADIO....
σου φτιάχνει το κέφι !!....και την διάθεση !!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ !!
http://irakliowebradio2.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έλα να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αποφασίσεις σωστά!
...είτε ετοιμάζεσαι για σπουδές μετά το Γυμνάσιο ή το Λύκειο, για μεταπτυχιακό / ΜΒΑ, ξένες γλώσσες ή κάποιο επαγγελματικό σεμινάριο.

Πάρε μέρος στο μεγάλοonline παιχνίδι και κέρδισε πλούσια ΔΩΡΑ!
1 αυτοκίνητοΧορηγός:

Υποτροφίες, αξίας άνω των €100.000
Συνδρομές σε περιοδικά
Εκπαιδευτικά CD-ROMs
Ταξίδια
και πολλά άλλα...
Είσοδος ελεύθερη!Ωρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 09.00-19.00 (Εθνικός τομέας)
Σαββατοκύριακο 11.00-19.00 (Εθνικός και Διεθνής τομέας)
>> Πρόσβαση στην έκθεση Visit our facebook page!
Εκπρόσωποι από 250 εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα είναι στο Helexpo Palace, για να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά σου!
Πληροφορίες:
http://www.ekpaidefsi.gr/
Παράλληλες Εκδηλώσεις για την Εκπαίδευση, την Αγορά Εργασίας και την Καριέρα. Oι τάσεις στην αγορά εργασίας σήμερα και στο μέλλον. Σπουδές και καριέρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης · Nεανική επιχειρηματικότητα · Εξέλιξη καριέρας · Επαγγελματικοί τίτλοι σπουδών · Mεταπτυχιακά & MBA · Υποτροφίες & Χρηματοδότηση Σπουδών · Workshops για αναζήτηση εργασίας, βιογραφικό & συνέντευξη · Παρουσιάσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του Εξωτερικού · Παρουσιάσεις στρατιωτικών σχολώνΔωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για όλους τους επισκέπτες.
Το πλήρες πρόγραμμα του Σταδιοδρομίου
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Ο Sarkozy & ο Barroso καλούν σε μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη

New World Order-New Global Order»,
«Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση».
Οι παγκοσμοιοποιητές είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν την κρίση για να στήσουν τα τελικά στάδια αυτού που καλούν η «Νέα Παγκόσμια Τάξη».
CNN: «Ο Barroso δεν σκιαγράφησε ιδιαίτερες προτάσεις αλλά είπε ότι μια λύση είναι ανάγκη να βασιστεί στη διαφάνεια, την υπευθυνότητα, τη διασυνοριακή επίβλεψη & την παγκόσμια διακυβέρνηση»
Τουλάχιστο να μη ξεχνάμε ότι με μια κρίση ισχύει πάντοτε ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού: για τους εκλεκτούς λίγους, ιστορικά εναντίον του γενικών δημόσιων συμφερόντων & δικαιωμάτων.
Το χάος του ισχύοντος τραπεζικού συστήματος οδηγεί στην εγγύηση των κερδών της παγκόσμιας τραπεζιτικής αφρόκρεμας από τους φορολογούμενους & προσφέρεται προς κλήση των παγκόσμιων ηγετών για μια αναδόμηση & ένα συγκεντρωτισμό του παγκόσμιου οικονομικού & νομισματικού συστήματος.
Το μέλος του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ewald Nowotny δήλωσε ότι ένα τριπολικό νομισματικό σύστημα αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ασία, την Ευρώπη & τις Η.Π.Α & ότι είναι σκεπτικός αν η επικέντρωση στα αμερικανικά δολάρια μπορεί να αναζωογονηθεί.
http://wiseupjournal.com & http://infowars.com/el
Παρακολουθήστε End of Nations - EU Takeover & the Lisbon Treaty /
Το Τέλος των Εθνών
Η Ανάληψη ελέγχου από την ΕΕ & η Συνθήκη της Λισαβόνας http://video.google.com/videoplay?docid=-4291770489472554607
Παρακολουθήστε http://neataksi.blogspot.com/2008/05/new-world-order-end-game-alex-jones.htmlhttp://youtube.com/watch?v=5cMHdPd49r8
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!! ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΣ Ε;

TONY BLAIR Μασόνος 33ου βαθμού, Εβραίος & Ροδοσταυρίτης
GORDON BROWN Μασόνος & μέλος της Λέσχης Bilderberg
DAVID CAMERON Μασόνος
JOHN MAJOR Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής
MARGARET THATCHER Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής
SADDAM HUSSEIN Μασόνος 33ου βαθμού
GEORGE WALKER BUSH (υιος) Μέλος της Στοάς Κρανία & Οστά & της Βοημικής Λέσχης δέστε σχετικά http://video.google.com/videoplay?docid=-7418234378142750659
BILL CLINTON Μασόνος, μέλος της Στοάς Κρανία & Οστά, της Λέσχης Bilderberg, της Τριμερούς Επιτροπής & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
GEORGE HERBERT WALKER BUSH (πατήρ) Μασόνος 33ου βαθμού, μέλος της Βοημικής Λέσχης, της Στοάς Κρανία & Οστά, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής & του Τάγματος της Περικνημίδος δέστε σχετικά http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Garter
RONALD REAGAN Μασόνος & μέλος της Βοημικής Λέσχης
JIMMY CARTER Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
GERALD FORD Μασόνος, μέλος της Βοημικής Λέσχης, της Λέσχης Bilderberg & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
RICHARD NIXON Μέλος της Βοημικής Λέσχης & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
LYNDON B. JOHNSON Μασόνος & μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων http://davidicke.com/ & http://prisonplanet.com/el http://youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84
Sarkozy - Εβραίος & μέλος της Μασονικής Στοάς της Γαλλίας
Angela Merkel – Εβραία
Saakashvili - Εβραίος πρόεδρος της Γεωργίας
Frattini – Εβραίος υπουργός εξωτερικών της Ιταλίας
Berlusconi - Ιταλός πρωθυπουργός, πρώην μέλος της στοάς P2 & μέλος με το Veltroni του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας http://blog.sme.sk/diskusie/1299557/1
**************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:
Φυσικά να μη ξεχνάμε και τα δικά μας "μπουμπούκια" που "στολίζουν' τη συνωμοτική λέσχη BILDERBERG πως ο κ.Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ + ΝΤΟΡΑ, Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Θ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, Γ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ι.ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑΣ, φυσικά η λαλίστατη Κα ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ κ.λ.π.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Εκδήλωση στην Καρδίτσα για την αγροτική εξέγερση του 1910

Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καρδίτσας του ΛΑ.Ο.Σ.
Η επέτειος της αγροτικής εξεγέρσεως του 1910 είναι πολύ σημαντική για την Καρδίτσα αλλά και για όλους τους Έλληνες. Η αγροτική εξέγερση του 1910 ξεκίνησε από την Καρδίτσα οργανωμένη κυρίως από Καρδιτσιώτες, στην Καρδίτσα έπεσε και ο πρώτος νεκρός της εξέγερσης, ο αγρότης Χρήστος Σάλτας από το Ανώγι στο συλλαλητήριο της 27ης Φεβρουαρίου και από Καρδιτσιώτες πρωτοπόρους αγροτιστές με κορυφαίο τον Δημήτριο Μπούσδρα κλιμακώθηκε στη συνέχεια ο αγώνας πανθεσσαλικά.
Είναι σημαντικό να υπενθυμίζουμε όχι μόνο εδώ αλλά και πανελληνίως, τον ρόλο της πολλές φορές λησμονημένης από το αθηνοκεντρικό κράτος περιοχής μας όχι μόνο στο αγροτικό κίνημα αλλά και σε όλους τους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες του λαού μας. Δεν πρέπει να αφήνουμε να ξεχνά κανείς τον ρόλο των Καρδιτσιωτών και στους αγροτικούς αγώνες αλλά και στους πολέμους του 1912-13, του 1940 και του 1974 στην Κύπρο, ούτε πρέπει να λησμονούμε ποτέ πως τα παιδιά του υπέροχου αυτού λαού, πολέμησαν το 1912-13 με απαράμιλλο ηρωισμό και μοναδική αυταπάρνηση και αυτοθυσία για την ελευθερία των υπολοίπων Ελλήνων, ενώ η δική τους ιδιαίτερη πατρίδα τελούσε υπό καθεστώς δουλοπαροικίας και η δική τους γη ουσιαστικά αν και υπό Ελληνική σημαία ευρισκόμενη δεν ήταν ακόμη ολοκληρωτικά ελεύθερη.
Με μεγάλη μας χαρά εφέτος διαπιστώσαμε ότι ως από ετών όφειλε, ο Δήμος Καρδίτσης ανέλαβε τη διενέργεια του εορτασμού της. Με τον τρόπο αυτόν άλλωστε δικαιώνεται η δική μας πολυετής προσπάθεια να καθιερωθεί ο εορτασμός της πρωτοπορίας των Καρδιτσιωτών στο αγροτικό κίνημα που το κατεστημένο ήθελε να κρατά στην αφάνεια.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Κυριακής 1ης Μαρτίου στις 11 π.μ. στο μνημείο του αγρότη, στις λαϊκές πολυκατοικίες κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Ευχόμαστε, ελπίζουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε η σκυτάλη που παρέλαβε από εμάς ο Δήμος, να φτάσει εκεί που της αξίζει. Δηλαδή:
Να γίνει πανελλήνια γνωστός και αποδεκτός, ο πρωτοπόρος και κυρίαρχος ρόλος των Καρδιτσιωτών αγροτών και αγροτιστών στην αγροτική εξέγερση του 1910 και στο αγροτικό κίνημα γενικότερα και
Να καθιερωθεί ημέρα εορτασμού του Ήρωα Αγρότη της Καρδίτσας, με ομιλίες στα σχολεία, καταθέσεις στεφάνων στα ηρώα των δήμων, ευρεία ενημέρωση του κοινού, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις.
Γιατί πρέπει σεβόμενοι και τιμώντας τους αγώνες, τις θυσίες και τα μεγαλουργήματα του παρελθόντος να εργαζόμαστε με επιμονή και συνέπεια για ένα μέλλον που έχουμε υποχρέωση να είναι αντάξιο αυτού του λαμπρού παρελθόντος.
Ελληνικές Γραμμές http://gr.mc271.mail.yahoo.com/mc/compose?to=webmaster@e-grammes.gr - http://www.e-grammes.gr/
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Η δήλωση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου για την Ομάδα Έψιλον


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

TI OMOΡΦΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!

ΧΑΙΡΕ.
Ολιγας λεξεις εν σχεση προς τα κατωθι γεγραμμενα.
Οπως οι Εβραιοφρωνες εχουσιν το δικαιωμα ληψεως ΕΒΡΑΙΚΩΝ ονοματων, ουτως και οι αφυπνιζομενοι και αισθανομενοι ΕΛΛΗΝΕΣ, εχουσιν παν δικαιωμα ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΩΣ των ονοματων των και της σκεψεως των.
Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Εβραιοι Αθανασιος και μαλιστα ο ΧΡΥΣΟστομος επραξαν τα παντα δια τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ των Ελληνων
κυριως ως προς τα ονοματα. ΑΥΤΟΙ και οι πλειστοι αλλοι πατερες κλπ της εκκλησιας, υπερ του Εβραισμου ενδιαφεροντο.
Το κακον ηρχισεν απο του ΣΑΟΥΛ / Παυλου, του αριστου εις την τεχνην της απατης.
Οσον αφορα τον Γεσουαχ καλουμενου ΦΩΣ, περισσοτερον αρμοζει το ΜΕΓΑ ΣΚΟΤΑΔΑΣ.
Εξ' αλλου λεγεται οτι οταν εσταυρωθη, κατ' επιλογην, εσκοτισθη ο Ηλιος. (Ενεκεν αμμοθυελης ως συμβαινει συνηθως και
αυτο δεν σημαινει οτι ΕΚΕΙΝΗΝ την ημεραν ελαβεν χωραν τοιουτον πραγμα.)
Εκ τουτου ενεκεν ονομασθη Σκοταδας αλλα το γεγονος παρεμεινεν κρυπτον. Η Ιστορια απεδειξεν την ορθοτηταν του ονοματος.

Προκειται περι λιαν παλαις εικωνας, εκ των πρωτων του ειδους.
Ευρεθη εις μονην της Συριας.

http://www.kivotoshelp.gr/index.asp
Η διπλανή φωτό τραβηγμένη απο φωτογραφική ακίδα που βρισκόταν πάνω σε Ιαπωνέζικο δορυφόρο που έκανε κύκλο γύρω από το Φεγγάρι , δείχνει μια σπάνια φωτό έκλειψης Ηλίου!
Η στιγμή που ο Ήλιος μπαίνει στην σκιά της Γης μας!!
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

TO ΒLOG tou Fititi, άλλαξε... μούρη

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας λογότυπο.
Eίναι ιδιαίτερα λιτό αλλά ελπίζουμε να σας αρέσει!!!
...Ευχαριστούμε για όλα...
Αναρτήθηκε από Blog tou Fititi

Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ

Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ποιοι επωφελούνται από αυτήν; Εκτός από τους ρομαντικούς, που "βλέπουν" ό,τι τους αρέσει και τους αφελείς, που δεν "βλέπουν" τίποτε, όλοι οι υπόλοιποι είναι αδικαιολόγητοι, όταν δεν "βλέπουν" αυτά τα οποία πραγματικά συμβαίνουν. Ένα φαινόμενο, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το "δουν" σήμερα οι Έλληνες και να το ερμηνεύσουν στην πραγματική του βάση είναι και η τρομοκρατία.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Η νέα τρομοκρατία και οι σύγχρονοι εκφραστές της.

Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΡΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ;
ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ZEIDORON"
Την άνοιξη του 2004 και ξανά το φθινόπωρο του 2007 ένα πολύ μεγάλομέρος του Ελληνικού λαού εμπιστεύθηκε την διακυβέρνηση της χώρας και κατ' επέκταση τις τύχες του στους λεβέντες της Νέας Δημοκρατίας.
Ηρθαν να μας σώσουν απο τη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ που άρμεγε τα λέφτα του λαού με την κομπίνα του χρηματιστηρίου.Και πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρις κατάφεραν να διαλύσουν ένα ολόκληρο κράτος. Η ανεργία εξελίσεται σε μάστιγα. Αλλες επιχειρήσεις κλείνουν κι άλλες αναστέλουν τη λειτουργία τους με αποτέλεσμα πλήθος εργαζομένων να μένουν στο δρόμο. Η οικονομία πάει κατά διαόλου,τα νοικοκυριά είναι χρεωμένα μέχρι το λαιμό και τα γραμμάτια διαμαρτύρονται το ένα μετά το άλλο.Οι τράπεζες πήραν τα 28 δις ευρό αλλά δεν δίνουν δάνεια ούτε με σφαίρες.Τότε γιατί τα πήραν;Τα νοσοκομεία έχουν σταματήσει τις εγχειρήσεις γιατί δεν έχουν αναλώσιμα υλικά.Ο κόσμος στην κυριολεξία πεθαίνει και δεν τρέχει κάστανο.Τέτοια αναλγησία! Σε έξαρση βρίσκονται μόνο οι ληστείες,οι κλοπές,οι απαγωγές,οιδολοφονίες,οι αποδράσεις,γενικώς το έγκλημα.Το κερασάκι βέβαια η επανεμφάνιση της τρομοκρατίας.Ποιοί την εκτρέφουν και γιατί; Μπροστά σ'όλα αυτά τι κάνει η Κυβέρνηση; Καλά ο πρωθυπουργός παίζει Play station,οι άλλοι; Κάποιοι το παίζουν μνηστήρες,οι φτωχοπεινάλες έχουν πέσει με τα μούτρα στις ρεμούλες και κάποιοι ανέραστοι ξενοπηδάνε!!! Ημαρτον ρε! Επρεπε να γίνετε κυβέρνηση για να βρείτε γκόμενες; Τόσο στερημένοι πιά; Ιχνος ντροπής; Εχετε φάει το ξύλο της αρκούδας,άλλοι πήγαν στο χώμα κι άλλοι στα νοσοκομεία νυχτιάτικα κιόμως δεν συγκινείται κανένας. Χάθηκε και το Ελληνικό φιλότιμο,δεν υπάρχει αυτό που λέμε τσίπα.
Μόνο ένας απο την φόρα που είχε πήδηξε απο το μπαλκόνι. Μέσα στο γενικό χαμό τα περίφημα golden boys κάνουν πάρτυ.
Ποιός θα μας σώσει απο τους σωτήρες μας; Αφήστε μας να πνιγούμε δεν θέλουμε να νοιάζεστε άλλο για το καλό μας.
Ξεκουμπιστείτε κι απαλλάξτε μας το συντομώτερο απο την
ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΡΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Bρε τι τραβάνε οι έρμοι οι τραπεζίτες.Τράπεζα Πειραιώς: Κερδη 315 εκατ. ευρώ το 2008.Άντε Μάκη, άσε τους φυλακισμένους & βοήθα τους τραπεζίτες !!


Με καθαρά κέρδη (αφαιρουμένων των πρόσθετων προβλέψεων) στα 315 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2008 για τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ χωρίς τις πρόσθετες προβλέψεις (ποσού 215 εκατ. ευρώ) τα καθαρά κέρδη αναλογούντα στους μετόχους για τη χρονιά που πέρασε ανέρχονται στα 530 εκατ. ευρώ, από 503 εκατ. ευρώ το 2007. Τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων διαμορφώθηκαν στο εξεταζόμενο διάστημα στα 774 εκατ. ευρώ, από τα 742 εκατ. ευρώ το 2007.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς το σύνολο των προβλέψεων για το 2008 ανέρχεται στα 388 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με τα 116 εκατ. ευρώ το 2007.
sofokleous10
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Άποψη Λονδίνου από τα 180 μέτρα!! Αν πάτε μην το χάσετε!!

Λονδίνο: Από ύψος 187 μέτρα και μέσα από την καμπίνα που βλέπετε στην φωτογραφία να κρέμεται απο ένα τροχό στα πλαγια του Τάμεση μπορείτε να απολαύσετε την πρωτεύουσα του Ην. Βασ. Ο τροχός τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, συμπεριλαμβανομένου τα κτίρια του Κοινοβουλίου και Μπιγκ Μπεν, τα δεξιά.
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ??? AM , ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ Η Κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ; ΓΙΑΤΙ;;

Δεν άντεξε … την είπε πάλι την μα@ακία του!
Τηλεοπτική εμφάνιση έκανε χθες ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης στο δελτίο ειδήσεωντου MEGA και μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου, απολογήθηκαν γιατί οι Έλληνες πολίτες πιστεύουνότι οι βουλευτές είναι «Πρωταθλητές της Διαφθοράς».
Τυχαία άραγε τους διάλεξαν αυτούς τους δύο;;;Το τραγελαφικό στην συζήτηση είναι εκτός του ότι οι δύο βουλευτές δέχθηκαν την γνώμη των πολιτών,ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σε ερώτηση του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, που αφορούσε την υπόθεσητης απόδρασης του Παλαιοκώστα και την αθώωση των τεσσάρων του Κορυδαλλού, τι δήλωσε η υπουργάρα;;;Διαβάστε περισσότερα>>>>
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 27/2/09

TO HIT ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

Μπορεί να ξαναγίνει το σουξέ των ημερών. Κανείς ποτέ δεν ξέρει.
Αν το βρίσκαμε μερικούς μήνες νωρίτερα να είχε να κάνει με άλλους κουμπάρους.
Ο Κουμπάρος λοιπόν με κρυφό νόημα. Καλή Ακρόαση και Καλή Σαρακοστή να έχουμε
http://dhmoths.blogspot.com/2009/02/blog-post_6513.html
Δημότης

κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣAI ΚΑΘΟΛΟΥ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ; ΤΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ;; Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ......ΑΧΑΧΟΥΧΑ!!

Δεν θέλει ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ η Ελλάδα.
Απο ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ έχει ανάγκη η χώρα.
Εντάξει γκόμενοι παρφουμαρισμένοι είσαστε -ας πούμε- ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ!!
Γιατί νευριάζουμε;
Είναι μωρέ δυνατόν να ΞΕΜΕΝΟΥΝ τα νοσοκομεία μας απο ... χαρτί καρδιογράφου και .... ΓΑΖΕΣ και να ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ χειρουργεία, προγραμματισμένα ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ, γιατί δεν έχουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ;
Δεν μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Κόψτε το ΛΑΙΜΟ σας και κάντε το ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ως που να πάτε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Ελεεινοί και τρισάθλιοι δυνάστες του ευγενέστερου λαού του κόσμου.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!
Δείτε το έγγραφο του ΓΑΛΑΖΙΟΥ διοικητή του Νοσ/μείου ΣΕΡΡΩΝ.

ΕΔΩ>>Αναβάλλονται όλα τα τακτικά χειρουργεία, μέχρι νεοτέρας στο νοσοκομείο Σερρών
απο:
o-politis.blogspot.com
Σημ.SKEFTOMSTEELLHNIKA.GR:XΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το.....ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ύφος μας.
Δεν ξέρω πόσο ψύχραιμοι και ήρεμοι μπορείτε να παραμείνετε εσείς, αλλά εμείς είμαστε ΕΞΑΛΛΟΙ, με όσα βλέπουμε καθημερινά, πολλά απο τα οποία δεν σας τα λέμε. Κάπου πρέπει να ΛΗΞΕΙ αυτό το θέμα. Η Υγεία δεν συνιστάται για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολιτική εκμετάλευση,ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ Κυβερνώντες. Το καταλαβαίνετε; ΝΑΙ ή ΟΥ;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Κε Πρωθυπουργέ, κ.Μαρκογιαννάκη, κ. Τσιατούρα, σηκωθείτε απο ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες και δείτε ΟΛΟ το σχεδιασμό της απόδρασης με ελικόπτερο !!


Βρε τι σας βρήκαμε πάλι!!
Μας έστειλε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
ο Παλαιοκώστας, σε video, το σχέδιο επι χάρτου και το σχεδιασμό της πτήσης με το ελικόπτερο.

Το μόνο που δεν μας είπε είναι που κρύβεται!
Τον ευχαριστούμε και καλή επάνοδο στη φυλακή για να ζήσουμε άλλη μια χολυγουντιανή απόδραση.
ΑΥΤΑ τα εργα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Απολαύστε το σατανικό σχεδιασμό!


ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ...
http://www.youtube.com/v/kY05XHdDWks&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b">
αναρτήθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟ" παρασκευη 27/2/09

ΠΡΟΒΛΕΠΩ, ΠΑΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ .... ΟΛΟΚΑΥΤΩΝΕΤΑΙ!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ κ. ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ !!


Η Διακήρυξη του Λονδίνου
27 Φεβρουαρίου 2009
του Χάρη Μπότσαρη
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν έγινε ο πρώτος σημαντικός ηγέτης που υπέγραψε τη Διακήρυξη του Λονδίνου για την καταπολέμηση του αντισιμιτισμού.
Η πράξη εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βρετανική πρωτεύουσα με τη συμμετοχή 125
νομοθετών από περισσότερες από 40 χώρες, σε μια διεθνή συμμαχία για την αντιμετώπιση των φαινομένων του αντισιμιτισμού.
«Έτσι κατοχυρώνονται τα μέτρα που παίρνουμε εδώ στη Βρετανία και είμαι περήφανος για αυτή τη γενναία απόφαση που θα επιφέρει υποβολή εκθέσεων, διώξεις για το αντισιμιτικό μίσος που εκφράζεται μέσω του Διαδικτύου και χρηματοδότηση εκπαιδευτικών
προγραμμάτων για το Ολοκαύτωμα καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εφησυχασμό», δήλωσε υπογράφοντας ο Γκόρντον Μπράουν.
Ο Μπράουν ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα διοργανώσει εκδήλωση στο Κέντρο Ολοκαυτώματος του Μπεθ Σαλόμ, για να εξεταστούν λεπτομερώς οι τρόποι εφαρμογής της Διακήρυξης.
«Ενθαρρύνω τους αρχηγούς και άλλων κυβερνήσεων να υπογράψουν αυτή την ιστορική συμφωνία γιατί μόνον με συντονισμένες προσπάθειες θα μπορέσει να απαλλαγεί ο κόσμος από αυτόν τον αρχαίο ιό», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Η Διακήρυξη του Λονδίνου καλεί τους νομοθέτες «να εκθέτουν τις προκλήσεις και να απομονώνουν τους πολιτικούς φορείς που καλλιεργούν το μίσος κατά των Εβραίων και στοχοποιούν το κράτος του Ισραήλ ως εβραϊκή συλλογική οντότητα».
Επίσης, καλεί τις κυβερνήσεις να εκθέτουν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή απαξιώνει το Ολοκαύτωμα και να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών στην ανοικτή καταδίκη αυτού του φαινομένου.
Τέλος η Διακήρυξη του Λονδίνου καλεί τα Ηνωμένα Έθνη να επιβάλλουν εκ νέου στις χώρες-μέλη τη δέσμευση στις αρχές της μνήμης του Ολοκαυτώματος που περιλαμβάνει ειδικές και στοχοθετημένες πολιτικές για την εξάλειψη της άρνησής του, ενώ προτείνει και ανάληψη δράσης στην εκπαίδευση τόσο για το κοινό όσο και για τις κρατικές αρχές.
ΘΕΜΑ on line

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 27/2/09

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤIΝΗ Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

Βρέθηκε ο σωσίας του «εθνάρχη» Καραμανλή!!!
-PIAZZA del POPOLO -
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 27/2/09

Η Καλομοίρα, ο Σάκης, και τα γούρια τους


Η Καλομοίρα (αν θυμάστε από την συνέντευξη της στην «Espresso»), είχε εκμυστηρευτεί ένα μυστικό της.
Ποιο δηλαδή ήταν το γούρι για τη νίκη της στο διαγωνισμό τραγουδιού.
Είχε εκμυστηρευτεί λοιπόν, ότι φορούσε το στρινγκάκι της ανάποδα, και ότι είχε ραμμένο στην φόδρα του (όποιου και όσου) φορέματός της (και όχι στο το στρινγκάκι της) ένα φυλαχτό που της έδωσε ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως.
Κάπου δε (στην όλη αμφίεση) θα είχε χώσει και μια πιπίλα από το μωρό συγγενικού της προσώπου.
Τρία τα γούρια της λοιπόν!
Σήμερα μαθαίνω από τον Ελεύθερο Τύπο, ότι και ο Σάκης έχει το γούρι του.
Είναι λέει... ένα πέταλο!
Με αυτό το πέταλο στη τσέπη επισκέφτηκε – λέει η εφημερίδα – τον κ. Κακλαμάνη στο Δημαρχείο της Αθήνας!..
αναρτηθηκε απο MICHALOPOULOS

ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Απο το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 12:51, εκτελέστηκε στο πεδίο βολής Κρήτης, βολή κατευθυνόμενου βλήματος Επιφανείας – Αέρος Sea Sparrow από τη φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ κατά εναέριου στόχου IRIS JET (τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος). Τo σενάριο της βολής ήταν μεγάλης δυσκολίας (High Risk) και η βολή ήταν επιτυχής.
Γ.Ε.Ν.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 27/2/09

Ωθηση για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης

Δέσμευση της Κομισιόν να θέσει Τουρκία και Μαρόκο ενώπιον των ευθυνών τους.

Σημαντική ώθηση σε κοινοτικό επίπεδο της κοινής πρωτοβουλίας της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Μάλτας για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης στη Μεσόγειο, διαπιστώθηκε στη χθεσινή συνεδρία του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων, στην οποία την Κύπρο, εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης. Θέματα που είχαν τεθεί από τις τέσσερις χώρες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, όπως της σύστασης Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Ασυλο, βρίσκονται ήδη υπό μορφή προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Συμβούλιο Υπουργών, ενώ η Κομισιόν δεσμεύθηκε να θέσει εκ νέου στην Τουρκία και το Μαρόκο την υποχρέωσή τους να συνάψουν συμφωνία με την Κοινότητα για την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών. Οπως δήλωσε ο Ν. Συλικιώτης, η Κύπρος και οι άλλες τρεις χώρες με τις παρεμβάσεις τους στο Συμβούλιο Υπουργών, ανέδειξαν τα ζητήματα που μας απασχολούν με τη λαθρομετανάστευση και άσυλο. Η Κύπρος είναι χώρα σταθμός σε μια περιοχή με τη μεγαλύτερη πολιτική αστάθεια στον κόσμο, ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχουμε αποδείξει ότι προστατεύουμε και φιλοξενούμε τους πρόσφυγες από τις χώρες της περιοχής, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη αλληλεγγύη από τα αλλά κράτη μέλη και την Κομισιόν, τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών. Ο Ν. Συλικιώτης χαιρέτισε τη δήλωση της επόμενης προεδρίας, της σουηδικής, να συμπεριλάβει το κοινό έγγραφο των «4» στις προτεραιότητές της και στο υπό διαμόρφωση νέο πενταετές κοινοτικό πρόγραμμα για θέματα μετανάστευσης και ασύλου, καθώς και τη δέσμευση του αρμόδιου Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ζακ Μπαρό ότι θα πραγματοποιήσει νέες συζητήσεις με την Τουρκία για το θέμα της επανεισδοχής. Εξέφρασε επίσης την πλήρη ικανοποίησή του σχετικά με την πρόταση της Κομισιόν για τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Ασυλο, ενώ υπέδειξε ότι η πρόταση μπορεί να υιοθετηθεί επί τσεχικής προεδρίας, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο. Η πρόταση που παρουσιάστηκε χθες από τον κ. Μπαρό έτυχε θετικής υποδοχής από τα άλλα κράτη μέλη, ενώ οι «4» ζήτησαν όπως το γραφείο της υπηρεσίας αυτής εγκατασταθεί στη Μεσόγειο. Η εν λόγω πρόταση της Επιτροπής θα επιτρέψει να τεθεί ταχέως σε λειτουργία ένας επιχειρησιακός οργανισμός που θα συντονίζει και θα ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών σε θέματα ασύλου προωθώντας την προσέγγιση μεταξύ των διαφόρων εθνικών πρακτικών. Η υπηρεσία θα συμβάλει επίσης στη σύγκλιση των κανονιστικών ρυθμίσεων στον τομέα του δικαιώματος ασύλου. Η κοινοτική υπηρεσία θα τεθεί σε λειτουργία το 2010, και θα έχει ετήσιο προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ.
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive