Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ; ΑΜ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ;

ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

Σε μία χώρα όπου οι γενιές μορφώνονται από Ρεπούσηδες, Τρεμόπουλοι θέλουν να τιμήσουν φασίστες γενοκτόνους, Αριστερομορφοι εκπροσωπούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ (βλ. κατήγοροι Κάραζιτς κλπ) εμείς υποκρινόμαστε οργή για έναν Τούρκο που είπε κάτι ιστορικά ορθό.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μαρτυρία του Yalcin Kucuk, Τούρκου λοχαγού κατά τη διάρκεια της εισβολής. Κοιτάξτε πως παρουσιάζεται η φρικτή του μαρτυρία στην "Ελευθεροτυπία", διαβάστε με προσοχή ΕΔΩ.
Δημοσιεύθηκε από olympiada

Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΙΖΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ

Δείτε βίντεο του Κώστα Χουβαρδά. Μια φιλική συζήτηση με την Στεφανία Μιζάρα,η οποία συμμετείχε σε ανθρωπιστική αποστολή στην Ράφα και την Γάζα, την περίοδοτων βομβαρδισμών από τους Ισραηλινούς. Μπροστά στην κάμερα μιλάει γι' αυτά που βίωσε.
Δείτε το βίντεο>>>>

Να πέσουμε τώρα στις γραμμές του τρένου...ή μετά;

Η είδηση είναι γνωστή στα ιστολόγια εδώ και κάποιες ημέρες και τώρα βγήκε και στις εφημερίδες.
Αν αληθεύει και αυτό το δημοσίευμα που εμπλέκει την κυρία Κατσέλη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ως σύμβουλο Τουρκικού ιδρύματος τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.
Από τη μία ο κύριος Βαλιανάτος που είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ύπαρξης υποτιθέμενης "Μακεδονικής μειονότητας" στην Ελλάδα, καθώς και υποστηρικτής της καμπάνιας των Σκοπιανών για το όνομα Μακεδονία.
Από την άλλη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τζεντίν Μαντατζή ο οποίος δήλωσε πρόσφατα: "«Τουρκική» και «αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους» είναι η μειονότητα της Θράκης"!!
Από την άλλη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κύριος Παπανδρέου που είχε δηλώσει παλαιότερα ότι είναι προτιμότερο να χάσουμε ένα κομμάτι γης προκειμένου να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Τώρα βγαίνει στο φώς και η κυρία Κατσέλη.
Τι άλλο θα δούμε από το κόμμα αυτό το οποίο πιθανότατα θα είναι και η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος;
Αυτά είναι τα όνειρα σας Έλληνες για την μελλοντική διακυβέρνηση του τόπου;
Αυτοί θα μας κυβερνούν μετά τη Ν.Δ;
Μπροστά γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή; Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!!
Δεν είναι δυνατόν αυτοί να αναλάβουν τις τύχες του έθνους μας.
Ας αναλάβουν καλύτερα τις τύχες της Τουρκίας!
Να πάνε να κυβερνήσουν απευθείας την Τουρκία, όχι μέσω Ελλάδας!!
Αφύπνιση τώρα Έλληνες!
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 31/1/09

Εμείς τους ξέραμε ως.. κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ!!

Κότες λυράτες τα...παιδιά του Indymedia!

Θα μου πειτε και πού ειναι το παραξενο;Πουθενα!Απλα το βαζουμε για επιβεβαιωση της δειλιας τους:οι "εξεγερμενοι" καλουν σε "αντιφασιστικη" συγκεντρωση (δεν το ξερετε,αυτοι που σκοτωθηκαν στα Ιμια ηταν "φασιστες") κι εχουν ν'αντιμετωπισουν μια σειρα απο προβληματα:ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΦΟΥ-ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ-ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΑΣΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!!Πατηστε πανω στην εικονα για να τους...καμαρωσετε καλυτερα!

Καταλαβατε λοιπον;Τρεμουν και φοβουνται μην παθουν τιποτα τα καλοζωισμενα κηφισιωτικα μαγουλακια τους και δεν υπαρχει πουθενα Πολυτεχνειο να τρυπωσουν!Για τετοια ηλιθιοτητα μιλαμε!
http://arena-gr.blogspot.com/

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ... ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ!!

«Άλλα κόλπα» στον... Καναδά!

Θριαμβευτική επιτυχία σημείωσε τελικά το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στον Καναδά, το οποίο άρχισε να εκτυλίσσεται στις αρχές Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε προχθές, με την «αόρατη», αλλά καθοριστική συμμετοχή της βρετανικής διπλωματίας. Την ίδια μέρα μάλιστα, την Τετάρτη, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα πραγματοποιήσει το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό ακριβώς στον Καναδά, στις 19 Φεβρουαρίου. Η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Καναδά πολιτική και κοινοβουλευτική συνωμοσία άρχισε την 1η Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη οι ηγέτες των Φιλελευθέρων, των Νέων Δημοκρατών και του «Μπλοκ Κεμπεκουά», που τάσσεται υπέρ της αυτονομίας και ενδεχομένως της απόσχισης της γαλλόφωνης επαρχίας του Κεμπέκ από τον υπόλοιπο Καναδά, υπέγραψαν συμφωνία να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού διάρκειας τουλάχιστον ενάμιση χρόνου, με πρωθυπουργό τον ηγέτη των Φιλελευθέρων Στεφάν Ντιόν - μια κυβέρνηση κεντροαριστερή για τα καναδικά δεδομένα....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>>ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ... ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ!!

Εντάξει, είπαμε να ψιλοκλέβουμε, αλλά ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!! Θα μου πείς πρώτη φορά είναι; ΟΧΙ αλλά...


ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ...Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2009
Σ-Ο-Κ !! ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ... ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!«Σκιώδης Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σύμβουλος σε τουρκικό ίδρυμα; Μπα δεν είναι δυνατόν...»

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,
ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΛΙΔΟ Ε;>>>>


αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 31/1/09

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ . ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Η ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ


Δημοσιογράφος της εφημερίδας Η Σφήνα πάτησε στον Άρη καί σήκωσε την Σφήνα για πρώτη φορά στο Διάστημα .
Στην Αποκλειστική φωτογραφία βλέπετε τον Δημοσιογράφο παρέα με Αρειανό να έχει στό ένα χέρι την Σφήνα καί στο άλλο Μπανανούλες για να ταισει τίς μαιμού αποκλειστικότητες του Καρατζαφέρη.

Ε,ε, ΑΜΑ ΔΕ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΔΩ, ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Δεν πάμε καλά...


Στην αρχή το κοιτάς λες δεν μπορεί λόγω καρναβαλιού, κάποιος κάνει πλάκα... Αλλά απότομα συνειδητοποιείς πως κανείς δεν κάνει πλάκα και οτι η γιαγιά είναι κανονική. Ένα είναι το συμπέρασμα, δεν πάμε καλά...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Αναρτήθηκε από troktiko

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!! ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..

ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ.
-ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ (ΜΑΣ ΛΕΝΕ).
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
-ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ.

ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!

Υ Δ Ρ Ο Χ Ο Ο Σ
Η ελληνική γλώσσα είναι το πολυτιμότερο υπο διεκδίκηση κεφάλαιο που υπάρχει στον κόσμο!
Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα και καθήκον
να διεκδικήσει μέρος από τον αμύθητο πλούτο,
που στο άμεσο μέλλον θα παράγει το κεφάλαιο αυτό.

Τα "κλειδιά" της ελληνικής γλώσσας ...ελληνική κληρονομιά.
Τρισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν κάθε χρόνο οι ΗΠΑ για την ανάπτυξη του κεφαλαίου τους, το οποίο τους συντηρεί στην κορυφή του κόσμου. Το κυρίαρχο κεφάλαιο αυτήν τη στιγμή στον κόσμο είναι το κεφάλαιο-γνώση. Από την τεχνογνωσία κατασκευής ενός αθλητικού παπουτσιού μέχρι ένα τραγούδι που γίνεται επιτυχία, όλα αυτά είναι κεφάλαιο-γνώση, που αποδίδει
κέρδος. Όποιος κατέχει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της μορφής του κεφαλαίου ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη, γιατί εισπράττει άπειρο κέρδος από την παγκόσμια αγορά. Εξαιτίας του στόχου της παγκόσμιας επικράτησης —και για να διατηρούν τις αποστάσεις από τους υπολοίπους ανταγωνιστές τους— οι ΗΠΑ εξαγοράζουν σήμερα τα πάντα. Από απλές καινοτομίες ή πατέντες, μέχρι ανθρώπους, που τους εντάσσουν στον αμερικανικό μηχανισμό παραγωγής κεφαλαίου-γνώσης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 31/1/09

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ Α1 ;;

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!
Το σημερινο φύλλο της "Αλφα ΕΝΑ"

Βρήκαμε τα πάντα. Απο τις ομιλίες και τις κόντρες του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη Ντόρα στη Βουλή, τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ για τον πανηλίθιο δολοφόνου Ολγκάτς, για τα θέματα Μακεδονίας, Θράκης Αιγαίου. το Αγροτικό ζήτημα, τα εργασιακά θέματα, τα μεταναστευτικά προβλήματα,μέχρι αποκαλυπτική συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη , όπου καλεί τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, να βγάλουν τις κουκούλες.
Άντε, πηγαίνετε να την πάρετε γιατί τελειώνει γρήγορα.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 31/1/09

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

The Cage (ντοκιμαντέρ για το τείχος στη Παλαιστίνη)

Μπήκε: 26th January 2009
Από: makis
Θεάσεις: 101
Σχόλια: 0

Το ντοκιμαντέρ The Cage (Το Κλουβί), του Omar Nazzal, παρουσιάζει τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες του τείχους του Απαρτχάιντ στην παλαιστινιακή κοινωνία....


Tags: ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ

Aπο όσα στοιχεία έχω συγκεντρώσει κυρίως απο τον Αργυρόπουλο
(άν θυμάμαι καλά), ειδικό επιστήμονα στον Λεξάριθμο (μπορείτε να τον εντοπίσετε άνετα στο Google), που εργάζεται στην NASA προσφέροντας στους Αμερικανούς τις ικανότητές του ως αριθμομνήμων, γνωρίζω ότι, τα τελευταία χρόνια έχουν φοιτήσει στα ελληνικά Πανεπιστήμια - φιλοσοφικές σχολές τελείως αθόρυβα Αμερικανοί συνεργάτες του γνωστού Μπίλ Γκέητς για να μάθουν όσο καλύτερα μπορούν την αρχαία ελληνική γλώσσα, χωρίς την οποία και χωρίς τα εκατομμύρια μονοσήμαντες ρίζες ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ η δημιουργία ηλεκτρονικής τεχνητης νοημοσύνης.
Οι εξελίξεις στα υπόγεια των ηλεκτρονικών επινοήσεων και κατασκευών υπήρξαν και εξακολουθούν να είναι συνταρακτικές, αλλά σπάνια δημοσιευονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρξε και είναι: - πώς η αγγλική γλώσσα θα πάψει να είναι το μοναδικό εργαλείο στα Windows ή σε κάποια νεώτερη έκδοση Βrowser. Πώς είναι δυνατόν να χαθεί άλλη μία αίγλη της Μεγάλης Βρετανίας σε παγκόσμιο επίπεδο; Απο τότε πέρασε αρκετός καιρός. Στο γνωστό CNN μπήκε κάποια εκπομπή, μεσα απο την οποία μπορούσε να μάθει κανείς αρχαία ελληνικά. Ίσως για την ίδια εκπομπή να γίνεται λόγος και πάλι. Οι Αμερικανοί την συνιστούν σαν μελλοντικό εργαλείο της πληροφορικής. Χωρίς ενδοιασμό, αλλά και χωρίς αποκάλυψη της σκοπιμότητος και της αναγκαιότητος. Στο BBC δέν ήταν δυνατόν να μείνουν πίσω. Αλλά φρόντισαν να πασσαλείψουν το θέμα για τους καλόπιστους αδαείς. Να μάθετε, έλεγαν, αρχαία ελληνικά σε κάποια ραδιοτηλεοπτικά μαθήματα, γιατί η αρχαία ελληνική γλώσσα κάνει καλό στο - κρατηθείτε - εμπόριο !!! Πώς να χαρακτηρίσει κανείς έναν λαό που εξακολουθεί να αφαιρεί το προφυλακτικό... πέρδοντας (sic); Γιατί την ίδια συμπεριφορά δέν έδειξε πάρα πολύ πρόσφατα, όπου, για να δικαιολογήσει τα οικονομικά χάλια της Αγγλίας, πρόβαλε σαν επιχείρημα το δικό μας αλογοσκούφειο οικονομικό άγος; Μακάρι η πρόσφατη προσπάθεια του CNN να δικαιώσει έστω και μετά πάροδο δύο αιώνων την για μία ψήφο - όπως δηλοί ο μύθος ή η πραγματικότης - επιλογή και ψήφιση στο Κογκρέσσο της αγγλικής αντί της ελληνικής ως επίσημης αμερικανικής γλώσσας. ΠΕΛΙΑΣ

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη 31/1/09

Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων στον προαστιακό.

ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

ΑΙΔΩΣ!!!
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γινόμαστε θεατές του ίδιου χιλιοπαιγμένου έργου. Τίτλος του έργου είναι:

« Πώς να απαξιώσετε ένα Ολυμπιακό έργο μια ώρα αρχύτερα»!

Πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα Διευθυνόντων και διευθυντών προερχόμενα από τον χώρο των Golden boys και girls!
Το σενάριο είναι απλό:
1) Ταλαιπωρούμε τον αστικό επιβάτη όσο δεν παίρνει, υποχρεώνοντας τον σε αλλεπάλληλες μετεπιβιβάσεις προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του, πετυχαίνοντας έτσι να μας σιχτιρίσει και να στραφεί σε άλλα μέσα! Μάλιστα για να είμαστε και εντάξει ως Διοίκηση, απαντάμε στις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων εξαγγέλλοντας και μια ηλεκτροκίνηση του δικτύου με καταληκτική ημερομηνία τον Νοέμβριο του 2008, με επίσημη ανακοίνωση-απάντηση παρακαλώ!!! Ε εντάξει, κοντεύουμε.
2) Στην Ελλάδα του 2009 τα άτομα με ειδικές ανάγκες αποκλείονται από τον Προαστιακό, γιατί φροντίζουμε με συνεχείς αφαιμάξεις της πρώτης γραμμής από ανθρώπινο δυναμικό, να μην υπάρχει όχι εργαζόμενος να βοηθήσει, αλλά ούτε καν να πουλήσει εισιτήρια σε τρεις βάρδιες. Εν τω μεταξύ στο διαδίκτυο και όπου αλλού συσσωρεύονται καταγγελίες για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Και τι έγινε; Οι μόνοι αθώοι της ιστορίας, οι εργαζόμενοι δηλαδή, θα το υποστούν κι αυτό.
3) Φυσικά για κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού και επιβατών ας μην μιλήσουμε καλύτερα. Άθλια εκδοτήρια και μάλιστα κεντρικότατα, σταθμοί οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε δημόσιες τουαλέτες μιας και κανονικές δεν υπάρχουν, βρώμα και δυσωδία… Φυσικά αυτά δεν ενοχλούν τον Διευθύνοντα ο οποίος στις συχνές είναι αλήθεια επισκέψεις του στους σταθμούς, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τίποτα!
Κύριε Μιχόπουλε
Σταματήστε να ικανοποιείτε μικρορουσφετάκια και λύστε επιτέλους τα προβλήματα! Σταματήστε να δημιουργείτε με τις αποφάσεις σας προβλήματα στο δίκτυο και στις υπηρεσίες υποστήριξης του! Ενεργοποιήστε αυτούς που εσείς τοποθετήσατε ως υπεύθυνους λειτουργίας της Διεύθυνσης!
Η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί!
Κύριε Υπουργέ
Σας παρακαλούμε να ασχοληθείτε με ένα μέσον το οποίο από πρωτοπόρο και καινοτόμο κατάντησε ουραγός των μεταφορών. Κι αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, το διοίκησαν άνθρωποι άσχετοι με τον σιδηρόδρομο, άνθρωποι χωρίς όραμα και προοπτική. Φροντίστε εσείς προσωπικά να γίνει φιλικό προς τον πολίτη, σύγχρονο και αξιόπιστο.
Εμάς θα μας βρείτε αρωγούς σε κάθε σας προσπάθεια που θα αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση του Προαστιακού!

Με εκτίμηση.

Έδρα: Αθηνάς κ Κρατίνου 9 ,Τ.Κ 10552 τηλ: 210-5272188

fax:210-5272163 Email:somproast@yahoo.gr

Aστέριος Ροντούλης για την ανεργία



Ομιλία στην Ολομέλεια επί της πρότασης

Νόμου του ΚΚΕ

Η καλύτερη προστασία του ανέργου είναι η εύρεση εργασίας, διότι πρέπει να φύγουμε από τη λογική του προστατευτισμού και να περάσουμε στη λογική της τόνωσης της απασχόλησης.

Όμως οι Κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών έκαναν τα εξής λάθη:

Το πρώτο λάθος, ήταν ότι δεν εκσυγχρόνισαν τον τομέα της γεωργίας. Διότι αν είχαμε προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα της χώρας, τότε θα μπορούσε να λειτουργήσει ως απορροφητήρας της ανεργίας για να μη διογκώνεται το φαινόμενο αυτό, λόγω της αστυφιλίας που συνεπάγεται και αυξημένα ποσοστά ανεργίας στη συνέχεια.

Το δεύτερο λάθος, ήταν δεν έδωσαν τη δέουσα βαρύτητα στις νέες τεχνολογίες.
Εμείς που είμαστε ένας έξυπνος λαός, γιατί παραγνωρίσαμε την παράμετρο αυτή που μπορούσε να δώσει νέες θέσεις εργασίας, στηριγμένες πάνω στη γνώση;

Το τρίτο λάθος, ήταν ότι δεν χρησιμοποίησαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, που είναι οι κλιματολογικές συνθήκες, που είναι τα πολιτισμικά, πολιτιστικά αγαθά που έχουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο τουριστικό τομέα.

Το τέταρτο λάθος, ήταν ότι οι Έλληνες, ένας λαός κατ’ εξοχήν συνδεδεμένος με τη θάλασσα, έχει απομακρυνθεί από τη θάλασσα. Το 90%, των πληρωμάτων είναι αλλοδαπής προελεύσεως.

Το πέμπτο λάθος, ήταν η αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών. Μελέτη έδειξε ότι για κάθε πέντε λαθρομετανάστες, δυο Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους όπως επίσης και ότι το 6% του συνολικού μισθού όλων των Ελλήνων χάνεται λόγω της λαθρομετανάστευσης.

Το έκτο λάθος, ήταν το ανεπαρκέστατο εκπαιδευτικό σύστημα που δεν παρέχει κανέναν ουσιαστικό επαγγελματικό προσανατολισμό και καμία αποτελεσματική τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση δημιουργώντας υψηλότατα επίπεδα ανεργίας, όσον αφορά τους πτυχιούχους, άνδρες και γυναίκες, των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ.

· Επανασύσταση της ΜΟΜΑ. Αυτό θα έχει ευεργετικές συνέπειες σε ακριτικές περιοχές ή σε νησιά της χώρας, όπου άνθρωποι θα μπορέσουν να βρουν εργασία.

Θεσμοθέτηση του ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος προκειμένου να μπορούν να ζήσουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως ανάπηροι, μονογονεϊκές

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 31/1/09

Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο υποδιοικητής της 6ης ΔΥΠΕ και δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, κ. Ντίνος Τσερώνης, μαζί με τον υποδιευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, κ. Γεώργιο Ασημάκη χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με θέμα τη λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Τσερώνης ανέφερε: «Χθες στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μετά από πρότασή μου αποφασίσθηκε και υπεγράφη από τον υπουργό Υγείας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, η λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Συνήθως στα περιστατικά που δέχεται το Νοσοκομείο τους κάνει θρομβόλυση ή τους μεταφέρει σε άλλα Νοσοκομεία. Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας κάνουν είτε στεφανιογραφία είτε αγγειοπλαστική.
Μέχρι στιγμής αυτές οι τεχνικές γίνονται μόνο σε ένα Νομαρχιακό Νοσοκομείο, σε αυτό της Χίου, που είναι δωρεά των εφοπλιστών της περιοχής.
Συγκεκριμένα για τον Νομό μας είναι ένα μεγάλο βήμα.
Θέλω γι' αυτόν τον λόγο να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένεια Καρέλια και τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο που από το 2000 έχουν .....

εκφράσει την επιθυμία τους για τη δωρεά αυτή.
Το έργο που πραγματοποιείται είναι μεγάλο, γιατί πέρα από τα 230 εμφράγματα και 360 ασθενείς με ασταθή στηθάγχη, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τη θεραπεία εδώ και όχι να πηγαίνουν σε όποιο Νοσοκομείο τους δεχθεί, άρα πολλαπλό το όφελος.
Ένα ακόμα στοιχείο, που προκύπτει, είναι η δυνατότητα εγκατάστασης 80 βηματοδοτών από το Νοσοκομείο. Επίσης, η χθεσινή απόφαση του υπουργού για να υλοποιηθεί χρειάζεται έναν θωρακοχειρουργό επιμελητή Α' ή Β' και δύο χειριστές εργαστηρίων. Τέλος, με τον εντατικολόγο, που έχει έρθει εδώ και μία εβδομάδα από το Παναρκαδικό, τον θωρακοχειρουργό, που η θέση του έχει ήδη προκηρυχθεί και τους δύο αιμοδυναμιστές, πλέον τους 15 νέους νοσηλευτές που θα στελεχώσουν τις Κλινικές, θα υπάρξει μία ολοκληρωμένη κάλυψη σε αυτό το κομμάτι της παροχής υγείας».
Αναρτήθηκε από Filiatra News

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ; ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ.. ΜΑΓΑΖΑΚΙ;;>> www.greekembassy.org/Embassy/files/hellenic_quest04-12-20030।pdf

MAΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ.

ΜΑΣ...ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ!!
Όπως καταλάβατε (ευχαριστούμε για τα e-mail σας) δουλεύουμε το blogg... κουτσουρεμένοι. Το αριστερό μέρος της σελλίδας είναι... αόρατο κ.λ.π. ΖΗΤΑΜΕ συγγνώμη, αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται απο εμας, αλλά απο τα ... σκουλίκια του διαδικτύου. Ξέρεις, άμα τους χαλάς την ησυχία τους και γίνεσαι ενοχλητικός, αρχίζουν να... θυμώνουν και να παρενοχλούν.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
(Ιδιαιτέρως τον κ. Σφακιανάκη στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος)
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ CNN ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ .ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους। Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας। Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ Apple, o Πρόεδρος της οποίας Τζον Σκάλι είπε σχετικά:....
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Αλλαγή Ημερομηνίας: Ομιλία Καρατζαφέρη για το Βορειοηπειρωτικό

Η ημερομηνία της εκδήλωσης για την Βόρειο Ήπειρο από τον Τομέα Βορειοηπειρωτικού Αγώνα της Νεολαίας ΛΑΟΣ άλλαξε και μεταφέρθηκε μία μέρα αργότερα στις 8/2/2009 στις 07.00 το απόγευμα
Ο Τομέας Βορειοηπειρωτικού Αγώνα της Νεολαίας ΛΑΟΣ, με αφορμή την επέτειο της υπογραφής του πρωτοκόλλου της Κερκύρας στις 17 Φεβρουαρίου 1914 για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου καθώς και την «Κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών μελών τους αφενός, και της Δημοκρατίας της Αλβανίας αφετέρου» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Αυτονομιακός Αγώνας 1914-2009 - Δεν πουλάμε, δεν ξεχνάμε". Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση θα μιλήσει αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα. Ανεξαρτήτως του τι θα ακουστεί, η κίνηση αυτή από μόνη της δηλώνει πως κάποιοι τουλάχιστον αναγνωρίζουν ότι "Βορειοηπειρωτικό ζήτημα" υπάρχει" και δεν συμφωνούν με το θάψιμό του.
Μετά τιμής, Κούτουλας Σπύρος
Γενικός ΓραμματέαςΈΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ "Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ"
Κολοκοτρώνη 44 TK10560, Αθήνα+306936660129 info@himaraunion.comwww.himaraunion.com

Ο κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΛΕΦΤΟBLOGGA ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. Α, ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ!!

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ...

Κύριο
Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Εμείς έχουμε δημοσιεύσει 100 ρεπορτάζ από τη Ζούγκλα με αναφορά στην πηγή. Εσείς πήρατε το αποκλειστικό θέμα του pressmme,
για τον παιδόφιλο που τοποθετήθηκε στην θέση του
αντιπροέδρου στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, το οποίο βγάλαμε πρώτοι χθες και έπαιξε χθες το βράδυ στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 με την τηλεφωνική παρέμβαση του πρώην υφυπουργού Γιώργου Κωνσταντόπουλου και του προέδρου των εργαζομένων και δεν αναφέρατε ούτε λέξη. Γιατί;...
pressmme.blogspot.com
ανρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ...

Το Πατριωτικό κίνημα ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ διοργανώνει εκδήλωση Μνήμης και Τιμής στους μεγάλους νεκρούς της Πατρίδας.
Δεκατρία χρόνια μετά την προδοσία στα Ίμια οι Έλληνες της Κύπρου θυμούνται και τιμούν.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 19:ΟΟ

Θα ακολουθήσει λαμπαδηφορία προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας .
Αναρτήθηκε από ΣΑΡΙΣΑ

Mα καλά, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΝΑΣ

Οι καταγγελίες που έχουμε είναι όντως φοβερές και πιθανώς θα μπορούσαν να συμβούν σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά όπως όλα δείχνουν, τα εξωφρενικά αυτά γεγονότα συνέβησαν δυστυχώς στην Ελλάδα, χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενός σχηματισμού χωρών που διατείνονται ότι κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μάλιστα ενορχηστρώθηκαν από ανθρώπους που «υπηρετούν» την παιδεία!
Η «Βεντέτα» με τη διαμάχη στο σχολείο Σκοτίνας μετά από τις πρωτοφανείς αυτές προκλητικές ενέργειες τείνει να λάβει τραγικές διαστάσεις.
Προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας τρομοκράτησε και εξανάγκασε ιδιωτική κλινική της Λάρισας να δώσει, με το ζόρι και παρά τη θέληση του ασθενούς, εξιτήριο στον νοσηλευόμενο και αντίδικο του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Σκοτίνας Γιώργο Γιαννουλόπουλο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗ «ΒΕΝΤΕΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΟΤΙΝΑΣ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Ο ΟΤΕ εδώ και 7 μήνες κοροϊδεύει άτομα με Αναπηρίες

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ... ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ!!
Υπουργική απόφαση για για την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στην τηλεφωνία από την 1 Αυγούστου 2008 μένει στα συρτάρια των υπευθύνων στον ΟΤΕ οι κύριοι αυτοί γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις υπογραφές 3 υπουργών(τρόπος του λέγειν με 100.000-300.000 ευρώ αμοιβή το χρόνο που να βρουν παλιά παπούτσια )

Η υπουργική απόφαση περιλαμβάνει έκπτωση αξίας δεκαοκτώ (18) ευρώ επί της συνολικής μηνιαίας χρέωσης για χρήση υπηρεσιών πρόσβασης στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο,και δωρεάν χρόνο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αξίας ίσης με την αξία χιλίων (1.000) λεπτών αστικής χρέωσης μηνιαίως.
Η ισχύς της... απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (1 Αυγούστου 2008).
Στα κατά τόπους καταστήματα του ΟΤΕ οι υπεύθυνοι απαντούν ότι δεν έχουν πάρει ακόμη την εγκύκλιο !!!
αναρτήθηκε από apneagr

ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΚΗΣ

Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΠ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
Σας βρίζει, σας λασπώνει, σας απαξιώνει, σας λοιδωρεί, σας διαπομπεύει, σας ειρωνεύεται κι εσείς εκεί, το βιολί του ... μαζώχα. Πάτε και ξαναπάτε στο λασπώδες φυτώριο με τις απότιστες γλάστρες. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την εφημερίδα σε μορφή pdf, πατήστε το παρακάτω linkhttp://www.megaupload.com/?d=47M1VWNC
Ή πηγαίνετε στις σελίδες:http://www.facebook.com/album.php?aid=14826&l=d85c3&id=1093460465

Ελληνικό DNA. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!


Σε περιόδους που το Ελληνικό Έθνος χτυπιέται ανελέητα από δυνάμεις που επιζητούν το χάος και την ολοκληρωτική ισοπέδωση της Ελλάδος, την υπόγεια αλλά οφθαλμοφανή υποστήριξη της τρομοκρατίας (κατά την γνώμη μας με κύριο Πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ) και τον αφανισμό των Ελλήνων, υπάρχουν Έλληνες που είναι έτοιμοι ακόμα να δώσουν ανά πάσα στιγμή την ζωή τους ΟΧΙ! Για το σάπιο κράτος της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ψέυτο-Αριστεράς, αλλά για το έθνος και το Ελληνικό ΦΩΣ, που από αρχής της ανθρωπότητας φωτίζει στην παγκόσμια Ιστορία.
Ευχαριστούμε την κάθε αγνή και πατριωτική φωνή και αγώνα από τον οποιονδήποτε αγωνιζόμενο πατριώτη ‘Έλληνα, από οποιαδήποτε πατριωτική πολιτική δύναμη.
Θα αντισταθούμε και θα πολεμήσουμε μέχρι ρανίδoς με όποιον τρόπο απαιτεί η παρούσα κατάσταση, θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις και «πολεμικά» ρεπορτάζ από απλούς Έλληνες πολίτες (και όχι μόνο), από όλους εμάς που αγωνιζόμαστε ενάντια στην σαπίλα και τον μειοδοτικό και διπρόσωπο ανθελληνικό παραλήρημα των αντί Ελληνικών πολιτικών παρατάξεων και πρωτίστως Ενάντια! Στους ξεπουλημένους στην νέα τάξη της παγκοσμιοποίησης «Δημοσιογραφίσκων» οι οποίοι κριμένοι πίσω από τα πολυτελή αυτοκίνητα τους, τις βίλες τους, κάνουν γαργάρα όλες τις πατριωτικές φωνές, πολεμούν δίχως έλεος την έννοια της λέξης «Έθνους» και Ελλάδας. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, πίσω τους, δίπλα τους, …δεν θα ξέρουν από πού να καλυφτούν!

Elliniko DNA
http://www.facebook.com/group.php?gid=55115857291

Στην ιστοσελίδα του μητροπολίτη Σπάρτης: Με δόξα και τιμή (κατηγορία «Α») παραμένει ο παιδεραστής αρχιμανδρίτης!

ΑΠΟ ΠΟΥ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ" Ο ΠΑΠΑΔΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ 6η ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;
A' ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ
Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Χρήστος Τσαγκαρούλης
ΕΝΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑΟΙ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΕΦΗΜΕΡΙΟΙ
ΤΑΞΗ
Α Τσεραμιό Μακρυστάθης Φώτ.
Μπείτε ΕΔΩ:>>http://www.immspartis.gr/index2.html
Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ αχαια.
Μια άλλη σκοπιά της πολιτικής. Ανάλυση και επεξεργασία των δημοσκοπικών δεδομένων. Ο χρόνος είναι ο κριτής μας. dimoskopia@gmail.com
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΔΡΩΝ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008
Δημοσιεύουμε τον εκτιμώμενο αριθμό εδρών όλων των κόμματων ανά Διοικητική Περιφέρεια όπως αυτός προκύπτει από την επεξεργασία της μηνιαίας εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος της ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ για τον μήνα
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ!!
Σημ.skeftomateellhnika.gr:"Ελα ΑΛΕΚΟ (Χρυσανθακόπουλε)"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

EXETE KHΠΟ; ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΜΠΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ..

Περιηγηθείτε στο http://www. greenkeepers.gr/, για να δείτε σειρά φωτογραφιών από δείγματα της δουλειάς μας και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στην κηπουρική δημιουργία. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να κάνετε τα όνειρά σας... πραγματικότητα!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

ΚΑΤΙ ΣΑΝ... ΖΗΛΕΙΑ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ήρωας στον μουσουλμανικό κόσμο ο Ερντογάν

Ανεβάζει (πολύ επικίνδυνα) για μας στροφές η Τουρκία, που θέλει να μετεξελιχθεί γρήγορα σε στρατιωτική υπερδύναμη. Ο Ερντογάν έκανε κάτι, που αν το σκεφτόμασταν για Έλληνα πρωθυπουργό, η σκέψη και μόνο θα μας προκαλούσε ..ρίγος: Επιτέθηκε ωμά, με τσαμπουκά, που δεν έψουμε ξαναδεί στον Ισραηλινό πρόεδρο Σίμον Πέρεζ, όταν ο συντονιστής της κουβέντας, δεν του έδινε το λόγο να τοποθετηθεί. Εγκατέλειψε το Νταβός μιλώντας για "Zionist Censorship"!!!

Ποιός άλλος ηγέτης στον κόσμο, πλην Αχματινεζάντ θα τολμούσε;

Η ενέργειά του ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Εκατομμύρια sites αναφέρονται με υπερθετικούς χαρακτηρισμούς στον τσαμπουκά, που "'εφτυσε" το Σιωνισμό.

Η είδηση συγκέντρωσε 4.000 θετικά σχόλια σε μια μέρα στο τουρκικό φόρουμ του CNN.

Μια αναζήτηση στο google με erdogan davos, θα σας πείσει!
Παρ΄όλα αυτά οι δυτικοί΄"σύμμαχοί" μας, στηρίζουν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ την επιθετικότατη Τουρκία!!!
(αν δεν έχετε δει το βιντεο: http://taxalia.blogspot.com/2009/01/blog-post_30.html)
Περισσότερα/More...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ

Είπε κανείς τίποτα για προκλήσεις των Τούρκων;

Ε, τότε δείτε και αυτό!



ΟΙ ΤΕΩΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΑΛΑΤ & ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ!


ΣΥΝΤΡΟΦΟ και φίλο αποκαλούσε, ως γνωστόν, τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Π.τ.Δ. και ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ κ. Χριστόφιας.

Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο που ο Ταλάτ τού «έφτυσε κατάμουτρα» τη «συντροφικότητα» και απαίτησε δημοσίως ναμην τον αποκαλέσει ξανά «σύντροφο»! Προχθές, ο Π.τ.Δ. θύμωσε κιόλας που οι δημοσιογράφοι διέπραξαν το… έγκλημα να ρωτήσουν αν στη συνάντησή του με τον Ταλάτ έθεσε το ζήτημα της ομολογίας του «βετεράνου» της εισβολής, «ηθο»ποιού Αττίλα Ολγκάτς, για τις διετεταγμένες, εν ψυχρώ εκτελέσεις, Αδηλώτων Αιχμαλώτων το 1974. «Τι σχέση έχει ο Ταλάτ;», απάντησε εκνευρισμένα ο… απωλέσας τη«συντροφικότητα», κ. Χριστόφιας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ταλάτ «μουτζαχίντ» ΤΜΤ '74 & Αιχμάλωτοι

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Άσπρο Γεράκι - Μαύρο Γεράκι το ίδιο πάντα μένει

Τι κι αν εκλέχτηκε ο νέος Δημοκρατικός Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο Μπάρακ Χουσεϊν (!) Ομπάμα, ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος της υπερδύναμης, ο πόλεμος την ίδια πίκρα και τον ίδιο πόνο αφήνει. Ακόμα δεν πρόλαβε να εκλεγεί και δίνει τη συγκατάθεση του για βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν σκοτώνοντας 18 ανθρώπους.


Αν και πέρασε στα ψιλά, λόγω της μεγάλης σφαγής στη Γάζα, ωστόσο υπογραμμίζει έντονα την τακτική του νέου Προέδρου. Δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην στρατηγική Μπους, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Τι κι αν υπόσχεται επιστροφή των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ, οι επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν μεγαλώνουν, βάζοντας στο επίκεντρο το Πακιστάν, τον πρώην όπως φαίνεται πιστό σύμμαχο. Ουσιαστικά οι 22.000 στρατιώτες που θα αποχωρήσουν απ το μέτωπο του Ιράκ, θα μεταπηδήσουν στο Αφγανιστάν!! Παράλληλα ο νέος Πρόεδρος ζητά από την Ευρώπη ενισχύσεις στον πόλεμο του Αφγανιστάν μέσω του ΝΑΤΟ. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης λοιπόν...



Ο Ομπάμα δεν θα διστάσει να διατάξει και βομβαρδισμούς μέσα στο Πακιστάν, θέλοντας να προβάλει και το πρόσωπο του αποφασιστικού προέδρου που μπορεί να χρησιμοποιήσει και άλλα μέσα πέραν της διπλωματίας. Αυτά τα χτυπήματα είναι μόνο η αρχή λοιπόν, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι Αμερικανοί σκέφτονται να επιχειρήσουν ακόμη και εισβολή στην ενδοχώρα του Πακιστάν, προς εντοπισμό των κρυσφηγέτων του Οσάμα Μπιν Λάντεν, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι Πακιστανικές Αρχές τον υποθάλπτουν.
Δεν είναι τυχαίο πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μεταξύ άλλων δήλωσε: "Δυστυχώς, ναι, θα υπάρξει αύξηση των απωλειών του Αμερικανικού στρατού, καθώς θα δραστηριοποιηθεί σε πολλές αποστολές".
Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η φούσκα φαίνεται πως έχει πλέον ονοματεπώνυμο: Μπάρακ Ομπάμα. Ευχόμαστε να μην βγούμε αληθινοί...
Πηγή Guardian

Ποιά είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία του Πειραιά;

Βαΐτσης Αποστολάτος
Ζ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

ΘΕΜΑ: «Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στα τρία μεγάλα Νοσοκομεία του Πειραιά»

Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο, το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά και το Γενικό Κρατικό Νικαίας, λόγω των τραγικών ελλείψεων που παρατηρούνται σε επίπεδο ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και σε επίπεδο ιατρικού εξοπλισμού. Δεδομένου ότι τα τρία αυτά μεγάλα Νοσοκομεία του Πειραιά εξυπηρετούν εκτός από τον Πειραιά και τους όμορους Δήμους, τη Νότια Αθήνα, τη Νοτιοανατολική Αττική και το Υπόλοιπο, τη Δυτική και Νοτιοδυτική Αττική, τους κατοίκους των νησιών του Αργοσαρωνικού, του Ιονίου, του συνόλου του Αιγαίου πελάγους και της Κρήτης, καθώς και όλους όσοι διέρχονται από το μεγάλο λιμάνι της χώρας,

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Τι συγκεκριμένα και άμεσα μέτρα προτίθεται να λάβει για την επιτακτική κάλυψη των υφισταμένων ελλείψεων προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού των τριών μεγάλων Νοσοκομείων του Πειραιά, με στόχο την εξομάλυνση της λειτουργίας τους και τη διασφάλιση της υγείας των ασθενών τους;
Ο Ερωτών Βουλευτής
Βαΐτσης Αποστολάτος, Α΄ Πειραιώς και Νήσων – ΛΑ.Ο.Σ
Υ.Γ ιστολογίου: Η παραπάνω επίκαιρη ερώτηση συζητήθηκε στη βουλή των Ελλήνων στις 26 Ιανουαρίου

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ... ΚΕΡΔΙΣΕΙ;

Τζ. Καπζά

Βρήκαν τον "κατάλληλο..."

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες που μας έφθασαν, σύμφωνα με τις οποίες η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να πάρει τη... ρεβάνς από το ΠΑΣΟΚ στις μειονοτικές περιοχές, ετοιμάζει για υποψήφιό της στην Ξάνθη τον δημοσιογράφο Τζ. Καπζά.
Ο κ. Καπζά είναι πραγματικά πολύ γνωστός, κυρίως στο εξωτερικό, καθώς συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα διεθνή φόρα όπου επιχειρείται η κατασυκοφάντηση της Ελλάδας για την υποτιθέμενη καταπίεση των «Τούρκων» της Θράκης...
''PASOK poisonous''
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΙΑΝΤΙΣ» ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, στις 18:30, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, Αρχαιοτήτων, Βυζαντινής και Λαϊκής Κληρονομιάς «ΑΙΑΝΤΙΣ», διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα: «Το Πέρασμα της Δοξασμένης Σαλαμίνας από την Ιστορία στη Μυθολογία», στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μαριδάκης, Αξ/κος Π.Ν. ε.α. αποφάσισαν να τιμήσουν τη Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δήμητρα Αράπογλου για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη διάσωση και αξιοποίηση του χώρου των Σαλαμινομάχων.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης και ο Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Γεωργίου.

αναρτηθηκε απο αργυρη σσιδερη παρασκευη 30/1/09

Εκδηλώσεις μνήμης για τα Ίμια σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ

Η επέτειος της ντροπής



Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους τρεις υπέρ πατρίδος πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια, διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΛΑ.Ο.Σ. Τρικάλων και Καρδίτσας. Στα Τρίκαλα, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, θα λάβει χώρα εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον» στις 7:30 μ.μ. Στην Καρδίτσα, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου θα τιμηθούν οι πεσόντες με μνημόσυνο μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία, στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Και στις δύο περιπτώσεις, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει το μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. και πολιτευτής Ευβοίας, ιστορικός και συγγραφέας Σταύρος Καρκαλέτσης.

Ελληνικές Γραμμές
webmaster@e-grammes.gr - http://www.e-grammes.gr

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Κάποιος που λέει τα... αυτονόητα!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Μιλώντας σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά στον Alpha είπε πως επιτέλους δεν είναι δυνατόν να μπουν όλοι οι Έλληνες στο Δημόσιο, παίρνοντας αφορμή από την εξαγγελία του άμεσου διορισμού 60000 υπαλλήλων στο Δημόσιο τομέα από την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα πρότεινε αντί του διορισμού με χρονική διάρκεια ενός έτους, μέσω ρουσφετιού, 60000 κόσμου στο δημόσιο ,για το οποίο θα ξοδευτεί 1 δις. Ευρώ, να δοθούν αυτά τα λεφτά σε επιχειρήσεις οι οποίες θα προσλάβουν κόσμο.
Με αυτόν τον τρόπο και δεν θα γίνουν ρουσφέτια στον ήδη κορεσμένο Δημόσιο τομέα, αλλά και θα βρουν άνθρωποι δουλειά σε επιχειρήσεις για περισσότερο του ενός έτους, χρονικό όριο το οποίο θα ισχύει για τους 60000 που θα προσληφθούν από την κυβέρνηση.
Τέλος ο κύριος Γεωργιάδης χαριτολογώντας τόνισε πως ένα ήταν το θαύμα στην Κανά και ένα το θαύμα της κυβέρνησης, καθώς μέχρι πριν ένα μήνα χτυπιόταν ότι δεν έχει λεφτά και ξαφνικά άνοιξαν οι κρουνοί της κυβερνήσεως και άρχισε να μοιράζει λεφτά.
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive