Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

H χθεσινή δημοσκόπηση της GPO Aκόμα μια δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας για τον ΑΝΤ1 ΠΑ.ΣΟ.Κ 29,2% Ν.Δ 28%---Κ.Κ.Ε 7%---ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ 11,9% ---ΛΑ.Ο.Σ 5,4%
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08
****************************************************

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ...."ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ" ...ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ BLOGG ΜΑΣ!

Φίλες και φίλοι,
Καλώς σας βρήκα.
Αυτό το μάτι, δεν ξέρω πως γράφει στον υπολογιστή σας, αλλά νάσαστε σίγουροι, ότι...γράφει καλά, ακούει καλά και...βλέπει ΠΟΛΥ καλύτερα.
Αυτός ο σατανικός συνδυασμός, θα σας ενημερώνει, τι τρέχει στα πέριξ, που δεν σας τα λέει κανένας άλλος.
Σήμερα η πληροφορία που άκουσε το βιονικό αυτί μου και είδε το τσακίρικο μάτι μου,στο καφενείο της Βουλής, ήταν η "πονηρούτσικη" κουβεντούλα στο τρίτο τραπεζάκι αριστερά, μεταξύ κ.κ.Παναγιωτόπουλου και Γ.Καρατζαφέρη. Δεν άκουσα πολλά αλλά είδα τον Γ.Καρατζαφέρη να σηκώνεται και να λέει στον έτερο Γιώργο,-"Μα τι είναι αυτά που λές βρε Γιώργη; Στον ύπνο σου τα είδες; Πέστους δεν γίνονται αυτά τα πράγματα..."
Αρκετά για σήμερα.
Αύριο Πάλι
"Πίτσα"
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08
************************************************

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?

Ποιοι είναι οι αληθινοί αντάρτες... ...και η πρόταση για προγραμματικό συνέδριο που δεν εισακούσθηκε. Γιατί έχει δίκιο ο Γ. Καρατζαφέρης.....
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης .

Νιώθω περίεργα.
Eίναι απο τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον Γιώργο Καρατζάφερη. Αντάρτες δεν ειναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά ολοι αυτοί που στο όνομα της προστασίας του Κώστα Καραμανλή έχουν δημιουργήσει ενα αποκρουστικό παρα-σύστημα εξουσίας που οχι μονο εκμεταλεύεται τα θέλγητρα της εξουσίας αλλά απομακρύνει και την πατρίδα μας απο το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να αντιληφθεί οτι οι πιο ισχυροί υπονομευτές της εξουσίας του και της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στα διπλανά του γραφεία και ίσως και στο δικό του.
Γιατί μονο ως υπονομευτής της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας μπορεί ναχαρακτηρίστει κάποιος ο οποίος αρνείται την διενέργεια Προγραμματικού Συνεδρίου.
Προγραμματικό Συνέδριο που θα βοηθούσε αφενός την Νέα Δημοκρατία να αφουγκραστεί την οργή και την θλίψη της κοινωνίας και αφετέρου να ''αγοράσει'' πολιτικό χρόνο.
Το οτι δεν το αντιλαμβάνονται δεν αποτελεί απλά ένδειξη οτι δεν έχουν το στοιχειώδες ένστικτο της πολιτικής αυτο-συντήρησης αλλά οτι οι ιδιοι ειναι οι χειρότεροι και πιο φανατικοί υπονομευτες του Καραμανλή.
απο το press-gr
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08
**************************************************

ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ανα
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Αθήναι, 30 Σεπτεμβρίου 2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Βουλευτής Β΄ Αθηνών κος Σπυρίδων - Αδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Α΄Αθηνών κος Αθανάσιος Πλεύρης, θα καταθέσουν αύριο 1η Οκτωβρίου ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Στυλιανίδη, σχετικά με την κακοποίηση παιδιών από Εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με καταγγελίες Γονέων και Κηδεμόνων, το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κρούσματα ενδοσχολικής βίας από εκπαιδευτικούς, που χρησιμοποιούν απαράδεκτους τρόπους προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη.
Οι Βουλευτές κ.κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης ερωτούν τους αρμόδιους Υπουργούς:

1. Τι μέτρα έχουν ληφθεί από τα αρμόδια κλιμάκια, ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης των παιδιών στα σχολεία;

2. Πως θα προστατευτούν οι μαθητές από ορισμένους εκπαιδευτικούς, που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα χειροδικία ή βλασφημίες για να επιβάλλουν την τάξη; και

3. Ποια μέτρα έχουν ληφθεί, ώστε να μην υπάρχουν κρούσματα ενδοσχολικής βίας μεταξύ των μαθητών ή ακόμα και από όμορα σχολεία;
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08
*********************************************

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ...ΜΟΝΟ (?) ΣΕΝΑΡΙΟ; ΑΜ,ΔΕ!!


Ο Μητσοτάκης ειδοποιεί τον Δαϊλάκη να μην παραιτηθεί από βουλευτής, αυτός πειθαρχεί!!
Δύο ακόμη ελεγχόμενοι από το Μητσοτακέϊκο βουλευτές προκαλούν την διαγραφή τους από την Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας ή δηλώνουν ανεξάρτητοι οι ίδιοι!!
Η Ντόρα ετοιμάζεται για την διαδοχή.
Με δεδομένη την κατηγορηματική άρνηση του Καραμανλή να συζητήσει με τον ΛΑΟΣ, τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο.
Τότε εφαρμόζεται το σχέδιο που πρώτη η ΑΥΡΙΑΝΗ απεκάλυψε προ ημερών, επιχειρείται ανεπιτυχώς η λεηλασία τεσσάρων Βουλευτών του ΛΑΟΣ.
Η ρόμπα του Καραμανλή δεν έχει άλλα κουμπιά!!
Ο βασιλιάς είναι ολόγυμνος!! Οδηγείται σε εκλογές !!
Αλληλοεξοντώνεται προεκλογικά με τον Γ Παπανδρέου με δηλητηριώδη βέλη και τρομακτικές αποκαλύψεις εκατέρωθεν σκανδάλων.
Παίρνουν χαμηλά ποσοστά στις εκλογές και οι δύο τους… Απορρίπτουν εκ προοιμίου κάθε συνεργασία με τους μικρότερους σχηματισμούς.
Αμέσως εφαρμόζεται το τελευταίο σχέδιο αλά Όστενραϊχ (Αυστρία)-Ντόϊτσερεμπουμπλικ (Γερμανία).
Οι δύο πρώην μεγάλοι συγκυβερνούν, αφού κανείς τους δεν έχει αυτοδυναμία….
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ…..
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΧ ΤΟ 1999 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;


(ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΧ ΤΟ 2000 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;)


2) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

3) ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ

4) ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ

ΠΑΣΟΚ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ..

6) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥ (ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΡΝΤΟΧ

7) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..

8) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΕΞΙΟΣ» ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ»

ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

9) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ

-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ…

10) Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ..

11) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΣΠΑΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!

12) Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ «ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ» ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ!!

αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08


ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ? ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!

14:30 ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!
*******************
*******************
15:00μμ : TOYΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ Ο ΔΑΪΛΑΚΗΣ.
ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟ.
ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΡΑΜΑ.
******************************

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG TOY 2008


First Meeting of the Bilderberg in 1954
Από το Greek American News Agency
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, η Βουλευτής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο γνωστός συνάδελφος και επιτελικό στέλεχος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ. Αλέξης Παπαχελάς και ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς (υιός Ιωάννη ) Βαρβιτσιώτης, πρόεδρος της γνωστής διαφημιστικής εταιρίας V+O που εξέδωσε και το σχετικό δελτίο τύπου για το μεγάλο deal μεταξύ Deutsche Telecom & OTE, ήταν οι "εκλεκτοί" προσκεκλημένοι στη συνεδριάση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ από της 5 μέχρι και της 8 Ιουνίου 2008. Όλα τα άλλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και φυσικά σε αυτή τη συνεδρίαση ποτέ δεν εμφανίστηκε -γιατί πολύ απλά δεν προσκλήθηκε- ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως ανεύθυνα διαδέδεται μέσω διαδικτύου από "σατυρικές" και μη, ιστοσελίδες. Το Greek American News Agency σήμερα αποκαλύπτει την επίσημη λίστα συμμετοχών στη συνεδρίαση του της Λέσχης Bilderberg όπως αυτή δόθηκε σε ανώτερους κυβερνητικούς κύκλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι η λίστα με όλες τις επίσημες συμμετοχές στην οποία φιγουράρουν όπως πάντα τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των κυβερνήσεων αλλά και οργανισμών που έχουν διαδραματίσει μείζον ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις τα τελευταία 30 χρόνια με πρώτους τους Χένρι Κίσικγερ και Π Γούλφοβιτς. Η συνεδρίαση του 2008 όπως θα διαπιστώσετε έχει αυξημένη την παρουσία Ρώσων επιχειρηματιών κάτι που λέει και αφήνει να εννοηθούν πολύ περισσότερα...Σε αυτή τη λίστα θα δείτε και τους Έλληνες που παρακολούθησαν τις εργασίες και την θεματολογία της αντζέντας της 3ημερης συνεδριάσης. ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ
ΕΔΩ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ TOY 2008, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008.Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ >>

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ?

TOYΣ THN EKANE Ο ΔΑΪΛΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΕ 150 Η ΝΔ. Με ΤΑΤΟΥΛΗ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ,ΡΕΓΚΟΥΖΑ κλπ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ !!

Οι νέες δηλώσεις - φωτιά του Στ. Δαϊλάκη...

.
Κατορθώσαμε να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κόμμα... Πιο μπροστά από μένα θα φύγει ο Καραμανλής!
.
Στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο στους δημοσιογράφους, έξω από την Βουλή, ο Σταύρος Δαϊλάκης είπε:
"Αυτά που είπα, τα είπα για το καλό της κυβέρνησης και του Καραμανλή. Λυπάμαι που ο Καραμνλής είναι δεύτερος από ένα κόμμα δωματίου οπως είναι το ΠΑΣΟΚ. Αυτό κατορθώσαμε. Ξανακάναμε κόμμα το ΠΑΣΟΚ που ήταν απόκομμα και μέχρι πριν από ένα μήνα δεν μαζεύονταν πάνω από εικοσι άτομα στις συγκεντρώσεις ου.
Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που η κυβέρνησή μας δεν έλυσε τα προβληματα του.
Ελπίζω η θυσία Δαϊλάκη να είναι η απαρχή για να πάρει πάλι μπροστά η κυβέρνηση.
Ο τελευταίος που θα φύγει από τη ΝΔ είμαι εγώ. Πιο μπροστά θα φύγει ο Καραμανλής.... Το λέω αυτό με την έννοια ότι πιο πιστός βουλευτής στον Καραμανλη από μένα δεν υπάρχει.
Δεν είμα βουλευτής με νοηματική.... Δεν είμαι άλαλος.
Βεβαίως και επιμένω για το περιβάλλον του πρωθυπουργού. Οταν υπάρχει πρόβλημα, η αυλή είναι αυτή που θέλει σκάψιμο...
Αυτή τη στιγμή ακούω την εντολή του λαού της Δράμας που μου λέει: μείνε, είσαι η φωνή μας".
Στην ερώτηση αν θα παραιτηθεί από βουλευτής, απάντησε:
"Η ΝΔ είναι το σπίτι μου. Θα κάνω ό,τι θέλει το κόμμα μου. Κανείς δεν μου ζήτησε παραίτηση. Τώρα πάω να παραλάβω την απόλυσή μου..."

ΩΡΑ 10:15 30/9/08 ΔΙΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαδήλωση για τους γάμους ομοφύλων (δηλ.των"ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΦΥΛΩΝ!!)

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ"


Με συνθήματα όπως: «το δικαίωμα στον πολιτικό γάμο ανήκει σε όλους και σε όλες» δεκάδες πολίτες διαδήλωσαν χθες έξω από τη Βουλή, υπέρ της εγκυρότητας των γκέι και λεσβιακών γάμων που τελέστηκαν στην Τήλο το καλοκαίρι.
Οι παρευρισκόμενοι (ες) επέδωσαν ψήφισμα στη Γραμματεία του Κοινοβουλίου, με το οποίο ζητούν από τα κοινοβουλευτικά κόμματα να υποστηρίξουν δημόσια την εγκυρότητα των γάμων των δύο ομόφυλων ζευγαριών, αναγνωρίζοντας πως οι γκέι και οι λεσβίες έχουν τα ίδια προνόμια, δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους υπόλοιπους πολίτες.
Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Πέμπτη, 2/10, έχει οριστεί δικάσιμος για τις δύο αγωγές που κατέθεσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, Γ. Οικονόμου, προκειμένου να κηρυχθούν οι γάμοι ανυπόστατοι.

Ο Massimo Cacciari, φιλόσοφος, ελληνιστής και Δήμαρχος Βενετίας, στην Αθήνα

Θα μιλήσει την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2008, ώρα 19:00,
στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

(απέναντι από το Πολυτεχνείο, Στουρνάρη και Πατησίων)
Είσοδος ελεύθερη

Μία συγγνώμη Κύριε Δήμαρχε τής Βενετίας!

Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε τήν φιλοξενία ιερή.
Μέ τήν ευκαιρία όμως τής ομιλίας σας στήν Αθήνα θά θέλαμε νά σάς ρωτήσουμε, πότε θά ζητήσετε συγνώμη ,γιά τήν λεηλασία καί τίς καταστροφές που επέφεραν οι πρόγονοί σας στήν Ελληνική αρχαιολογική κληρονομιά. Θυμηθείτε ότι τό περίφημο τέθριππο στόν Αγιο Μάρκο, οι Λέοντες στό Αρσενάλε καί τά περισσότερα γλυπτά του Αρχαιολογικού Μουσείου τής Βενετίας ειναι κληρονομιά μας.
Δέν σάς ζητούμε να τα επιστρέψετε.Μία συγγνώμη όμως από εσάς, σάν άνθρωπος τών γραμμάτων θά έπρεπε να ειπωθεί δημοσίως.

Una scusa Signor Sindaco di Venezia !

Noi Greci consideriamo l’ ospitalita’ sacra.
Con l’ occasione pero’ della sua conferenza ad Atene vogliamo chiederVi , quando chiederete scusa per la depredazione e la devastazione che hanno riportato i Vs. antenati alla nostra eredita archeologica.
RicordateVi che la famosa Quadriga a San Marco, i Leoni ad Arsenale e quasi tutti i tesori esposti al Museo Arceologico di Venezia sono nostra eredita’.
Non Vi chiediamo di restituirceli. Una scusa pero’, da un uomo letterato come Voi, bisognerebbe essere espressa pubblicamente.
******************************

Σημ. Κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να διεκδικούμε, ότι δικαιούμαστε. Η Ελληνική παράδοση και κληρονομιά μας είναι παντού στον πλανήτη, εκτός της Ελλάδας. Βλέπετε κάποιοι τα είδαν σαν Μητσοτακικές ιδιοκτησίες και φρόντισαν να τα ... σπείρουν παγκοσμίως. ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι είναι υποχρεωμένοι να τα ....επαναπατρίσουν.Δύσκολο ε? ΟΧΙ ακατόρθωτο όμως!

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ:...ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ:....ΕΝΤΙΜΟΣ!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !

ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30πμ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΑΡΤΗ" ΔΑΪΛΑΚΗ. ΡΕ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!! ΑΝΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ? Ή ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ? ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ (ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!) ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ,ΚΑΘΑΡΟ, ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΛΟΓΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ...ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ .....ΚΟΤΕΤΣΑΡΧΗΣ!!
Λέει λοιπόν στο βιογραφικό του:.......

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Στις 16 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε με ευθύνη για να αναδείξουμε υπεύθυνους πολιτικούς που θα προχωρήσουν την Ελλάδα μπροστά στο δρόμο της Νέας Εποχής που ξεκίνησε με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Είμαι βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει μια μεγαλειώδη και σαρωτική νίκη στη Ν.Δ. μαζί με την εντολή στον Κωνσταντίνο Καραμανλή να συνεχίσει την πολιτική για μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και πιο δίκαιη Ελλάδα.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ψήφος σας αποκτά μεγάλη δύναμη. Βοηθείστε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να στελεχωθεί με κατάλληλα άτομα, με ικανούς πολιτικούς που θα μπορούν να διεκδικούν και να προωθούν τα δίκαια της Δράμας.
Ο πολιτικός πρέπει να σας κοιτάει στα μάτια, να λέει την αλήθεια χωρίς φόβο, να είναι αποτελεσματικός, υπεύθυνος, σίγουρος. Πάνω από όλα όμως πρέπει να έχει την ωριμότητα και τη γνώση για το πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι.
Ελάτε μαζί μου!
Δώστε μου τη δύναμη ν' αγωνιστώ μαζί σας και πάλιγια να κάνουμε τη Δράμα αυτό που της αξίζει. Πρωταγωνίστρια των νέων εξελίξεων.
Σταύρος Δαϊλάκης
Δημιουργικά προκλητικός, ώριμος και ρεαλιστής, με αιρετική σκέψη και απόψεις ριζοσπαστικές που δεν εγλωβίζονται σε συμβατικά σχήματα και μίζερες αντιλήψεις, ο κ. Δαϊλάκης συνεχίζει την πορεία του στα κοινά του νομού μας. Μια πορεία που ξεκινά από παλιά, έχοντας περάσει από όλες τις βαθμίδες διοίκησης. Μια παρουσία η οποία σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθάνονται άνετα και οικεία μαζί του. Το έξυπνο χιούμορ του, η ριζοσπαστικότητα των απόψεών του, το καθαρό μυαλό και οι άμεσες απαντήσεις κάνουν τη συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα. Κυρίως το τελευταίο διάστημα που το προεκλογικό θερμόμετρο συνεχώς ανεβαίνει και οι αντιπαραθέσεις και οι ίντριγκες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, είναι ευχάριστο να συναντάς ανθρώπους που μπορούν να διατηρούν το επίπεδο και το ιδιαίτερο στυλ τους.
Χαμόγελο πραγματικό, ανθρώπινο, χειραψία ζεστή, άνετη σε αντίθεση με τις τυπικές χαιρετούρες που έχουμε συνηθίσει να ανταλλάσουμε με τους πολιτικούς ή καλύτερα που έχουν συνηθίσει να αναταλλάσουν αυτοί με τους ψηφοφόρους τους.
Ο κόσμος στο γραφείο του πολυάριθμος, κάθε ηλικίας. Μπαίνουν, χαιρετούν, εύχονται καλή επιτυχία. Τα τηλέφωνα χτυπάνε συνεχώς. Είναι γνωστή η μεγάλη συμπάθεια όλων προς το πρόσωπο του κ. Δαϊλάκη και η συμπάθεια αυτή δεν περιορίζεται σε ανθρώπους που ανήκουν αποκλειστικά στο κόμμα της Ν.Δ. Ανθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, έχουν κάτι καλό να πουν γι' αυτόν. Η πόρτα του γραφείου του είναι πάντοτε ανοιχτή για όλους. Οι λύσεις που προτείνει είναι σίγουρα άμεσες, αποτελεσματικές, ρεαλιστικές και πάνω απ' όλα αληθινές.
«Ο πολιτικός πιστεύω πως πρέπει να δίνει λύσεις, να τελειώνει δουλειές, να κερδίζει την αγάπη του κόσμου καθημερινά, να προσφέρει. Είμαι από τους ανθρώπους που μπήκαν στον πολιτικό στίβο για να προσφέρουν και αυτό το αποδεικνύω καθημερινά. Λέω την αλήθεια στον κόσμο και δεν αρνούμαι την βοήθεια σε κανέναν, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται.
Για μένα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.
Για μένα υπάρχει μόνο η Δράμα. Την επόμενη μέρα της επανεκλογής μου είχα πεί ότι εγώ θα είμαι κόμμα ... Δράμα. Και αυτό αποτέλεσε για μένα απαράβατο κριτήριο των επιλογών μου.»

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ κ. ΔΑΪΛΑΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η "ΜΑΓΚΙΑ" ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.
Όσο περνάνε οι μέρες τόσο φαίνεται η¨"τσάμπα μαγκιά" του Πρωθυπουργού, που θέλοντας να υψώσει το ανάστημά του στην Κ.Ε. δεν δίστασε να πετάξει το γάντι χωρίς να σκεφτεί τι θα γίνει αν κάποιος το σηκώσει. Έτσι έχουμε μετα τη "μαγκιά", τον κ. Τατούλη, Τον κ. Γιαννόπουλο και σήμερα τον κ.ΔΑΪΛΑΚΗ, ο οποίος ευθέως ζήτησε να φύγουν Ρουσόπουλος και Αγγέλου. Το μπαλάκι λοιπόν στον Κ.Καραμανλή ο οποίος αν αντιδράσει, θα πρέπει να προχωρήσει σε διαγραφές, όπως είχε απειλήσει, ή να κάνει πως δεν άκουσε και να ενταθεί το κύμα αμφισβήτησης τόσο του ιδίου όσο και των όσων με στόμφο δήλωνε προ 3ημέρου. Αν προχωρήσει σε διαγραφές πέφτει η Κυβέρνηση, αν δεν κάνει τίποτα αυτογελοιοποιείτε και είναι έρμαιο στα χέρια ανταρτών και όσων θέλουν τον εξευτελισμό του και την αναγκαστική παραίτησή του. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος επέλεξε και πληρώνει τις επιλογές του. Και όπως λέει ο λαός: "ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ".
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ MADE IN USA? ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ!!

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ... ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ...

Δεν ειναι τυχαια η επιλογη της χωρας,
για την διεξαγωγη της "Σοσιαλιστικης Διεθνους"...
η οποια πραγματοποιηται αυτες τις μερες,υπο την προεδρια του Γιωργου Παπανδρεου,στο φυσικο του χωρο...τη Νεα Υορκη...





Ειναι η πληρης αποδοχη,ολων των ηγετων που συμμετεχουν στο εν λογω πανηγυρι,οτι ο Σοσιαλισμος για να μπορεσει να εφαρμοστει πρακτικα στις μερες μας,θα πρεπει να συμβαδισει πιστα με τον καπιταλισμο και με ολα τα παραγωγα του.
Ετσι,για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και εν ετει 2008, πιστευουμε ακομη σε ιδεολογιες...

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!! ΜΑΖΙ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: «ΟΙ ΓΑΜΟΙ (μπερδεμενοφύλων έτσι?) ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΙ» {ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ κ.λ.π.Βαλλιανάτοι}

Στις 2 Οκτώβρη εκδικάζεται στο πρωτοδικείο της Ρόδου η αγωγή ακύρωσης των γάμων των δυο ομόφυλων ζευγαριών. Σας καλούμε σε μια δημόσια εκδήλωση αλληλεγγύης για το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών και πολιτισσών στον πολιτικό γάμο την Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη έξω από τη Βουλή των Ελλήνων στις 18.00. Σας καλούμε να φωνάξουμε: «ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΙ»
ΠΑΡΤΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για το δικαστικό αγώνα: Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη στο Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13, 23.00
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ:
Athens Pride - Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας - Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας - Καμπάνια για τον Πολιτικό Γάμο - Σύμπραξη κατά της Ομοφυλοφοβίας - Δίκτυο Υποστήριξης Ομοφυλόφιλων - Ερμής - Be positive Εθελοντές για θέματα Φύλου και Διακρίσεων - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό «Αντιγόνη» - Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι - Σύνθεση Ενημέρωση Ευαισθητοποίηση για το ΗIV/AIDS - Κέντρο Ζωής - Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα - Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας - Φεμινιστικό Κέντρο Αθήνας - Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας - ΟΚΔΕ/Σπάρτακος - Κόκκινο - Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά - Διεθνιστική Εργατική Αριστερά - Πρωτοβουλία Γένοβα - Δημοτική Κίνηση Ανοιχτής Πόλης - Φιλελεύθερη Συμμαχία -
Οικολόγοι Πράσινοι - Νεολαία Συνασπισμού - Ομάδα για τη Σεξουαλική Ταυτότητα -ΠΑΣΟΚΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣΠρωτοβουλία Έλληνες Μπλόγκερς κατά των Διακρίσεων.
Και για του λόγου το αληθές...ΕΔΩ>
http://www.athenspride.eu/index.php?lang=gr
**************************************
ΣΗΜ.seftomasteellhnika.gr:
Δεν έχουμε τίποτα με τους δυστυχείς... μπερδεμενόφυλους, απλά μην επιμένουν αντί να ξεμπερδέψουν αυτοί το φύλο τους να μας ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να μπερδέψουμε ΕΜΕΙΣ, το ΔΙΚΟ μας φύλο.
Γούστο τους να κάνουνε ΟΤΙ θέλουνε,ΙΔΙΩΤΙΚΑ, αλλά να μην προκαλούν ΔΗΜΟΣΙΑ.
Εντάξει φίλοι, φίλες κ.λ.π....ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΦΥΛΟΙ?

ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Πιστεύει κανείς ότι οι ανύπαρκτοι κομματικά οικολόγοι συγκεντρώνουν 4,5% του εκλογικού σώματος ή ότι κατασκευάζεται τεχνητά ένα μη κόμμα, ώστε οριστικά να πειστούν οι δύο μονομάχοι να οδηγηθούν στο μονόδρομο της συγκυβέρνησης;
Είναι γνωστό ότι με εξακομματική βουλή δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση ούτε με 45%.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει δοκιμασία αυτονομίας η διαλυτικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Ο δε Γ Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «παραλαβή» της πολιτικής βάσης της κεντροδεξιάς θέτοντας μονομερώς τρείς ανεκπλήρωτους εκ προοιμίου όρους στον κ Καραμανλή για να μην καταρρεύσει:
Α) «Πατριωτική πολιτική».
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κυβέρνηση γραμμή για Σκόπια (Ναι στο όνομα Βόρεια Μακεδονία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ), Δ Θράκη (να αποκαλούνται Τούρκοι, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ), στήριξη Ελληνοκυπρίων ενάντια στο σχέδιο ΑΝΑΝ (Υπέρ του σχεδίου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ).
Β) «Να διώξει τους διεφθαρμένους υπουργούς»! Είναι σαν να λέει στον Βαρδινογιάννη σου δημεύω την περιουσία!!
Γ) «Φιλολαϊκή οικονομική πολιτική» σαν να ζητά να σταματήσουν τηναρπαγή οι επαγγελματίες κλέφτες τουδημοσίου.
Ο ελιγμός του ΛΑΟΣ έκλεισε τον βηματισμό του με την κατηγορηματική δήλωση στο ΑΛΤΕΡ ( βραδινό δελτίο ειδήσεων),
« Σε κάθε περίπτωση ο ΛΑΟΣ θα κατέβει μόνος του στις εκλογές όποτε γίνουν».
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος
Mon(ah)opoly
http://kourkouti.yooblog.gr/

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ !! 9:00μμ/29/9/08
SALUS PATRIA, SUPREMA LEX ESTO...


Η χθεσινή σαφής και ανοιχτή πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη για στήριξη της κυβέρνησης της Ν.Δ., επιβεβαιώνει ότι ο ΛΑΟΣ θέτει με ανιδιοτέλεια πάνω από κάθε στενό κομματικό συμφέρον, την στήριξη της πατρίδος, σε μια πολύ δύσκολη εσωτερική και εξωτερική συγκυρία.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν ζητά τίποτε για τον εαυτό του, ούτε Υπουργεία, ούτε άλλη εξουσία. Θέτει μόνο τρεις όρους, που ζητά όλος ο Ελληνικός Λαός και αφορούν:

· Αλλαγή ρότας στα εθνικά και εξωτερικά θέματα (Σκοπιανό, Δ. Θράκη, στήριξη Ελληνοκυπρίων) σε πατριωτική κατεύθυνση.
· Απαλλαγή από καταστάσεις «ομηρίας» του Πρωθυπουργού από αλαζόνες «Πρωθυπουργεύοντες» Υπερυπουργούς της διαπλοκής και της «πισίνας».
· Στροφή σε φιλολαϊκή οικονομική πολιτική με χτύπημα της διαφθοράς και της μίζας.

Η κατάρρευση της Κυβέρνησης του κ. Καραμανλή κατά κανένα τρόπο δεν πρέπει να σημαίνει και κατάρρευση του πυλώνα της κεντροδεξιάς βάσης
.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 29.9.08
***************************************************************

"HALDIR" ΠΡΟΣ ΦΙΛΤΑΤΟ "ΙΑΣΩΝΑ"

Είσαι πονηρούλης κ.Ιάσωνα.
Να μην πω κουτοπονηρούλης όπως ίσως κάποιος κακοήθης να έλεγε.
Όχι, εδώ πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο.
Κάποιος άλλος θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει ως πνευματικά κουφό, ως νήπιο που χρήζει επανάληψης,ως άλαλο κωφό και μουγκό,ως νοσούντα της επιλεκτικίτιδας. Αλλά αυτός θα ήταν κακοήθης, έτσι δεν έιναι? Κακοήθης "ευγενοφανής".
Εδώ δεν κάνουμε προσωπικές επιθέσεις, μιλάμε δημοκρατικα πάντα.
Λοιπόν, ευγενέστατε κ.Ιάσωνα, σας παρακαλώ να μην βαζετε άλλα λόγια στο στόμα μου από αυτά που έχω πει εγώ.
Συνεχίζεις και απαντάς σε μια ερώτηση που δέν σου έχω θέσει εγώ.
Εθεσα 4 ξεκάθαρα ερωτήματα, ορίστε ξανά και το link: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/09/ldir-latvia-letonia.htmlO κ.Ιάσωνας επιμένει να απαντάει στη δική του ερώτηση:
"Γιατί η Δύση περίμενε το σύμφωνο για να επιτεθεί". Και απαντάει ότι δεν ήταν δυνατό να σκεφτούν κάτι τέτοιο γιατί θα τους έπιαναν νευρικά γέλια.
Μάλιστα αυτή την απάντηση την έχει δώσει καρμπόν σε 5-6 πόστ, (επρόκειτο κατηγορηματικά για γέλια νευρικής φύσεως, δε θα μπορούσε να τους πιάσει κάτι άλλο).
Αλλά και μόνο η απάντησή του ότι η δύση δεν περίμενε αυτή τη συμφωνία, τι δείχνει?
Οτι περίμεναν κάτι άλλο. Τι περίμεναν? Περίμεναν να επιτεθεί η Γερμανία στη Σοβιετική Ενωση.Καθόλου όμως δεν έχει απαντήσει ο κ.Ιάσωνας σε αυτά που τον ρωτάμε.
Θα χρησιμοποιήσουμε λοιπόν την μέθοδο την νηπιακής επανάληψης για να δούμε αν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Γ+ι=γι , γι +α = για ,τ+ι=τι όλο μαζί= γιατί.
Κατά τον ίδιο τρόπο και τα λοιπα
Για-τι οι Αγ-γλοι και Γάλ-λοι ε-πέ-τρε-ψαν τον ε-ξο-πλι-σμό της Να-ζι-στι-κής Γερ-μα-νίας, πα-ρά τη συν-θή-κη των Βερ-σαλ-λι-ών?
Φιλικά
Haldir

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ? ΩΡΑ 8:20μμ/ 29/9/08

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ.
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΛΑ.Ο.Σ
1) ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
2) ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3) ΔΙΩΞΙΜΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΙΩΝ
ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ κ.λ.π.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΖΗΤΑΕΙ "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ" ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Pressure for Corfu autonomy grows

By Malcolm Brabant
BBC News, Corfu

Sweating in the late afternoon heat, Corfu rebel Harry Tsoukalas pushed his way through brambles consuming the graffiti-covered, roofless church on the Mon Repos Estate, where the Duke of Edinburgh was born.

Harry Tsoukalas
Harry Tsoukalas says Corfu does not get a fair deal

Mr Tsoukalas, whose surname translates as potter, pointed in disgust at the 17th Century frescoes exposed to the elements and disintegrating in the dilapidated chapel.

"This is a disgrace," he says.

"The central government doesn't care about our heritage. We have so much history on this island and Athens simply doesn't care. These frescoes are a national treasure."

The estate's Buckingham Palace connection makes it a magnet for British tourists but Mr Tsoukalas, a Greek-Australian property developer, regards the church as a prime example of Athenian neglect.

ANΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ PANIC

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ ΡΕ;

O ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ , "ΠΟΙΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Πορτιέρηδες


Στα πληγιασμένα κορμιά των γερόντων μας

που τους αφήνουμε βορά να γίνουν

σε ύαινες και όρνια,

τη φτωχική τους σύνταξη ν’ αρπάζουν

και τα χρυσά τα δόντια

να ξεριζώνουν απ’ το στόμα,


είν’ η Ελλάδα που δέρνεται,

είν’ η Ελλάδα που ματώνει,

είν’ η Ελλάδα που χλευάζεται

και ταπεινώνεται.

Κι είμαστ’ εμείς οι θλιβεροί πορτιέρηδες,

τάχα μου απόγονοι

προγόνων που τα γηρατειά τιμούσαν,


με την παραίτηση στο μέτωπο

να προσκαλούμε ύαινες και όρνια

«περάστε κόσμε, χαρίζουμε πατρίδα».

Γρηγόρης Δημ. Ρώντας

Πολιτικό χρήμα: Παρόν Έξυπνο χρήμα....





wall_street.jpgΠέρυσι τέτοιο καιρό, διαπιστώναμε την ολοκλήρωση του ανοδικού κύκλου στις αγορές μετοχών και εκφράζαμε την επιβεβαίωση παλαιότερων προβλέψεών μας για την αδυναμία της αμερικανικής οικονομίας. Σε ανάλυσή μας στις αναφέραμε:"Ενώ οι οικονομολόγοι και οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι προσπαθούν εδώ και χρόνια και ιδιαίτερα φέτος, να μας πείσουν πως η οικονομία βαίνει πολύ καλά αναπτυσσόμενη και ενώ στις ΗΠΑ, μέχρι και αυτήν τη στιγμή, οι πολιτικοί διακηρύττουν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, η πραγματικότητα, δυστυχώς, επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μας και φαίνεται προβληματική.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ TOP 20 BLOGS

Επειδή ΔΕΝ είμαστε πολύξεροι και ειδήμονες επι παντός επιστητού-ως είθισται- ρωτήσαμε τον.... ειδικό φίλο BILL και μας έδωσε αυτολεξί τις πιο κάτω διευκρινίσεις:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ EINAI H ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.
ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ π.χ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 17.810 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ SITES.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Π.Χ. ΤΟ ΥΑΗΟΟ EINAI STO N.1, TO GOOGLE ΣΤΟ Ν.2
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν. 414.024. ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ (ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ). ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ BLOGSPOT ΕΙΣΑΙ 17ος ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕΣ 662.402 (Μ.Ο. ΤΡΙΜΗΝΟΥ) - 414.024 (Μ.Ο.ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ) = 250.000 ΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ (ΕΩΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ!!!). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ..1.000.000. ΕΦΑΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 600.000 SITES ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Κατανοητό;

Μιά ύποπτη και επικίνδυνη επίσκεψη!

ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..

*Η επίσκεψη της Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ στην Μακεδονία και Θράκη κρύβει πολλούς
κινδύνους γιά την Ελλάδα.*

*Γράφει ο Διονύσης Ε. Κονταρίνης.
Νέα Υόρκη Σεπτέμβριος 2008.*
*denniskontarinis@yahoo.com*


Είναι αδιανόητη η ανευθυνότητα με την οποία οι υπεύθυνοι του ΥπουργείουΕξωτερικών της Ελλάδας αντιμετώπισαν την ύποπτη και επικίνδυνη επίσκεψη στην Βόρεια Ελλάδα της απεσταλμένης του ΟΗΕ, *"υποτιθέμενης" *εμπειρογνώμονος γιά θέματα μειονοτήτων κ.Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ,

Η κυρία αυτή κατ΄εντολή του ΟΗΕ βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα γιά να
διερευνήσει κάποιες καταγγελίες γιά καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των μειονοτήτων που διαβιούν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο χώρο της Μακεδονίας και Θράκης. Φυσικά είναι ευνόητο από ποιους έχουν ξεκινήσει όλα αυτά και ακόμη από ποιους έχουν ενεργοποιηθεί Είναι γνωστό ότι η έγερση μειονοτικού θέματος εις βάρος της Ελλάδας είναι προσχεδιασμένη από Αμερικανικούς οργανισμούς εδώ και χρόνια.

Βέβαια εκείνο που θα πρέπει ιδιαίτερα να μας προβληματίσει ακόμη πιό πολύ είναι ότι ο εμπνευστής αυτής της επίσκεψης στην Ελλάδα της Γκέυ Μακ Ντούγκαλ ήταν ο Βρεττανός βοηθός της κ. Γ. Φοχ. Ο εν λόγω κύριος αγνοεί ότι αν κάποιοι δεν θα πρέπει να μιλούν γιά σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,αυτοί είναι οι Άγγλοι με το βεβαρημένο παρελθόν σε αυτά τα θέματα, αφού η ιστορία τους τόσο η παλαιά όσο και η νεώτερη δεν είναι τίποτε άλλο από μιά κατάφορη καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από όπου κι΄αν πέρασαν

Η επίσκεψή της κ. Μακ Ντούγκαλ είναι προφανές ότι δεν είχε σκοπό την
αποτύπωση της πραγματικότητας αλλά την επαφή της με μειονοτικούς, γιά να χρησιμοποιήσει τις απόψεις τους, σχετικά με τον τρόπο που θα διατύπωνε την έκθεσή της, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τα σχέδια αυτών που την έστειλαν.

Είναι γεγονός ότι όσες φορές η Ελλάδα εναντιώθηκε στις απαιτήσεις των ΗΠΑ η Ουάσιγκτον δημιουργούσε μειονοτικά ζητήματα. Σήμερα η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος των Βαλκανίων που αρνείται να γίνει προτεκτοράτο της Αμερικής. Έτσι σαν ενδεδειγμένη λύση γιά τους Αμερικανούς προβάλει η αναμόχλευση του μειονοτικού.

Στις αρχές της 10/ετίας του 1990, τότε που τα Βαλκάνια ήταν σε αναβρασμό και το θέμα των Σκοπίων σε έξαρση οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ είχαν στείλει στην Ελλάδα Αμερικανό εμπειρογνώμονα γιά θέματα μειονοτήτων. Ήταν μιά ακόμη απειλή γιά να συμμορφωθεί η Ελλάδα και να ενδώσει στις απαιτήσεις τους

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε τα όσα υποστηρίζει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η τοπική εφημερίδα της Έδεσσας,
"*Ο Λόγος της Πέλλας"
*Γράφει
λοιπόν η εν λόγω εφημερίδα.
*".....Η συνάντηση *? της Μακ Ντούγκαλ με τους Σκοπιανούς -*πραγματοποιήθηκεσε ιδιαίτερη αίθουσα του κέντρου "Καταράκτες" την οποία είχε κλείσει γνωστό στέλεχος του "Ουρανίου Τόξου", συνταξιούχος της ΔΕΗ από χωριό κοντά στην Έδεσσα. Στην συνάντηση συμμετείχαν το ηγετικό στέλεχος του "Ουρανίου**Τόξου",Παύλος Βοσκόπουλος** και ο αποσχηματισμένος από την ελληνική εκκλησία και **o** καταδικασμένος από τα ελληνικά δικαστήρια γιά ανιιποίηση αρχής,Τσαρκνιάς, καθώς και στελέχη του "Ουρανίου Τόξου" από διάφορες περιοχές της
Βορείου Ελλάδας?.." *

Στην έξοδό της από την συνάντηση αυτή την επλησίασε ο εκδότης της εφημερίδας*"Ο Λόγος της Πέλλας", *Τάσος Μπουλγούρης και ...."*της εζήτησε νά κάμει κάποια δήλωση. Η κ. Μακ Ντούγκαλ απάντησε ότι δεν έχει να δηλώσει τίποτα και του απαγόρευσε να την φωτογραφήσει."*

Πάντως σύμφωνα με δηλώσεις παρευρισκομένων στην συνάντηση τα αιτήματα που υποβλήθηκαν στην Αμερικανίδα εμπειρογνώμονα ήσαν, να αναγνωριστεί η ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας, να διδάσκεται η γλώσσα τους στα ελληνικά σχολεία, να ληφθούν μέτρα γιά την διατήρηση των πολιτιστικών παραδόσεων, και να προχωρήσει η Ελλάδα στην καταγραφή της Μακεδονικής μειονότητας ώστε να
κατοχυρωθούν και νομικά.

Κατά την επίσκεψή της στην Έδεσσα η Μακ Ντούγκαλ συνοδευόταν από Σκοπιανούς δημοσιογράφους του τηλεοπτικού καναλιού Α2, κανάλι που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στα Σκόπια. Κανένας Έλληνας δεν ήρθε σε επαφή και δεν συζήτησε με την Μακ Ντούγκαλ. Η μυστική περιοδεία της περιελάμβανε ακόμη και επισκέψεις σε σπίτια μελών του *"Ουράνιου Τόξου"* σε επιλεγμένα χωριά της Φλώρινας και
Πέλλας .Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας δεν προέβη σε κανένα σχόλιο αλλά μόνο άφησε να διαφανεί κάποια αναμόχλευση μειονοτήτων. Ακόμη, έγινε μιά προκλητική αποσιώπηση της επίσκεψης από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Όπως είπε η κ. Μακ Ντούγκαλ, επέλεξε την Ελλάδα ύστερα από αναφορές κάποιων οργανώσεων, αλλά απέφυγε πεισματικά να κατονομάσει τις οργανώσεις αυτές.

Αντίθετα ένα μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον καταγράφτηκε από τα τοπικά ΜΜΕ της περιοχής όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο άρθρο του *"Ο Λόγος της Πέλλας"*όπου μέσα από το άρθρο αφήνει να διαφανούν και ποιές είναι οι οργανώσεις που υπαινίσσεται η εν λόγω κυρία, ότι την κάλεσαν.

*"?Δημοσιογράφοι από τοπικές εφημερίδες, που επεχείρησαν να παρακολουθήσουν την συζήτηση απομακρύνθηκαν με την δικαιολογία ότι είναι ιδιωτική συνάντηση....."*

Τώρα, ποιά ιδιωτική συνάντηση μπορεί να είχε η εν λόγω κυρία με τους
Σκοπιανούς αυτό είναι ευνόητο.

Ιδιαίτερης προσοχής αξίζει να είναι ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Νομάρχη Πέλλας ο ίδιος δεν είχε καμμιά ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών γιά την επίσκεψη της κ. Ντούγκαλ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του ελληνικού ΥΠΕΞ κ. Κουμουτσάκου, τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ *"?. η επίσκεψη της κ. Μακ Ντούγκαλ και το πρόγραμμά της κατοχυρώνεται από το Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο έχει υπογράψει και η χώρα μας , επισκέπτεται όποια μέρη επιθυμεί και όποιους επιθυμεί..."*

Αυτά λοιπόν κατά τον κ. Κουμουτσάκο επιτρέπουν στην κ. Μακ Ντούγκαλ να περιοδεύει ανεξέλεγκτη τις ευαίσθητες περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, να συναντάει μόνο Σκοπιανούς και Τούρκους, να ακούει μόνο την μιά πλευρά και να συντάξει κάποιο κείμενο που θα εξυπηρετεί αυτούς που την έστειλαν.

Μετά από όλα αυτά και όπως ήταν επόμενο οι φιλοσκοπιανοί πράκτορες
του *"Ουράνιου τόξου",* οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτοι στην Βόρεια Ελλάδα, εκμεταλλεύτηκαν την αδιάφορη στάση του ελληνικού κράτους γιά τον ερχομό της Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ στην Ελλάδα και τον σκοπό της επίσκεψής της. Έτσι και όπως ήταν επόμενο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Σκοπιανών ΜΜΕ έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο ΟΗΕ γιά πρώτη φορά έδειξε ενδιαφέρον γιά τους *"Μακεδόνες της
Ελλάδας."*

Αλλά και οι Τούρκοι της Θράκης θα πρέπει να νοιώθουν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη αυτή αφού το δελτίο Τύπου της κ. Μακ Ντούγκαλ αρχικά ανέφερε την επίσκεψή της σε *Θράκη *και *Μακεδονία* ενώ ένα νεώτερο δελτίο που εξέδωσε το γραφείο της, ανέφερε *Δυτική Θράκη,* όρο που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι

Η κ. Μακ Ντούγκαλ έφυγε από την Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της το υλικό που χρειάζονταν τα αφεντικά της. Αυτοί που την έστειλαν στην Ελλάδα με τον συγκεκριμένο σκοπό. Η έκθεσή της θα υποβληθεί στο Συμβούλιο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ τον Μάρτιο του 2009. Και είναι γεγονός ότι το περιεχόμενοτης έκθεσης της θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε από τον κ. Νίμιτς γιά τις διαπραγματεύσεις της ονομασίας των Σκοπίων.

Αλήθεια, γιατί θα πρέπει να περάσουν πέντε με έξη μήνες έως ότου η κυρία αυτή υποβάλει την έκθεσή της? Τι μπορεί να προκύψει μέχρι τότε?

Όταν όλα αυτά θα έλθουν στο φως της δημοσιότητας και θα αρχίσουν να
ενδιαφέρονται και να φωνασκούν κάποιοι υποτιθέμενοι ευαίσθητοι αρχηγοίκρατών, τότε γιά μιά ακόμη φορά η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλοπρόβλημα και οι κύριοι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εξωτερικών θα αρχίσουν πάλι τους αγώνες.
Ποιός θα φταίει*?*

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης δευτερα 29/9.08
**************************************************

ΕΤΣΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΕΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΤΑ...ΜΟΥΛΩΧΤΑ!!


Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!


Στις 16η του Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η πρώτη διάσκεψη κορυφής για το ζήτημα των Ρομ που προωθούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το Open Society Institute εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της George Soros.
Alla Conferenza hanno partecipato, oltre al Presidente della Commissione Barroso che ha aperto i lavori, diversi ministri della Commissione, rappresentanti dei governi europei e diverse centinaia di rappresentanti delle ONG impegnate nella promozione dei diritti dei Rom in Europa. Στη διάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν, εκτός από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Barroso, που κίνησε τη διαδικασία, πολλοί υπουργοί της Επιτροπής, οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και αρκετές εκατοντάδες εκπροσώπους των ΜΚΟ που ασχολούνται με την προώθηση των δικαιωμάτων των Ρομά στην Ευρώπη.

Η κ Καλαντζάκου δεν μας ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες και απέκρυψε την συμμετοχή του προστάτη των Σκοπίων κ Σόρος και καθοδηγητή της Ρεπούση και των υπολοίπων εθνομηδενιστών και παραχαρακτών της Ελληνικής Ιστορίας.

Από την πρώτη Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής για τους Ρομ, που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, η Υφυπουργός κα Καλαντζάκου δήλωσε: «Υπολογίζεται πως δέκα με δώδεκα εκατομμύρια Ρομά ζουν στην Ε.Ε. σήμερα. Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σύστημα από την βρεφική ακόμα ηλικία, δια βίου μάθηση, παροχές υπηρεσιών υγείας, αλλά και κατάρτιση που θα οδηγήσουν τους Ρομά σε καλύτερες και ποιοτικότερες δουλειές είναι μερικά από τα θέματα που αναδείχθηκαν ως κυρίαρχα στη Σύνοδο. Υπάρχουν όλα τα υλικά που μπορούν να συμβάλουν ώστε πραγματικά να υπάρξουν μετρήσιμα αποτελέσματα των πολιτικών που προωθούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στην Ελλάδα. Στον 21ο αιώνα στην ΕΕ δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον κοινωνικό αποκλεισμό και εργαζόμαστε διακρατικά για την κοινωνική συνοχή.»

Η κ Καλαντζάκου οφείλει πολλές εξηγήσεις…..

Να ποιοι κυβερνάνε τον κόσμο και καθοδηγούν τους Δημητράδες και τους Βαλιανάτους και τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη και όλα τα υποτακτικά παιδάκια.

Le sourire de Georges Soros pour le week-end

George Soros στις 16 Σεπτέμβρη 2008

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


Le financier George Soros s'est fait le hérault des Rroms au cours de la conférence à BruxeΟ χρηματιστής George Soros ήταν η Herald των ΡΟΜ κατά τη διάρκεια της διάσκεψης στις Βρυξέλλες.
.
"Je suis sérieusement préoccupé par le fichage des Rroms en Italie. Je crains que cela ne devienne une norme de facto dans l'Union européenne", at-il dénoncé." "Ανησυχώ σοβαρά για την υποβολή των Ρόμα στην Ιταλία. Φοβάμαι ότι αυτό θα γίνει το de facto πρότυπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση," θα καταγγελθεί. "


Il a été fait "citoyen Rrom" par un représentant de la communauté d'où l'éclatant sour
Le texte intégral du speech
Το πλήρες κείμενο της ομιλίας :
"An Unacceptable Reality": The Situation of Roma in the European Union "Μια απαράδεκτη πραγματικότητα": Η κατάσταση των Ρομά στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Keynote Address to the EU Roma Summit Ομιλία για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ Ρόμα
OSI
George Soros George Soros
September 16, 2008 16 Σεπτεμβρίου 2008
On Tuesday, September 16, 2008, more than 400 leaders from across Europe gathered in Brussels for the first-ever EU Roma Summit. Την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008, περισσότερα από 400 ηγέτες από ολόκληρη την Ευρώπη συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες για την πρώτη διάσκεψη κορυφής ΕΕ-ποτέ Ρόμα. Convened by the French Presidency of the EU and the European Commission, the summit ended with a call by EU President José Manuel Barroso to put the plight of the more than 10 million Roma on the EU’s agenda. Συγκαλείται από τη γαλλική προεδρία της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Σύνοδος Κορυφής έληξε με μια κλήση από την ΕΕ, ο Πρόεδρος José Manuel Barroso να θέσει τη δυσχερή θέση της πάνω από 10 εκατομμύρια Ρομά στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. George Soros, chairman of the Open Society Institute, gave the following keynote address. George Soros, πρόεδρος του Open Society Institute, έκανε την ακόλουθη Ομιλία.

The European Union is, in my opinion, today perhaps the world’s best example of an open society, guided by the principles of democracy, tolerance, and international cooperation. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι, κατά τη γνώμη μου, σήμερα ίσως το καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο της ανοιχτής κοινωνίας, καθοδηγείται από τις αρχές της δημοκρατίας, της ανοχής, και η διεθνής συνεργασία. An open society, in my definition, is an imperfect society that holds itself open to improvement. Μια ανοιχτή κοινωνία, στον ορισμό μου, είναι μια ατελή που κατέχει η ίδια η κοινωνία ανοικτή για βελτίωση. In no other area is the need for improvement as great as it is in the treatment of the Roma minority. Σε άλλη περιοχή δεν είναι η ανάγκη για βελτίωση τόσο μεγάλη όσο είναι στην αντιμετώπιση της μειονότητας των Ρόμα.

I won’t elaborate on the picture that President Barroso painted about the plight of the Roma in Europe today. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες, η εικόνα ότι ο Πρόεδρος Μπαρόζο για την κατάσταση των Ρομά στην Ευρώπη σήμερα. To say that they do not enjoy equal opportunity is an understatement. Να πω ότι δεν απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες είναι μια υποτιμητική.

I can testify from personal knowledge that many Roma families and communities live in sub-human conditions. Μπορώ να επιβεβαιώσω από προσωπική γνώση ότι πολλές οικογένειες Ρομά και κοινότητες ζουν σε επιμέρους όρους του ανθρώπου. An unacceptable reality gives rise to a negative stereotype and the negative stereotype makes the situation of the Roma worse. Μια απαράδεκτη πραγματικότητα οδηγεί σε αρνητικά στερεότυπα και τα αρνητικά στερεότυπα κάνει την κατάσταση των Ρομά χειρότερα. The net result is the worst case of discrimination and social exclusion based on ethnicity in the European Union. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι η χειρότερη περίπτωση των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού με βάση την εθνότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Most of the Roma population is concentrated in the new member states of Eastern Europe and the Balkans. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των Ρόμα είναι συγκεντρωμένη στα νέα κράτη μέλη της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Their living conditions have deteriorated from what they were during the communist regimes. Οι συνθήκες διαβίωσης επιδεινώθηκαν από αυτές που ήταν κατά τη διάρκεια των κομμουνιστικών καθεστώτων. No wonder that many of them migrate to the West. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλοί από αυτούς να μεταναστεύουν στη Δύση. This has aroused racial prejudices in other member states, as the recent events in Italy demonstrate. Αυτό προκάλεσε τις φυλετικές προκαταλήψεις σε άλλα κράτη μέλη, όπως τα πρόσφατα γεγονότα στην Ιταλία αποδεικνύουν.

Such incidents should be of concern to the European Union and its individual member states, and they must develop strategies aimed at avoiding a recurrence of such events. Τέτοια περιστατικά θα πρέπει να ανησυχεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα μεμονωμένα κράτη μέλη, και πρέπει να αναπτυχθούν στρατηγικές που να αποσκοπούν στην αποφυγή επανάληψης τέτοιων γεγονότων. This is why we are meeting here today. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ σήμερα συνάντηση.

I should tell you that I am deeply troubled by the precedent set by Roma profiling in Italy and worry that this could become a de facto European standard. Πρέπει να σας πω ότι είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από το προηγούμενο που δημιουργήθηκε με την Ρόμα στην Ιταλία χαρακτηριστικών και την ανησυχία ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εκ των πραγμάτων το ευρωπαϊκό πρότυπο. I believe the targeted fingerprinting of Roma is a case of ethnic profiling and it should be illegal. Πιστεύω ότι η στόχευση τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων των Ρομά είναι μια υπόθεση των εθνοτικών χαρακτηριστικών και θα πρέπει να είναι και παράνομη. I hope the European Court of Justice will establish this fact. Ελπίζω ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δημιουργήσει αυτό το γεγονός. But that should not be the main topic for discussion today. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης σήμερα. The challenge before us is to improve the situation of Roma. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι να βελτιωθεί η κατάσταση των Ρομά.

I have been personally engaged in the Roma problem for more than 20 years. Έχω προσωπικά ασχολούνται με το πρόβλημα των Ρομ για περισσότερα από 20 χρόνια. As a believer in the open society, I established a network of foundations to promote open society principles in Eastern Europe starting in Hungary as early as 1984. Ως πιστός στην ανοιχτή κοινωνία, θα δημιουργήσει ένα δίκτυο των ιδρυμάτων για την προώθηση της ανοιχτής κοινωνίας αρχές στην Ανατολική Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Ουγγαρία, ήδη από το 1984. The foundations took up the case of the Roma from their inception. Τα θεμέλια ανέλαβε την υπόθεση των Ρομά από την έναρξή τους. We took a comprehensive approach. Πήραμε μια συνολική προσέγγιση.

On the one hand, we sought to protect the human rights of the Roma. Από τη μία πλευρά, όμως, θέλησε να προστατεύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ρομά. We founded the European Roma Rights Centre which engages in strategic litigation. Εμείς ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαιωμάτων των Ρομά που ασκεί στρατηγικών διαφορών στο δικαστήριο. Perhaps its greatest achievement to date is the ruling this year by the European Court of Human Rights on a case in Ostrava, Czech Republic, which established the principle that the segregation of Roma children in schools constitutes unlawful discrimination. Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ημερομηνία είναι φέτος η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για μια υπόθεση στην Οστράβα, Τσεχία, το οποίο θεσπίζει την αρχή ότι ο διαχωρισμός των παιδιών Ρομά στα σχολεία συνιστά παράνομη διάκριση.

On the other hand, we sought to improve the capacity of the Roma people to participate in society on equal terms. Από την άλλη πλευρά, όμως, προσπάθησε να βελτιώσει την ικανότητα των Ρομ να συμμετέχουν στην κοινωνία με ίσους όρους. Our main focus has been on education, and after 20 years we have some positive results to show. Η δική μας εστιάστηκε κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης, και μετά από 20 χρόνια έχουμε κάποια θετικά αποτελέσματα να δείξει. There is now a growing number of well-educated young Roma, who are proud of being Roma, and are willing and able to argue their case. Υπάρχει τώρα μια αναπτυσσόμενη αρκετούς μορφωμένους νέους Ρομά, οι οποίοι είναι υπερήφανοι για τη Ρόμα, και είναι πρόθυμα και ικανά να υποστηρίζουν την υπόθεσή τους. I consider this a major breakthrough because it breaks the prevailing stereotype about the Roma. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια σημαντική υπέρβαση λόγω της άρσης του στερεότυπα που επικρατούν για τους Ρόμα.

In the past, when individual Roma made their way in the world, they tended to shed their Roma identity. Στο παρελθόν, όταν τα ατομικά τους Ρομά γίνονται στον κόσμο, που τείνει να ρίξει τους Ρομά ταυτότητα. So the stereotype that gypsies are uneducated and dangerous remained unchanged. Έτσι, το στερεότυπο ότι οι τσιγγάνοι είναι αγράμματοι και επικίνδυνες παρέμειναν αμετάβλητες. Now well-educated young Roma are arguing their own case. Τώρα οι καλά εκπαιδευμένοι νέοι Ρομά υποστηρίζουν τη δική τους περίπτωση.

With the help of these young activists and the World Bank and the European Commission, we inaugurated the Decade of Roma Inclusion, beginning in 2005. Με τη βοήθεια αυτών των νεαρών ακτιβιστών και την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που εγκαινιάστηκε τη δεκαετία ένταξης των Ρομ, που αρχίζει το 2005. The Decade brings together governments and nongovernmental organizations. Η Δεκαετία συγκεντρώνει τις κυβερνήσεις και κυβερνητικές οργανώσεις. Initially, there were eight participating countries, five of them members of the European Union. Αρχικά, υπήρχαν οχτώ χώρες που συμμετέχουν, πέντε από αυτούς μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. More recently, Spain, Bosnia, and Albania also joined. Πιο πρόσφατα, η Ισπανία, Βοσνία και Αλβανία προσχώρησαν επίσης. Each country draws up a national action plan for improving education, healthcare, housing, and employment opportunities for Roma, and the Roma organizations themselves, in true civil society fashion, review progress toward achieving the goals that have been set. Κάθε χώρα έχει καταρτιστεί εθνικό σχέδιο δράσης για τη βελτίωση της παιδείας, της υγειονομικής περίθαλψης, της στέγασης, της απασχόλησης και ευκαιριών για τους Ρομά, οι Ρομά και οι οργανώσεις τους, της κοινωνίας των πολιτών στην πραγματική μόδα, την επισκόπηση της προόδου προς την κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί. Together with our partners we have established a Roma Education Fund, managed by the World Bank, which builds on education programs developed by my foundations and applies them on a larger scale. Μαζί με τους εταίρους μας έχουμε πλέον Ρόμα Παιδείας Ταμείο, το οποίο διαχειρίζεται η Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία βασίζεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα αναπτύσσονται από τα ιδρύματα μου και εφαρμόζει τους σε ευρύτερη κλίμακα.

The European Commission played a crucial role in the success of the Decade. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της δεκαετίας. In my opinion, the European structural funds are providing the main motor that keeps the Decade going, because these funds offer an incentive for the national governments to devote some effort and resources to improving the situation of the Roma. Κατά τη γνώμη μου, τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία είναι τα κύρια παροχή αυτοκινήτων που διατηρεί τη δεκαετία που, επειδή τα κεφάλαια αυτά προσφέρουν ένα κίνητρο για τις εθνικές κυβερνήσεις να δώσουν κάποια προσπάθεια και πόρους για τη βελτίωση της κατάστασης των Ρομά. It has to be admitted that these efforts are not popular with the electorates of the countries concerned because of the negative stereotype that prevails. Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι προσπάθειες αυτές δεν είναι δημοφιλής με τους ψηφοφόρους των ενδιαφερόμενων χωρών, διότι το αρνητικό στερεότυπο που επικρατεί. To overcome this resistance, the affirmative programs are designed to apply to socially excluded people in general—and not just the Roma—and this is as it should be. Για να ξεπεραστεί αυτή η αντίσταση, τόσο τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα σε γενικές γραμμές-και δεν αφορά μόνο τη Ρόμα και αυτό είναι όπως θα έπρεπε. But, let’s not make any mistake about it; most of the socially excluded people in these countries are Roma. Αλλά, ας μην κάνω κανένα λάθος γι 'αυτό? Το μεγαλύτερο μέρος των κοινωνικά αποκλεισμένων ατόμων στις χώρες αυτές είναι Ρομά. In these circumstances the financial support provided by the structural funds are indispensible for improving the situation of the Roma. Υπό αυτές τις συνθήκες η οικονομική ενίσχυση που παρέχεται από τα διαρθρωτικά ταμεία είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της κατάστασης των Ρομά.

The Decade of Roma Inclusion provides a good foundation on which further efforts could be built. Η δεκαετία ένταξης των Ρομ παρέχει μια καλή βάση για περαιτέρω προσπάθειες οι οποίες θα μπορούσαν να κατασκευαστούν. But for these efforts to be successful they need the support of the European Union and all its member states, both in form and in substance. Αλλά οι προσπάθειες αυτές για να είναι επιτυχής που χρειάζονται την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των κρατών μελών της, τόσο στη μορφή και στην ουσία. I very much hope that the Commission will endorse the Decade and reinforce it. Ελπίζω ότι η Επιτροπή θα εγκρίνει την δεκαετία και το ενισχύσει.

I should like to take up President Barroso’s idea of a European Platform for Roma Inclusion. Θα ήθελα να αναλάβουν τη δήλωση του Προέδρου Barroso ιδέα μιας ευρωπαϊκής πλατφόρμας για την ενσωμάτωση των Ρομά. In my opinion, this could be a valuable extension of the Roma Decade and bring on board the member states that do not have a large enough Roma population to develop national action programmes on their own. Κατά τη γνώμη μου, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύτιμο επέκταση της Δεκαετίας Ρομά φέρουν επί του σκάφους και τα κράτη μέλη που δεν έχουν πληθυσμού των Ρομά είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αναπτύξουν εθνικά προγράμματα δράσης για τους δικούς τους.

One of the main advantages of the Decade is that it brings together countries with large Roma populations, whether they are inside the European Union or outside. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της δεκαετίας είναι ότι συγκεντρώνει στους κόλπους της χώρες με μεγάλο πληθυσμό Ρομά, εάν είναι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εκτός. If the EU really wants to address the Roma problem on its roots it should take advantage of the existence of the Decade and build on it. Αν η ΕΕ θέλει πραγματικά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των Ρομά για τις ρίζες του θα πρέπει να επωφεληθούν από την ύπαρξη της δεκαετίας και να την αξιοποιήσουν. Doing so the EU would really be true to its potential as an open society. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΕ θα μπορούσε πραγματικά να είναι πιστή στις δυνατότητές του ως μια ανοικτή κοινωνία.

My foundations, the civil society organizations supported by my foundations, and I, personally, remain firmly committed to correcting one of the European Union’s most glaring deficiencies as an open society. My ιδρύματα, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που υποστηρίζονται από βάσεις μου, και εγώ προσωπικά, παραμένουμε σταθερά στη διόρθωση μιας από τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πιο κραυγαλέα ελλείψεις ως μια ανοικτή κοινωνία. I hope that the EU will, as President Barroso said, exercise political leadership to accomplish this goal. Ελπίζω ότι η ΕΕ, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Barroso, ασκεί πολιτική ηγεσία για την επίτευξη αυτού του στόχου. It will require far more than ten years to achieve our goals. Αυτό θα απαιτήσει πολύ περισσότερο από δέκα χρόνια για να επιτύχουμε τους στόχους μας. But the Decade of Roma Inclusion has made a good start and it deserves the full support of the European Union and its leadership. Όμως, τη δεκαετία ένταξης των Ρομ ξεκίνησε καλά και αξίζει την πλήρη υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ηγεσίας της.

http://www.soros.org/initiatives/roma/articles_publications/articles/roma_20080916

Top Four Shadow Party Top τέσσερις στο Κόμμα Contributions to Democrat 527s Εισφορές σε Δημοκρατών 527s

Contributors (August 2000 – August 2004) (Αύγουστος 2000 - Αύγουστος 2004)

===================================================== ================================================== ===

George and Susan W. Soros George Soros και Susan W. $24,170,000.00 $24,170,000.00

PeterB. Lewis $23,147,220.00 PeterB. Lewis $ 23,147,220.00

StephenL. Bing StephenL. Bing $ 15,382,555.00 $ 15,382,555.00

JaneFonda JaneFonda $13,085,750.00 $ 13,085,750.00

Courtesy The Center for Public Integrity Courtesy Το Κέντρο για τη Δημόσια Ακεραιότητα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive