Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (αδελφός του Γιώργου) ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ "ΛΑΜΨΑ Α.Ε."ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ , ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ -ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΟΝ ΡΑRNES"
ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ" -ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ- ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο Ν.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ Δ/Σ ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.
H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΟΣΜΗ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΘΩΚΟΥ. Ο "ΣΜΠΙΡΟΣ" ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΦΕΥΓΟΥΝ:

ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ.

ΦΕΥΓΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΗΣ.

ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΤΟΡΑ.

ΦΕΥΓΕΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ (ααχ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΦΕΥΓΕΙ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ.

ΦΕΥΓΕΙ ΛΙΑΠΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ.

ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΦΕΥΓΕΙ ΦΩΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ (;) ΟΣΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ. ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ¨"ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ"ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ.

ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ κ. ΝΟΜΑΡΧΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΜΕΡΙΑ?

- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ -
«Μπλόκο» της Νομαρχίας Πειραιά σε 65,9 τόνους ακατάλληλα για κατανάλωση προϊόντα φυτικής προέλευσης
30/06/2008
Σε δύο ακόμα απαγορεύσεις εισόδου στη χώρα ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων φυτικής προέλευσης, προχώρησαν τα αρμόδια κλιμάκια ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά, σημειώνοντας άλλη μια σημαντική επιτυχία στην μάχη που δίνουν καθημερινά για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των καταναλωτών.


Ειδικότερα, οι γεωπόνοι της Νομαρχίας Πειραιά εντόπισαν και μπλόκαραν ως ακατάλληλα για κατανάλωση 65,9 τόνους ακατάλληλα για κατανάλωση προϊόντα φυτικής προέλευσης που επρόκειτο να εισαχθούν στην χώρα μας μέσω του Ε' Τελωνείου Πειραιά.

Πρόκειται συγκεκριμένα για


· 45,2 τόνους φασόλια προέλευσης Κίνας, αποθηκευμένα σε δύο κοντέϊνερς και συσκευασμένα σε 1800 σάκους, στα οποία διαπιστώθηκε δυσοσμία μούχλας κ
αι ανάπτυξη μυκήτων (μούχλα) και

·
20,7 τόνους αμύγδαλα χωρίς κέλυφος προέλευσης ΗΠΑ, αποθηκευμένα σε ένα κοντέινερ, στα οποία διαπιστώθηκε η διάτρητη κατάσταση των ξηρών καρπών και η ύπαρξη εντόμων.

Αμέσως έγινε δέσμευση από την Νομαρχία Πειραιά και διατάχθηκε η απαγόρευση της εισαγωγής των προϊόντων στην εγχώρια αγορά, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά.

Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα οι γεωπόνοι της Νομαρχίας δεν έχουν επιτρέψει την είσοδο στη χώρα σε 22 εισαγωγές ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων φυτικής προέλευσης συνολικού βάρους 777,9 τόνων, από τους οποίους το 54% προέρχεται από την Κίνα.


Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τόνισε ότι «Μπορεί το καλοκαίρι οι ρυθμοί γενικά να χαλαρώνουν, όχι όμως για εμάς. Στην Νομαρχία Πειραιά
θα συνεχίσουμε αδιάκοπα, ακούραστα, αποτελεσματικά τη μάχη για την προστασία των καταναλωτών. Αυτό που προέχει για εμάς είναι να γίνονται έλεγχοι συνεχείς και αδιάλειπτοι για να προστατεύεται αποτελεσματικά ο Έλληνας καταναλωτής και το υγιές εμπόριο».

Από το Γραφείο Τύπου

BULGARI-ΓΙΩΤ-ΜΠΑΤΛΕΡ-ΧΑΒΙΑΡΙ-ΣΑΜΠΑΝΙΑ & ΑΣΤΑΚΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!

(Καλά αυτό το "troktiko" θα μας τρελλάνει ΕΝΤΕΛΩΣ)



Ζήτω ο σοσιαλισμός των bulgari, του μπάτλερ και των γιωτ!








Οι σοσιαλιστές θα μιλήσουν στο 23ο παγκόσμιο συνέδριο της σοσιαλιστικής διεθνούς για την φτώχεια στο grand resort στο Λαγονήσι. Για να είναι και πιο άνετοι θα έχουν:
προσωπικό μπάτλερ ή γυμναστή, μπορούν να δειπνήσουν στο δωμάτιο με ιδιωτικό σεφ, να κάνουν ντους ατμού, να χρησιμοποιήσουν τα πανάκριβα καλλυντικά και είδη περιποίησης Bulgari, καθώς και τα τηλεχειριζόμενα κρεβάτια, να νοικιάσουν γιοτ για μια βόλτα στα ανοιχτά ή να απολαύσουν το υπέροχο spa. Για τους λάτρεις του υψηλής ποιότητας φαγητού υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ όσοι αρέσκονται σε πιο δυναμικές καταστάσεις, με δυνατή μουσική υπό το φως του φεγγαριού, μπορούν να επιλέξουν το κλαμπ-ρέστοραν στο άκρο της χερσονήσου, όπου βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

ΑΧ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο .... ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!! ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDEMBERG ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ:

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου grand resort όπου γίνεται τώρα το συνέδριο των σοσιαλιστών,-ΑΣ ΠΟΥΜΕ- καταδικάστηκε με 8 μήνες για αυθαιρεσίες.

(ΝΕΑ ... "Ανακάλυψη" απο το troktiko)

Στο ξενοδοχείο grand resort στο Λαγονήσι,όπου ο ιδιοκτήτης του ομίλου Μαντωνανάκη καταδικάστηκε την Τετάρτη με 8 μήνες φυλακή για αυθαιρεσίες γίνεται το 23ο παγκόσμιο συνέδριο της σοσιαλιστικής διεθνούς.
Όλοι οι σοσιαλιστές θα μαζευτούν στο ξενοδοχείο που έχει καταγγελθεί και βρίσκεται στα δικαστήρια με τον δήμαρχο Καλυβίων για αυθαιρεσίες(π.χ. Πισίνα στον Αιγιαλό). Στο δικαστήριο που έγινε πριν 5 ημέρες ο Μαντωνανάκης...


...καταδικάστηκε με 8 μήνες αλλά τα δικαστήρια δεν έχουν τελειωμό. Άντε να διασκεδάσουν και να χαρούν οι σοσιαλιαστές στην χλιδή και να μιλήσουν για την φτώχια στον πλανήτη όταν θα κατεβάζουν τους αστακούς τους.
Η φωτογραφία δείχνει την παράνομη, αυθαίρετη, «θαλάσσια πισίνα» του Grand Resort Lagonisi. Ο
Όμιλος Μαντωνανάκη μπάζωσε τη θάλασσα με χιλιάδες τόνους μπετόν!
Μετά από αλλεπάλληλες μηνύσεις του Δήμου Καλυβίων, το Λιμενικό επέβαλε πρόστιμο 200 χιλιάδων ευρώ στο Resort (στην ουσία ψίχουλα που βγάζει το Resort σε ένα καλοκαιρινό βράδυ).

Το πρόστιμο ανακάλεσε ο τότε Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης με το "σκεπτικό" ότι το χτίσιμο της θαλάσσιας πισίνας ήταν «ανακαίνιση προϋπάρχουσας κατασκευής». Η προϋπάρχουσα κατασκευή ήταν μια όμως ξύλινη προβλήτα.

(ΚΑΙ ΜΙΑΠΟΥΤΑΝΑΦΕΡΑΜΕ: Μιάς και είναι μαζεμένα στην Αθήνα ΟΛΑ τα στελέχη του Διεθνούς Σοσιαλισμού (?) ΑΣ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ¨: "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEMBERG"? Απο τους Έλληνες "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" μήπως είναι ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; η Άννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ; ο Θεόδωρος ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Έτσι για να ξέρουμε ΩΣ ΠΟΥ θα φτάσει το ... δούλεμα. Όχι τίποτ άλλο)

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

βροχή το χρήμα με το κτηματολόγιο

Αυτή είναι η δική μας άποψη για το κτηματολόγιο και για την κόντρα που διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για το ποιός θα βγάλει τα περισσότερα χρήματα με τη συμπλήρωση των δηλώσεων για το κτηματολόγιο.
Όλα για το χρήμα. Πείτε μας και κάτι νεότερο. Όλοι εναντίον όλων και άκρη δε βγάζουμε.
Σου ζητάνε 100 ευρώ για να σου φτιάξουν τη δήλωση, δίνεις άλλα 35 στο κράτος (το λιγότερο πάντα) και συ φτωχέ πλην τίμιε λαέ άντε να τα βγάλεις πέρα.
Αχ Ελλάδα σε αγαπώ...

Βαθμολογήθηκε με 4.8 από 5 άτομα [?]

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ "ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ"

ΛΑ.Ο.Σ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ






ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ





ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ . ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠO: taxalia

ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ: ΓΑΛΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!


Τι σας λέγαμε για την υστερία στην Π.Γ.Δ.Μ. Δείτε την 1η είδηση
επίσημου πρακτορείου ειδήσεων:
Franco Macedonian Coalition Formed His name is Robin Poupelle. A French National who visited Macedonia three years ago and fell in love with the country. He is using every chance he gets to fight for and defend Macedonia. What we are speaking of, you will see from the photos below.

Μίλησε κανείς για γραφικούς;
(Σημ. Εδω δε μιλάμε για γραφικούς αλλά για πανηλίθιους!!)
SKEFTOMASTEELLHNIKA

ΘΕΜΟΣ: "ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ". ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ?

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, "ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ""ΕΤΣΙ ΗΡΘΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ". ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΒΡΕ ΘΕΜΟ? ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΠΑΣ ΠΛΑΚΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ 33!!


Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ-Λογικό είναι-ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ-ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ-ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ "ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ". Αυτό ΔΕΝ είναι ΛΟΓΙΚΟ!!

1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΟΣΜΑ-ΑΙΤΩΛΟΥ.

ΑΥΡΙΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ !! Η ΑΡΓΥΡΩ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, Ο ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Αργύρης Σιδέρης

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ή ΣΩΣΙΕΣ ΛΗΣΤΕΣ?

350.೦೦೦.೦೦೦ δρχ. ή 1.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ για φαγοπότι 2 ημερών.
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ή ΣΩΣΙΕΣ ΛΗΣΤΕΣ?



Ναι, εντάξει είπαμε, να ανταλάσσουμε απόψεις, διεθνώς. ΟΧΙ όμως να αλλάζουμε τα φώτα των φορολογουμένων. Και στο κάτω κάτω, αν θέλουμε πολύ IN καταστάσεις, βάζουμε βαθειά το χέρι στην τσέπη (ΜΑΣ) και κάνουμε τη λεζάντα μας. ΟΧΙ μνημόσυνο με τσάμπα κόλλυβα. Και μη μας πείτε: "ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ" γιατί θα φωνάξω τον... ΤΣΟΥΚΑΤΟ!
Αργύρης Σιδέρης

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΟΙΣΩΝ"?

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ απο το troktiko, που ψάχνοντας στους ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ, βρίσκει τα ΠΑΝΤΑ!! Η νέα αφίσα του κόμματος των ...επιχειρηματιών-NΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Το νέο κόμμα των επιχειρηματιών και της Γιάννας. Το 3% δηλαδή γιατί εκτός από το Κολωνάκι δεν θα τους ψηφίσει κανείς αν τολμήσουν και κάνουν κόμμα.Η αφίσα που μας έστειλε τοhttp://www.blogger.com/%20%20%20%20%20http://dentnews.wordpress.com%20
Αναρτήθηκε από opa στις 1:59 πμ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ?)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΑ e-mail, ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ. Γιατί είμαστε ΕΣΕΙΣ!!

Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ- "ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟ" και "ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΟΙΣΟ ΧΑΦΙΕ" ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!



Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Ε, ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!! ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ΤΟΥ Θ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Ο "ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΑΒΟΣΥΝΩΝ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ" Ο !!!! "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" !!!!! Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ:


"Η σιωπή είναι χρυσός"
29 Ιουνίου 2008, 13:26
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Αντιλαμβανόμενος τη δυσχερή θέση του Θέμου Αναστασιάδη, λόγω της αυριανής παρουσίας του στον ανακριτή, θα επιλέξω τους ήπιους
τόνους, από τους άλλους οι οποίοι δυστυχώς πιστεύω ότι του πρέπουν.
Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάληξη της περιπέτειάς του, η οποία πιθανόν να πάρει χειρότερη τροπή, από αυτήν που παρακολουθήσαμε μέχρι σήμερα.
Συμμερίζομαι επίσης την σκοπιμότητα να υποβάλει εναντίον μου μήνυση για παρότρυνση μάρτυρα σε ψευδορκία και για συκοφαντική δυσφήμιση, ενόψει της κρίσιμης γι' αυτόν και τους συνεργάτες του δικαστικής ταλαιπωρίας.
Η δημιουργία εντυπώσεων ενώπιον των δικαστών είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κατηγορουμένου.
Είναι συνήθης εικόνα των ανθρώπων του υποκόσμου, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να πείσουν το δικαστήριο, ότι το κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, είναι πιο ασήμαντο και από την ανύπαρκτη τρίχα επάνω τους, την προηγουμένη της δίκης, φροντίζουν να αγοράσουν ένα ακριβό κοστούμι, που θα συμβάλει στη μάχη των εντυπώσεων... Η αντίληψη αυτή, μετά από τόσες ώρες εμπειρίας στις αίθουσες των δικαστηρίων (μόνο ως κατηγορουμένου) μπορεί να ερμηνεύσει την σιωπή μου απέναντι στον θόρυβο, που τεχνηέντως δημιουργεί ο κατηγορούμενος κ. Θ. Αναστασιάδης.


Σημ. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!
Αργύρης Σιδέρης

ΤI ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
"ΕΘΝΙΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΟΙΣΟ ΧΑΦΙΕ"ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ"
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 - 19:48

Εθνικός ρουφιάνος έως και το 91`
(Σημ.δική μου: Το 91` θα εννοεί μάλλον το 91 λεπτό του αγώνα, όχι το έτος, γιατί είναι απαξιωτικό, αφού συνεχίζει ως και σήμερα και αύριο και εις τους αιώνας των αιώνων. ΑΜΗΝ)

Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης
Oταν οι Γερμανοί εγκατέλειπαν την Ελλάδα μετά την τετραετή αιματηρή κατοχή, έφυγαν αναλογικά... σαν κύριοι. Μάζεψαν τα πράγματά τους, παρατάχθηκαν
σε φάλαγγες και αποχώρησαν, χωρίς να προβούν σε επιχείρηση «καμένη γη» όπως έγινε σε άλλα κράτη. Τις χειρότερες αγριότητες στο τελευταίο στάδιο της παραμονής τους, αλλά και κατά τη φυγή τους, τις έκαναν οι συνεργάτες τους κουκουλοφόροι, χαφιέδες, ρουφιάνοι, που κάρφωναν τους Ελληνες αντιστασιακούς.

Εντρομοι στην ιδέα ότι θα αποκαλυφθούν και θα καταδικαστούν για την προδοσία τους (κάτι που τελικά υστυχώς δεν έγινε), οι κουκουλοφόροι «συμπατριώτες μας» προδότες εκτελούσαν όποιον νόμιζαν ότι θα μπορούσε να τους μαρτυρήσει για τα εγκλήματά τους. Δεν πρωτοτύπησαν. Η μοίρα του χαφιέ και του κουκουλοφόρου είναι να αποδεικνύεται στο τέλος βασιλικότερος του βασιλέως, χειρότερος κι από τα αφεντικά του. Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και με τον γνωστό «εθνικό ρουφιάνο», τον φερόμενο και ως Ελληνα κροίσο χαφιέ». Αφού πρώτος έδωσε το δημόσιο έναυσμα για την άθλια σκευωρία κατά του «ΘΕΜΑτος», που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στα χρονικά των ελληνικών ΜΜΕ, αφού πρωταγωνίστησε σε όλες τις συκοφαντίες και τις δολοπλοκίες κατά της εφημερίδας, και του υπογράφοντος ειδικότερα, αφού καθύβρισε, λοιδόρησε και προσέβαλε το σύνολο των δημοσιογράφων μας που του γύρισαν όλοι μαζί την πλάτη, στο τέλος έμεινε μόνος αυτός επίσημος καταδότης και αυτόκλητος εισαγγελέας εις βάρος μας. Μόνον αυτός!

Kατρακυλά από αθλιότητα σε αθλιότητα γιατί γνωρίζει πως όσο αποκαλύπτεται η αθωότητά μας, τόσο διογκώνεται η αηδία του κόσμου για το άτομό του. Δεν θα ήθελα να προσβάλω ή να προκαταλάβω τη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας το κατηγορητήριο εναντίον μου με οιονδήποτε τρόπο. Αυτό το αφήνω στην κρίση κάθε δικαστικού, από τον πρωτοδίκη έως τους ανώτατους δικαστές, αλλά και στην κοινή λογική του κάθε νοήμονα πολίτη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έπειτα από έξι μήνες συνετάχθη ένα κατηγορητήριο, το οποίο κατά βάση στηρίζεται σε ψευδομαρτυρίες, κρίσεις και στις εκτιμήσεις του «εθνικού ρουφιάνου».

Καμία αξιόπιστη και κατηγορηματική μαρτυρία δεν υπάρχει. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Αλλά είπαμε, εδώ δεν κρίνω εγώ, για λόγους τακτ, το κατηγορητήριο. Μένω μόνο στο ότι ο «εθνικός ρουφιάνος» όχι μόνο συνέχισε να τρέχει στις Aρχές σαν χαφιές ως το τελευταίο λεπτό, αλλά προχώρησε και σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Ψευδομαρτύρησε ο ίδιος και προσπάθησε ακόμη και να κατασκευάσει άλλον ψευδομάρτυρα εναντίον μας, η οποία όμως, ενώπιον του ανακριτού, τον κατήγγειλε ότι επιχείρησε να της εκμαιεύσει ψέματα, καταγράφοντάς τη μάλιστα παράνομα.
Επειδή περιέργως πώς οι αρμόδιοι λειτουργοί δεν άσκησαν δίωξη κατά του «εθνικού ρουφιάνου» αμέσως ως όφειλαν, του υποβάλαμε μήνυση εμείς.

Γιατί με την προτροπή σε ψευδομαρτυρία ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προδοσίας και της χυδαιότητος του «εθνικού εισαγγελέα-ρουφιάνου» που κατάφερε να κάνει ακόμη και τον Ιούδα ή τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών να μοιάζουν αφελή πιόνια μπροστά του. Χαφιές, καταδότης και εθνικός ρουφιάνος ως το τέλος. Ηταν, βλέπετε, τόσα πολλά τα αργύρια της προδοσίας (14 εκατομμύρια εισέπραξε για να «πουλήσει», κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυτή την εφημερίδα), που νιώθει υποχρεωμένος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, γενόμενος ει δυνατόν και δεσμοφύλακας ή δήμιος! Είναι πολλά τα αργύρια του ρουφιάνου.
ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Για την αντιγραφή ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

ΥΓ(καλα, εγω φαντάζω ως κολεγιόπαις,(στούς χαρακτηρισμούς) θα μου πεις αυτοί οι δυό γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και ξέρουν ο ένας τα κουσούρια του άλλου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive